ohodnotit

Nedostanete Alsasko a Lotrinsko

Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine

Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Nedostanete Alsasko a Lotrinsko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
grygy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45213minih45213Andělská rozkoš (1997) [Video] 
Angel's Delights n
minih5790minih5790Ďáblův ostrov (1996) 
Djöflaeyjan n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih55525minih55525Očitý svědek (1981) 
Eyewitness n
minih4418minih4418Duello nella sila (1962) 
Duello nella sila n
minih46147minih46147Suprhrdina (2008) 
Superhero Movie n
minih7846minih7846Gigolo (1998) [TV film] 
Gigolo - Bei Anruf Liebe n
minih52381minih52381Súdna sieň (2008) [TV pořad] 
Súdna sieň n
minih32838minih32838Milionář (1999) 
Simpatico n
minih44277minih44277Antarctic adventure (2001) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (7)
4   - Agostino
8   - Mr.Kluzo
7   - valentine
3   - bajaw
8   - marimari
10 - ortos1
2   - grygy

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:52 - 20:05

10 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Doktor Živago (1965)

20:00 - 23:10

2 minut již uběhlo
188 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - SHOWTIME

19:55 - 20:05

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165578
Osobností: 660269
Fotografií: 640090
Plakátů: 308380
Obsahů a biografií: 151900

Poslední komentáře

Páni mají radši blondýnky (1953)

Páni mají radši blondýnky
Pro mě to nebyl film, který   by mě upoutal. Možná je to   tím, že jsem nikdy neměl   radši blondýnky ale určitě   je to tím, že jsem byl   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Le déclic (1985)

Le déclic
Na filmu je znát, že je   natočen podle erotického   komiksu italského autora Milo   Manary. Námět se více hodí   ke kreslené podobě, filmový   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Funny Girl (1968)

Funny Girl
Tahle velkolepá podívaná   Williama Wylera by si   objektivně jistě zasloužila   vyšší hodnocení ale nějak   jsem se k němu nedokázal   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.995/0.892