ohodnotit

Nejlepší gangster

Gangster No.1

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
103 minut
„Gangsteři a mafiáni nejsou jen Chicagskou výsadou. Příběh vzestupu a pádu jednoho obzvlášť krutého zlosyna se odehrává ve staré dobré Anglii“

Celkové hodnocení filmu Nejlepší gangster

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.6% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.1.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2010
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.6.2008
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2008
NakasiPes
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2011
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2007
Albertosaurus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.1.2010
vlas58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2009
MSK666
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2016
Hesiona
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22895minih22895Vražedné léto (1983) 
L'été meurtrier n
minih24009minih24009Zmrzlina na klacku (1978) 
Eis am Stiel n
minih33370minih33370Trosečníci (2002) 
Swept Away n
minih98220minih98220Letadla (2013) 
Planes n
minih76705minih76705Prázdninový tábor (2010) 
Merci papa, merci maman n
minih57203minih57203Hřmění divadla Sklep (2000) 
n
minih46780minih46780Nebezpečný cíl (2007) 
Bangkok Dangerous n
minih48373minih48373Doly krále Šalamouna (1985) 
King Solomon's Mines n
minih13262minih13262My Fair Lady (1964) 
My Fair Lady n
minih120685minih120685Duch bouře (2011) [TV film] 
Ghost Storm n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.6 % (17)
9   - curil
8   - cicis
7   - Justik66
6   - M.A.G.
9   - Lienocka22
7   - Bara.40
7   - Tom_Hardy
6   - Faye
8   - satyr
8   - rosta12
8   - NakasiPes
10 - Tristan_
9   - Albertosau
10 - miratskyl
7   - vlas58
9   - MSK666
9   - Hesiona

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1993) [TV pořad]

05:15 - 05:30

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Byla jednou jedna kráva

05:00 - 05:59

28 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:50 - 06:15

98 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.296/0.267