reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ne jako cizinec

Not as a Stranger

Rok:
1955
Délka:
135 minut
„Doktor není bůh“

Celkové hodnocení filmu Ne jako cizinec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.3.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2014
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.1.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2010
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2007
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20579minih20579Tančila jedno léto (1951) 
Hon dansade en sommar n
minih6037minih6037Top Sensation (1969) 
Top Sensation n
minih16339minih16339Poltergeist 2 (1986) 
Poltergeist II: The Other Side n
minih28037minih28037Druhá strana nebe (1976) 
Altra metá del cielo, Ľ n
minih7045minih7045Hroši v Africe (1979) 
Io sto con gli ippopotami n
minih6027minih6027Den otců (1997) 
Father's Day n
minih58152minih58152Invaze žraloků (2008) [TV film] 
Shark Swarm n
minih105686minih105686Modrá planeta (2001) [TV minisérie] 
The Blue Planet n
minih49969minih49969Výzva (2003) [TV film] 
The Challenge n
minih145160minih145160Kosmo (2016) [TV minisérie] 
Kosmo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 %
8   - curil
4   - M.A.G.
9   - Bara.40
8   - FrankieOnd
8   - melakara
9   - xebece
8   - zepo
7   - rosta12
4   - fingon
8   - scareface6
8   - blue.moon

TV Program

ČT1 - Gejzír

09:35 - 10:05

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - 50 let u Slabáků

09:25 - 10:05

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Scooby-Doo 2: Nespoutané příše...

09:20 - 11:10

42 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:40 - 10:55

22 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141549
Osobností: 606332
Fotografií: 526459
Plakátů: 253928
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Invaze terordaktylů (2016)

Tragédie

Invaze terordaktylů
Na tohle koukat v pátek   večer? Že jsem radši někam   nešel pařit :D Tragický   název filmu, tragické   postavy, tragické dialogy,   tragický více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.624/0.595