NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Náledí [TV film]

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
49 minut
Premiéra v ČR:
31.12.1982
„Komedie o záletném manželovi.“

Celkové hodnocení filmu Náledí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.5% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2016
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.9.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2014
lion71
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.4.2013
sfi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2021
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2014
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.9.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2009
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2014
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.11.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52516minih52516Ukradená nevinnost (2007) [TV film] 
My Baby Is Missing n
minih66683minih66683Chlapi jak se patří (1977) [TV inscenace] 
Chlapi jak se patří n
minih28459minih28459Stíny minulosti (2001) 
In the Shadows n
minih60323minih60323Pan Prokouk detektivem (1958) 
Pan Prokouk detektivem n
minih21790minih21790Útěk (1978) 
La Carapate n
minih64612minih64612Narcisový dům (1994) [TV inscenace] 
Narcisový dům n
minih43440minih43440Kořist (2007) 
Prey n
minih10114minih10114Kdo seje vítr (1960) 
Inherit the Wind n
minih46645minih46645Maladolescenza (1977) 
Maladolescenza n
minih9814minih9814Jurský park (1993) 
Jurassic Park n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.5 % (13)
6   - Pitryx
4   - Krikri
7   - melakara
8   - lion71
6   - sfi
8   - biokys
7   - ASPHALT
9   - oulisna
8   - kepsar
7   - Warden
7   - Area
6   - tvo
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:10 - 21:00

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev (2014) [TV cyklus]

20:00 - 21:00

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - MasterChef Česko

20:20 - 21:40

13 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - 1. MISE (2021) [TV seriál]

20:15 - 21:35

18 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177038
Osobností: 676759
Fotografií: 707196
Plakátů: 336614
Obsahů a biografií: 161786

Poslední komentáře

Dívka z Parmy (1963)

Dívka z Parmy
Film není čistou komedií,   obsahuje několik komických   scén, ale více   dramatických. Příběh   mladé dívky Dory, která je   sirota a snaží se více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Na dostřel (1993)

Na dostřel
Akční krimi s komponenty   filmového thrilleru. Dnes   možno s odstupem napsat, že   je to klasický Bruce Willis   90. let, kdy byl podle mne   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Gangster, policajt a ďábel (2019...

Gangster, policajt a ďábel
Policie a gangsteři. Věční   rivalové bez bázně a hany.   I stane se zajímavá   okolnost, že se tyto dva   tábory spojí. Tou okolností   je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Na divoké vlně (2012) [DCP]

PROCESOR!

Na divoké vlně
Snímek je atraktivní,   protože kdo by neměl rád   moře, že. Když se k tomu   ještě přidá cesta za svým   snem, tak je jasný, že se   nudit více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Reminiscence (2021)

Reminiscence
Je o mě všeobecně známo,   že v případě Hugha   Jackmana nejsem moc schopna   objektivně hodnotit.   Nicméně, zkusím to.
První   co mě u více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení