reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nebezpečný cestující

Les Passagers

Žánr:
Rok:
1976
Délka:
99 minut
„Cesta z Říma do Paříže s psychopatem v zádech se mění v boj o holý život.“

Celkové hodnocení filmu Nebezpečný cestující

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.9.2007
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2008
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2008
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2010
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2008
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46231minih46231Sedm statečných (1998) [TV seriál] 
The Magnificent Seven n
minih34395minih34395Druhá strana postele (2002) 
El otro lado de la cama n
minih54116minih54116Co bych neudělal pro lásku... (2006) [TV film] 
What I Did for Love n
minih3759minih3759Ben Hur (1959) 
Ben-Hur n
minih40410minih40410Přílivová vlna (1997) [TV film] 
Tidal Wave: No Escape n
minih66580minih66580Nemrtví (2009) 
Mutants n
minih19327minih19327Sólo pro dva (1984) 
All of Me n
minih53867minih53867Kniha přežití (2009) 
The Book of Eli n
minih46022minih46022O vodníku Česílkovi (1968) [TV seriál] 
O vodníku Česílkovi n
minih19000minih19000Slam Dance (1987) 
Slam Dance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - cicis
9   - curil
7   - hvezdyn
8   - Bara.40
6   - ponorka.ba
8   - oulisna
8   - rosta12
8   - lionheart
9   - Henry2222
6   - AlbertPeta
9   - Johnny1
7   - Kloby

TV Program

ČT1 - Cestománie

16:45 - 17:15

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

57 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.518