reklama
 
ohodnotit

Nebezpečná sopka [TV film]

Nature Unleashed: Volcano

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
90 minut
„Mladý vulkanolog musí čelit hrozbě sopečné erupce, před kterou se ho pokouší varovat duch mrtvé ženy.“

Celkové hodnocení filmu Nebezpečná sopka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.1% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.8.2011
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.9.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.8.2011
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.8.2011
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.2.2014
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.4.2009
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2013
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2012
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.1.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
stvspm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.8.2011
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.9.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.11.2009
hetton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2009
Merkava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.8.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44009minih44009Jack Holborn (1982) [TV seriál] 
Jack Holborn n
minih135109minih135109Jsem voják (2015) 
Je suis un soldat n
minih146762minih146762Rozpolcené duše (2016) 
The Other Half n
minih102468minih102468Kaži zašto me ostavi (1993) 
Kaži zašto me ostavi n
minih78613minih78613V ringu smrti (2008) [TV film] 
Ring of Death n
minih83307minih83307Vrásky z lásky (2012) 
Vrásky z lásky n
minih47962minih47962Dante 01 (2008) 
Dante 01 n
minih44827minih44827Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007) 
National Treasure: The Book of Secrets n
minih44309minih44309V řetězech (2006) 
Black Snake Moan n
minih39169minih39169Bradyovi 2 (1996) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.1 % (21)
2   - SvoKar
3   - argenson
2   - curil
6   - green-tea
7   - veverka-zr
2   - hvezdyn
1   - martin.stu
4   - M.A.G.
3   - Agostino
5   - thejduk
7   - Ondrej_pri
3   - meduska
6   - MaKy92z
9   - oulisna
6   - rosta12
4   - stvspm
8   - KURUAZIE
5   - sudcadred
9   - tvo
8   - hetton

TV Program

ČT1 - Co nosíš v kapsách?

04:50 - 05:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Žijeme s vírou

04:00 - 04:59

56 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:10 - 06:20

46 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152312
Osobností: 636452
Fotografií: 578235
Plakátů: 275623
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.486/0.439