reklama
 
ohodnotit

Návraty

Rok:
1972
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1972

Celkové hodnocení filmu Návraty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.7.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2009
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2015
Robokop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16860minih16860Pravdivé lži (1994) 
True Lies n
minih50016minih50016Čudný človek (1975) [TV film] 
Čudný človek n
minih51490minih51490Ztraceni na moři (2006) [TV film] 
Long Lost Son n
minih9453minih9453Oblomov (1979) 
Neskolko dnej iz žizni I. I. Oblomova n
minih129698minih129698Žena v černém 2: Anděl smrti (2015) [2k digital] 
The Woman in Black 2 Angel of Death n
minih26810minih26810Vrah zo záhrobia (1966) 
n
minih118408minih118408Chlapectví (2014) [2k digital] 
Boyhood n
minih29894minih29894Amores perros – Láska je kurva (2000) 
Amores perros n
minih60036minih60036Neznámý (2011) 
Unknown n
minih47352minih47352D'Artagnan a tři mušketýři (1963) 
D'Artagnan contro i tre moschettieri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
6   - Andrejevna
7   - Kycky
10 - dederon
10 - Gremmie
7   - tvo
5   - rec
8   - troufalka
7   - Robokop

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - akutní leuké...

19:20 - 19:40

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.306/0.269