reklama
 
ohodnotit

Námestie svätej Alžbety

Další název:
Náměstí svaté Alžběty
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
28.1.1966

Celkové hodnocení filmu Námestie svätej Alžbety

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27789minih27789Tři králové (1999) 
Three Kings n
minih49213minih49213Operace Dunaj (2009) 
Operacja Dunaj n
minih93667minih93667Zpátky ve hře (2012) 
Trouble with the Curve n
minih33970minih33970Děti planety Duna (2002) [TV minisérie] 
The Children of Dune n
minih11460minih11460Lidé z metra (1974) 
n
minih46177minih46177Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu (2007) 
Nancy Drew: Mystery in Hollywood Hills Magazine n
minih29898minih29898Velmi nebezpečné známosti 2 (2000) [TV film] 
Cruel Intentions 2 n
minih4519minih4519Bouřlivé víno (1976) 
Bouřlivé víno n
minih46084minih46084A zase jedna Popelka (2008) 
Another Cinderella Story n
minih4677minih4677Brouk v hlavě (1969) [TV divadelní představení] 
Brouk v hlavě n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - curil
7   - jarda53
6   - Hugin
7   - Lienocka22
8   - melakara
8   - rosta12
8   - soptik

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

66 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

51 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

96 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132152

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.805/0.7