reklama
 
ohodnotit

Vdovy z Widows' Peak

Widows' Peak

Další název:
Návrší vdov
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
20.4.1995
„Dramatický příběh s originální zápletkou, odehrávající se v měšťáckém prostředí 20. let v lrsku. MiaFarrow v hlavní roli. - Je jenom jedna věc, kterou milují víc než tajemství... a tou je skandál!“

Celkové hodnocení filmu Vdovy z Widows' Peak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2009
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2009
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2017
Stanyo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40497minih40497Restart (2005) 
n
minih4485minih4485Borsalino a spol. (1974) 
Borsalino & Co. n
minih108055minih108055Raněné srdce (2009) 
Kærestesorger n
minih36802minih36802Žralok útočí 3: Lidožrout (2003) 
Shark Attack 3: Megalodon n
minih44499minih44499Bobule (2008) 
Bobule n
minih14189minih14189Neviditelný na útěku (1992) 
Memoirs of an Invisible Man n
minih41119minih41119Lolinka a knírač (1998) [TV inscenace] 
Lolinka a knírač n
minih137541minih137541Já a Kaminski (2015) 
Ich und Kaminski n
minih35389minih35389Jeden navíc (2005) 
Shopgirl n
minih53622minih53622Operace Cobra (1995) 
Operation Cobra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
9   - Erkul
8   - Johnny1
7   - pauli1
8   - PhyllisDie
6   - Stanyo

TV Program

ČT1 - Podivná loupež (1989) [TV film...

17:35 - 18:25

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Velká putová...

17:50 - 18:45

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2017

13:00 - 19:30

322 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Vybíjená (2015)

16:50 - 18:55

92 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146739
Osobností: 622410
Fotografií: 554829
Plakátů: 263383
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

American Fable (2016)

Za mne 75/100

American Fable
Celkem koukatelný thriller s   mysteriozními prvky. Venkov   USA, 80. léta 20. stol.   Američané se obávají   "říše zla" (Ruska), na   venkově více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.646/0.508