reklama
 
ohodnotit

Nebojte se, je to léčitelné

T'inquiète pas, ça se soigne

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nebojte se, je to léčitelné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2009
jotino31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2009
Daviddlabaja
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24518minih24518U snědeného krámu (1933) 
n
minih23854minih23854Zkurvená nuda (1997) 
Nowhere n
minih53118minih53118Bratislavafilm (2009) 
n
minih27902minih27902Divocí koně (1988) 
Fresh Horses n
minih9967minih9967Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) 
No Retreat, No Surrender n
minih32955minih32955Brána k domovu (1975) [TV film] 
Brána k domovu n
minih42098minih42098Tanec na konci léta (1998) 
Dancing At Lughnasa n
minih55948minih55948Čas minulosti (2006) [TV film] 
Past Tense n
minih47013minih470135 pekelných mužů (1969) 
5 per l'inferno n
minih2855minih2855Amatér (1981) 
The Amateur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
3   - Agostino
7   - ignac1
6   - Kuvik
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - fidelio
8   - jotino31
9   - Daviddlaba
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143281
Osobností: 612122
Fotografií: 535761
Plakátů: 256596
Obsahů a biografií: 131535

Poslední komentáře

Rychle a zběsile 8 (2017)

Rychle a zběsile 8
Od pátého dílu chodím na   rychle a zběsile do kina   protože od pětky to má ty   správné grády. A osmička   na tom není jinak, naopak se   mi více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Motýlek (1973)

Motýlek
Opravdová klasika. Film,   který nemůže chybět v   žádné filmotéce. Ve své   době naprostá pecka, která   nic neztrácí na své   kvalitě i po po více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 9 / 10

Muž z Acapulca (1973)

Muž z Acapulca
Nikdy mě neomrzí scéna, v   níž neúspěšný spisovatel   Belmondo přivede   špičkového agenta Belmonda   do prekérní situace a směje   se u psacího stroje: "To je   vůl!" :-)

Autor: argenson | Hodnocení: 10 / 10

Modrý kód (2016) [TV seriál]

Modrý kód
Brutální výsměch všem,   kdo aspoň jednou v životě   přičichli k tomu, jak to ve   špitále chodí. Tím pádem   z hlavních rolí Sabiny   Laurinové nijak   nevybočující.

Autor: argenson | Hodnocení: 1 / 10

Vrah jsi ty! (2003) [TV film]

Vrah jsi ty!
Na rozdíl od jiných   detektivek tady pomalejší   tempo nevadí a i atmosféra   starého anglického venkova   je spíš jenom tušená než   více >

Autor: argenson | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.334/0.298