ohodnotit

Naše malé Angličanky

À nous les petites Anglaises!

Země:
Rok:
1976
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Naše malé Angličanky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
ekki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32653minih32653Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) 
Charlie's Angels: Full Throttle n
minih7360minih7360Emmanuelle IV. (1993) 
n
minih31120minih31120Pan Báječný (1992) 
Mr. Wonderful n
minih32802minih32802Wallenstein (1978) [TV minisérie] 
Wallenstein n
minih23822minih23822Zjizvená tvář (1983) 
Scarface n
minih31722minih31722Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (2000) [TV seriál] 
Případy detektivní kanceláře Ostrozrak n
minih19868minih19868Sudá a lichá (1978) 
Pari e dispari n
minih2679minih2679Akce Brutus (1970) 
Akcja Brutus n
minih55602minih55602Capitol (1982) [TV seriál] 
Capitol n
minih7364minih7364Emmanuelle VII. (1993) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38.8 % (8)
5   - Agostino
4   - 10kacka10
4   - sekkos
2   - Status
2   - jjano
6   - Pefto
5   - ekki
3   - ivetkaa777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154549
Osobností: 639992
Fotografií: 588812
Plakátů: 279735
Obsahů a biografií: 141609

Poslední komentáře

Alien Outpost (2014)

Alien Outpost
Tak je to skutečně   odpadkový film. Hloupá   kamera, hloupé scény a   kecání do alelujá. Avšak   nedá mi to, abych kladně   neohodnotil více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Marrowbone (2017)

Marrowbone
Slušný horor, i když   postrádá zprvu originalitu   (opět pochmurný dům a   několik nevinných obětí   právě přistěhovaných),   ale konec vše více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Dívčí číslo 36 (1988)

Dívčí číslo 36
Název filmu je francouzské   označení velikosti   podprsenky pro dospívající   dívky - 36 fillette.   Kontroverzní námět filmu   přináší rozdíl více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Lišáci, Myšáci a Šibeničák (1970...

Jeden z nejlepších ČS filmů, klenot mezi filmy

Lišáci, Myšáci a Šibeničák
Kouzelný zimní film, jeden z   nej filmů o kráse dětských   her v zimní krajině, o tom,   jaké to je mít na vesnici   dětskou partu a do toho   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Hluboko v lesích (1999)

Hluboko v lesích
Skupinka mladých herců jede   na omšelý zámek stojící   hluboko v lese zahrát   divadelní pohádku ´O   Červené Karkulce´, aby se   záhy stala více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.104/0.075