reklama
 
ohodnotit

Nebezpečný Caribik

Caribe

Další název:
Obchod so smrťou
Země:
Rok:
1987
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Nebezpečný Caribik

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.6.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.8.2011
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.8.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.2.2014
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39781minih39781Skrytá tvář ošetřovatelky (1999) 
Cotton Mary n
minih23709minih23709Zborov (1938) 
Zborov n
minih10055minih10055Každá koruna dobrá (1961) 
n
minih138112minih138112Toho dne (2003) 
Ce jour-là n
minih28139minih28139Riziko (2000) 
Boiler Room n
minih60867minih60867Buddenbrookovi (2008) 
Buddenbrooks n
minih59324minih59324Zázračné přistání (1990) [TV film] 
Miracle Landing n
minih98794minih98794Špatná karma (2011) 
Bad Karma n
minih122714minih122714Rodencia a princeznin zub (2012) 
Rodencia y el Diente de la Princesa n
minih10360minih10360Kočár nejsvětější svátosti (1962) [TV film] 
Kočár svátosti oltářní n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
6   - curil
5   - RM
7   - moldovan
5   - oulisna
1   - miroslav22
7   - rosta12
10 - Gremmie
6   - Manučao
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272273
Obsahů a biografií: 138081

Poslední komentáře

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Řidič (2011)

Keď sa to všetko vymkne spod kontroly

Řidič
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Talisman (2012)

Talisman
Cesty za štěstím jsou   různorodé, avšak přesto   mají jedno společné. Vždy   jsou velice vrtkavé.   Tentokrát se jedná o   příběh o válečném více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.237/0.201