reklama
 
ohodnotit

Nebe a Vincek [TV film]

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
59 minut
„Veselá pohádka o tom, jak se věčný nebeský student pokoušel napravit sobeckého chasníka.“

Celkové hodnocení filmu Nebe a Vincek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.2% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2017
rimmerova-motorka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.4.2018
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2010
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.4.2018
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2017
mocca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2010
pesec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.12.2017
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.9.2015
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2010
matlafa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2015
Martin35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.9.2014
Piiink
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2017
Babi1463
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5087minih5087Cestování vesmírem (1993) 
A Tour of the Universe n
minih150872minih150872Rocky Horror Picture Show: Návrat v čase (2016) [TV film] 
The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again n
minih61766minih61766Velkoměšťáci (1990) 
Metropolitan n
minih11729minih11729Macbeth (1971) 
The Tragedy of Macbeth n
minih10203minih10203Bráška (1988) 
n
minih45751minih45751Požírač kostí (2007) [TV film] 
Bone Eater n
minih41718minih41718Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec (2006) 
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby n
minih119132minih119132Už se nebojím (2013) 
Standing Up n
minih24439minih24439Žlutovous (1983) 
Yellowbeard n
minih83803minih83803Kit a spol. (1974) 
Kit & Co. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.2 % (17)
8   - curil
8   - satyr
7   - Kycky
1   - rimmerova-
8   - Persefonia
8   - rosta12
1   - limjoe
7   - motelij
9   - mocca
3   - pesec
10 - mary.charl
7   - corado
8   - Janinka73
8   - matlafa
9   - Martin35
9   - Piiink
10 - Babi1463
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.378/0.336