reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Návraty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.7.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2009
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2015
Davido
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2017
Robokop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56818minih56818Morganovi (2009) 
Did You Hear About the Morgans? n
minih18556minih18556Sedím na konári a je mi dobre (1989) 
Sedím na konári a je mi dobre n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih126114minih126114Rohy (2013) 
Horns n
minih29753minih29753Král Škorpion (2002) 
The Scorpion King n
minih98209minih98209Noční vlak do Lisabonu (2013) 
Night Train to Lisbon n
minih2305minih2305...a jiné oficiální osobnosti (1976) 
...I drugie oficialnyje lica n
minih67852minih67852Král bojovníků (2010) 
The King of Fighters n
minih45734minih45734Lucie Bílá: Život je zebra (2000) [TV film] 
Lucie Bílá: Život je zebra n
minih10690minih10690Král komiků (1963) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
6   - Andrejevna
7   - Kycky
10 - dederon
10 - Gremmie
7   - tvo
5   - rec
8   - troufalka
8   - Davido
7   - Robokop
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146779
Osobností: 622561
Fotografií: 554955
Plakátů: 263507
Obsahů a biografií: 134612

Poslední komentáře

Hon na myš (1997)

Hon na myš
Taková rodinná blbinka na   neděli. Není třeba v tom   cokoli hledat. Prostě se jen   dívat a bavit se. A hlavně   nebrat v potaz na nesmysly.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Králové hor (2015)

Králové hor
Králové hor potěší oko   každého milovníka přírody   a navíc je snímek malý   dokument o životě   majestátních dravců a   opravdových vzdušných více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

3000 mil na útěku (2001)

3000 mil na útěku
Sem tam jsem se v ději   ztrácel, ale jinak to byla   ucházející podívaná.   Chtělo to však více akce.   Další procenta strhávám za   hnusnou hudbu. Podruhé ne.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Arthur Newman (2012)

Arthur Newman
Ano, je to o útěku před   svou minulostí a je to   depresivní. Stejně   depresivní jako samotný   život ve středním věku.   Lze však z toho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Záchranný člun (1944)

Záchranný člun
Další povedený film mistra   napětí. Je zajímavé   sledovat, jak skupina   přeživších z torpédované   lodi německou ponorkou   dokáže diváka více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.315/0.28