ohodnotit

Nebojte se, je to léčitelné

T'inquiète pas, ça se soigne

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nebojte se, je to léčitelné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2009
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2009
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7235minih7235Ed Wood (1994) 
Ed Wood n
minih27666minih27666Lavina (1998) [TV film] 
Avalanche n
minih3990minih3990Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film] 
Big Man: 395 dollari l'oncia n
minih56594minih56594Čo na to Mojsejovci? (2007) [TV pořad] 
n
minih2676minih2676Akce B (1952) 
Akce B n
minih25447minih25447Sandokan opět v akci (1963) 
Sandokan, la tigre di Mompracem n
minih27133minih27133Mumie (1999) 
The Mummy n
minih29654minih29654Angličan (1999) 
The Limey n
minih49299minih49299On je fakt boží! (2008) 
Angus, Thongs and perfect Snogging n
minih21751minih21751Uprchlíci (1996) 
Evasive Action n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (8)
3   - Agostino
7   - ignac1
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - fidelio
8   - jotino31
9   - Daviddlaba

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Jan Marek Marci z Kronlandu

05:20 - 05:35

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:10 - 06:05

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Spravedlnost v krvi (2010) [TV...

04:10 - 06:20

84 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152832
Osobností: 637189
Fotografií: 582163
Plakátů: 276513
Obsahů a biografií: 140248

Poslední komentáře

Truth or Dare (2012)

Truth or Dare
Vadí nebo nevadí? Velice   známá hra, kterou hrál snad   naprosto každý. A je to hra   skutečně nebezpečná,   neboť dostala do problémů   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

To (1990) [TV film]

NIc, než výprava

To
Srágora. 2 hvězdy za   výpravu, jinak vůbec nic.   Knižní originál je 1000x   lepší, totok bude mít   ještě nastavovanou   kaši...bla bla bla. více >

Autor: Worech | Hodnocení: 2 / 10

Chattel (2003)

Chattel
Čudujem sa, že tento   dokument je taký neznámy,   veď kvalitou aj výpovednou   hodnotou sa vyrovná   hocijakému známejšiemu   dokumentu na více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Angels of Mercy? (1995) [TV film...

Angels of Mercy?
Na to, že tento film bol   vyrobený pre TV, je   prekvapivo objektívny. Keith   Mann, John Curtin a iní   aktivisti a aktivistky   vysvetľujú více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Příběh duhových bojovníků - Gree...

Příběh duhových bojovníků - Greenpeace
Výborný dokument, ktorý   predstaví organizáciu   Greenpeace od jeho vzniku v   roku 1971 po súčasnosť   (2000). Dozvieme sa niečo   viac o více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.181/0.143