ohodnotit

Nalezené peníze

Money for Nothing

Další název:
The Joey Coyle Story
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Nalezené peníze

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2013
Xanthe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.5.2013
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2010
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2008
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.4.2008
rommel88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19211minih19211Smrtící bumerang (1988) 
Backfire n
minih29696minih29696Hrady a zámky středních Čech (1999) 
n
minih40856minih40856Hui Buh - Zámecké strašidlo (2006) 
Hui Buh - Das Schlossgespenst n
minih31843minih31843Pan Klein (1976) 
Monsieur Klein n
minih49489minih49489Pět hrobů u Káhiry (1943) 
Five Graves to Cairo n
minih76366minih76366Pohádky z lesa 2 (2008) 
Espíritu del bosque n
minih42280minih42280Lady XXL (2006) 
Phat Girlz n
minih7960minih7960Grand Canyon (1991) 
Grand Canyon n
minih24586minih24586Sneh pod nohami (1978) 
n
minih21389minih21389Tři mušketýři (1993) 
The Three Musketeers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
8   - curil
4   - mat.ilda
5   - Xanthe
6   - Miloš11
7   - Raptor150
2   - Sivok
6   - rommel88
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279521
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.28/0.251