NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Nebojte se, je to léčitelné

T'inquiète pas, ça se soigne

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nebojte se, je to léčitelné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2009
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2009
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40055minih40055Chuť melounů (2005) 
Tian Bian yi duo yun n
minih8995minih8995Chobotnička (1983) 
Octopussy n
minih57592minih57592Báječná noc (1942) 
La nuit fantastique n
minih38617minih38617Gomez kontra Tavarez (2007) 
Gomez Vs Tavarès n
minih57645minih57645El kárate, el Colt y el impostor (1974) 
The Stranger and the Gunfighter n
minih44911minih44911Teta (1987) [TV seriál] 
Teta n
minih51277minih51277Artušův meč (1999) [TV film] 
Arthur's Quest n
minih5415minih5415Čas jsou peníze (1994) 
Time Is Money n
minih3679minih3679Baton Rouge (1985) 
Baton Rouge n
minih3430minih3430Babička (1940) 
Babička n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (8)
3   - Agostino
7   - ignac1
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - fidelio
8   - jotino31
9   - Daviddlaba
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177567
Osobností: 677881
Fotografií: 710185
Plakátů: 337764
Obsahů a biografií: 162223

Poslední komentáře

Ty, ty, Yetti (1987) [TV inscena...

Ty, ty, Yetti
Tak tohle bylo teda hafo   přestřelený! :D   Neskutečná chujovina, že   jsem si nejdřív říkal, to   snad nemyslí vážně, ale   pak jsem se více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Duna (2021)

PROCESOR!

Duna
Za mě je to úplně   obyčejný film, který je   strašně rozvleklý a   téměř nic se tam neděje i   přes vražednou stopáž, a   to je ještě teprve více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2018)

PROCESOR!

Skryté zlo
Týpek, co hrál psychopata,   byl vybranej dobře. A bylo   vidět, že je zvyklý, že   jako boháč je absolutně   nedotknutelný a nemůže se   mu nic stát. Nějaký   napětí tam bylo a celkem to   ubíhalo.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2017)

PROCESOR!

Skryté zlo
Začátek byl perfektní, jako   z Pulp fiction. Jenomže pak   se tam přestal úplně   řešit děj a celé se to   cvrklo na dětskou říkanku.   Nevím, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Stáhni mě do pekla (2009)

PROCESOR!

Stáhni mě do pekla
Tak začátek, kde bylo   opravdu pár dobrých lekaček   až jsem nadskočil ze židle,   mi napovědělo, jakým   směrem se to bude ubírat. A   musím více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení