ohodnotit

Nebojte se, je to léčitelné

T'inquiète pas, ça se soigne

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nebojte se, je to léčitelné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2009
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2009
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54353minih54353Chybička se vloudí (2008) 
n
minih60741minih60741Bunny Chow (2006) 
Bunny Chow n
minih7854minih7854Aféra s jedy (1955) 
L'affaire des poisons n
minih47826minih47826Appaloosa (2008) 
Appaloosa n
minih52329minih52329Jak jsem přežil (2009) [TV seriál] 
Ako som prežil n
minih29239minih29239Šílená jízda (1997) 
Drive n
minih54255minih54255Gamebox (2004) 
Gamebox 1.0 n
minih42394minih42394Rodina policajtů III (1999) [TV film] 
Family of Cops III n
minih126444minih126444Jak jsme hráli čáru (2014) [2k digital] 
Rukojemník n
minih27705minih27705Aber Doktor (1979) [TV film] 
Aber Doktor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (8)
3   - Agostino
7   - ignac1
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - fidelio
8   - jotino31
9   - Daviddlaba

TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

23:00 - 23:45

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Jeden den ve Francii

21:45 - 23:20

77 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:55 - 23:50

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

22:45 - 00:05

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166370
Osobností: 661038
Fotografií: 646684
Plakátů: 311212
Obsahů a biografií: 153060

Poslední komentáře

Pidilidi (1997)

Pidilidi
Roztomilá blbinka, jejíž   kouzlo tkví v kontrastu   našeho a pidisvěta a hlavně   v tom, co si pidilidi   "půjčí" z našeho a na co   to více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Přízrak lásky (1981)

Přízrak lásky
Trochu ťažkopádnejší film   o "mŕtvej" láske, ktorá sa   začne dotyčnému zjavovať.   Samotný príbeh o iba dvoch   postavách však nie je   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Pod vodou (2019)

Pod vodou
Znáte filmy Leviathan (1989)   nebo Život (2017) a   samozřejmě i dalším   snímkům je to podobné.   Pokud ano je to takový mix   těch zmíněných více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Na palubu! (2020)

Na palubu!
Velmi milá, lehká a   přirozeně plynoucí komedie   z dílny Guillaume Brace.   Ideální do letního kina.   Díky, KVIFF. :)

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Než skončí léto (2019)

Než skončí léto
Intenzivní, nespoutaný a   místy nepochopitelný -   takový je film "Než skončí   léto" i život hlavní   hrdinky.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.192/0.178