Nástrahy lásky (1998)

Nástrahy lásky (Claudine's Return)
65 %
 
 

Claudine's Return

Další název: Kiss of Fire / Fire of love / Návrat Claudine

    Žánr: milostný / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 98 min.
Claudine pracuje jako pokojská v hotelu v Georgii. V noci si přivydělává jako tanečnice v baru. Když do hotelu přijíždí nový údržbář Stefano, oba se zamilují. Claudine sice ještě nemá ve své orientaci úplně jasno.

Chodila několik let s dívkou, které poté odešla. Nyní se Claudine seznámila se Stefanem a otěhotní. Rozhodne se jet za svou přítelkyní a opustit Stefana. Ten to však odmítá a jede s Claudine. Ta během těhotenství pije a kouří a následkem toho potratí. Rozhodne se po dlouhé době navštívit rodný dům, svého otce, macechu a hrob svého bratra, který se v den svých 16 narozenin zastřelil v podkrovním pokoji. Od té doby Claudine dům neviděla.

Ikdyž Stefano slíbil, že pojede do hotelu, nedalo mu to a jel za ní. Bohužel, našel auto, ve kterém jela převrácené v příkopu. V nemocnici čekal několik hodin. Claudine však zemřela.

Stefano velmi těžce nese její smrt a pokouší se sám havarovat. Není mu však souzeno ještě zemřít. Na benzinové pumpě potkává mladé děvče jménem Claudine (děvče se objevilo hned na začátku, kreslila obrázky). Když jde platit benzín, děvče mu na volant připevní obrázky tanečnice u tyče a jiné. Přidá k nim květiny. Tímto děj končí.  Autor: veverka-zrzka

režie:
Antonio Tibaldi
 
 
hraje:
Christina Applegate (Claudine von Doozen), Stefano Dionisi (Stefano Mauri), Matt Clark (Pelican), Gabriel Mann (Kenneth), Perry Anzilotti (Cherrie), Torrie Gold (Chloe), Ric Reitz (Chloein otec), Maia Lien (Chloeina matka / Olga), Tom Nowicki (doktor), John Lawhorn (správce panství), Richie Dye (prodavač ptáků), John Chappell (obchodní cestující), Julie R. Lee (asiatka), Peggy Davis (1. starší žena), Beverly Shelton (2. starší žena), Tony Torn (Roscoe Measles)
 
 
námět:
Heidi Hall (povídka - Magnificent Rescue)
 
 
scénář:
Heidi Hall
 
 
kamera:
Luca Bigazzi
 
 
hudba:
Lonnie Sill (hudební supervize), Michel Colombier
 
 
kostýmy:
April Ferry, Paul A. Simmons Jr. (kostýmní supervize)
 
 
střih:
Janice Keuhnelian
 
 
zvuk:
Wendy Hedin (supervize)
 
 
asistent režie:
Dave Halls (druhý asistent)
 
 
výprava:
Bryce Perrin
 
 
výkonný producent:
Tami Lynn
 
 
producent:
Amedeo Ursini, Patricia Foulkrod
 
 
vedoucí výroby:
Bryce Perrin
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.