reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Nebeští vězni

Heaven's Prisoner

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
30.1.1997
„Bývalý policajt posedlý případem neobjasněné vraždy by neměl důvěřovat špatné ženě. Někdy je to smrtelně nebezpečné“

Celkové hodnocení filmu Nebeští vězni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.7.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2007
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.3.2010
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2015
Gesor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2008
Muscha130
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17487minih17487Přistěhovalec (1989) 
Old Gringo n
minih39213minih39213Pohled z okna (1998) [TV film] 
Rear window n
minih35224minih35224Náš příběh (1984) 
Notre histoire n
minih40036minih40036Bobby Jones: Odpal génia (2003) 
Stroke of Genius n
minih25345minih25345Ferda v mraveništi (1977) 
Ferda v mraveništi n
minih52765minih52765Ranč zločinců (1952) 
Rancho Notorious n
minih19162minih19162Smrt v přímém přenosu (1980) 
La Mort en direct n
minih25920minih25920Kapesní nůž (1992) 
Het zakmes n
minih42907minih42907Jill Rips (2000) 
Jill Rips n
minih8858minih8858Hvězdy na zemi (1996) 
Unhook the Stars n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 %
4   - curil
5   - M.A.G.
8   - Bara.40
6   - Serpentina
6   - catamount
6   - R.RICKIE
6   - satyr
6   - stanko
6   - Ferry76
9   - oulisna
7   - Tristan_
10 - Gremmie
6   - Gesor
4   - Muscha130
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.535/0.504