reklama
 
ohodnotit

Nadměrné maličkosti [TV cyklus]

Nehoda (2004/1) - 11. díl

Další název:
Nadměrné maličkosti: Nehoda
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
35 minut
„Miroslav Donutil v televizní povídce o tom, že telefonovat milence při jízdě autem se nevyplácí...“

Celkové hodnocení filmu Nehoda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2011
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2009
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.7.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.5.2011
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2010
Neo87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2014
Dejw86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2008
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2008
simon171
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37842minih37842Loutky (2002) 
n
minih23125minih23125Výtah na popraviště (1958) 
Ascenseur pour l'échafaud n
minih159862minih159862Krejzovi (2018) [TV seriál] 
Krejzovi n
minih131409minih131409Krvavá legenda (2013) 
Wer n
minih27791minih27791Hranice lásky (1999) 
The End of the Affair n
minih65418minih6541807, hlas se! (1976) [TV seriál] 
07 zgłoś się n
minih10715minih10715Králové mamba (1992) 
Mambo Kings n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih58276minih58276Osudu neutečeš (2001) [TV film] 
Chasing Destiny n
minih25517minih25517Pelíšky (1999) 
Pelíšky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 % (18)
6   - curil
6   - ajaajena
6   - Serpentina
7   - New
5   - R.RICKIE
9   - Ondrej_pri
3   - Milicent
7   - Persefonia
7   - sakro
9   - miroslav22
7   - saraSun
6   - rosta12
8   - Neo87
6   - Dejw86
5   - tvo
5   - Nob.r
6   - corado
6   - simon171
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275834
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.262/0.224