ohodnotit

Nebojte se, je to léčitelné

T'inquiète pas, ça se soigne

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nebojte se, je to léčitelné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2009
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2009
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43810minih43810Anabela: Vánoční přání (1997) [Video] 
Annabelle's Wish n
minih32082minih32082Americké řešení (1953) 
n
minih5564minih5564Červená holubice (1989) 
n
minih27847minih27847Blízká setkání s veselým čertíkem (1988) 
Bliskie spotkania s wesolym diablem n
minih132050minih132050Rudý kapitán (2016) 
Rudý kapitán n
minih51587minih51587Aneta (1995) [TV seriál] 
Aneta n
minih56952minih56952Chlapi sobě (2004) [TV seriál] 
Complete Savages n
minih50049minih50049Twilight sága: Zatmění (2010) 
The Twilight Saga: Eclipse n
minih15777minih15777Philadelphský experiment (1984) 
The Philadelphia Experiment n
minih50496minih50496L'Isola degli uomini pesce (1979) 
L'Isola degli uomini pesce n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (8)
3   - Agostino
7   - ignac1
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - fidelio
8   - jotino31
9   - Daviddlaba

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:10 - 04:40

108 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak roztočit mlýnské kolo

03:40 - 04:05

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

03:10 - 04:10

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282998
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Helimadoe (1993)

Helimadoe
Snaha přiblížit Havlíčka   mladším divákům se možná   trochu nevyplatila, ale i tak   vznikl nádherný poetický   film o dospívání takový   jaký více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.35/0.307