reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nebezpečný muž

Raggedy Man

Další název:
Der geheimnisvolle Fremde
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Nebezpečný muž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2009
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45904minih45904Tři sestry poněmecku (2005) [TV film] 
Drei Schwestern made in Germany n
minih32752minih32752Vzpoura hraček (1946) 
n
minih4622minih4622Bravados (1958) 
The Bravados n
minih3100minih3100Anita v ráji (1934) 
Anita v ráji n
minih43122minih43122Podfukáři (2004) [TV seriál] 
Hustle n
minih9813minih9813Jurášek (1956) 
n
minih9808minih9808Junior (1994) 
Junior n
minih17884minih17884Robinson Crusoe (1997) 
Robinson Crusoe n
minih30731minih30731Nejhorší obavy (2002) 
The Sum of All Fears - Der Anschlag n
minih6673minih6673Dokud neodplují (1957) 
Until They Sail n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
8   - clara.bow
10 - BinLADIN
7   - Charlie35
7   - Kycky
6   - rosta12
1   - Kloby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253750
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Obsluhoval jsem anglického krále...

Obsluhoval jsem......

Obsluhoval jsem anglického krále
Docela ubohost zejména   zásluhou mladého   představitele. Na základě   článků v časopisech jsem   očekával veledílo a pak   jsem byl zklamán.

Autor: devalera | Hodnocení: 4 / 10

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.27/0.252