reklama
 
ohodnotit

Nad námi svítá

Žánr:
Rok:
1952
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
28.3.1953

Celkové hodnocení filmu Nad námi svítá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.1.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2013
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.1.2009
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.11.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2009
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.1.2006
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2014
ali.alicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.3.2009
amery
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih137433minih137433V květnu si dělej, co chceš (2015) 
En mai, fais ce qu'il te plaît n
minih152055minih152055Prokletá mise (2015) 
Mesuvag Harig n
minih20287minih20287Špinaví, prohnilí lumpové (1988) 
Dirty Rotten Scoundrels n
minih39681minih39681Nevěsta pro Zandyho (1974) 
Zandy's Bride n
minih83311minih83311Nesprávná truhla (1966) 
The Wrong Box n
minih5826minih5826Další půlnoční běh (1994) [TV film] 
Another Midnight Run n
minih3155minih3155Anton Špelec, ostrostřelec (1932) 
Anton Špelec, ostrostřelec n
minih63904minih63904Taková, jaká jsi (1978) 
Così come sei n
minih26607minih26607Saša Rašilov (1958) 
Saša Rašilov n
minih3519minih3519Láska s potížemi (1949) 
Take Me Out to the Ball Game n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.2 %
1   - curil
4   - Frolíček
1   - fred.appl
2   - mikee007
10 - dederon
7   - vo.truhlas
9   - tvo
1   - Angelo.Fer
6   - Premek14
3   - ali.alicka
9   - amery
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147959
Osobností: 626687
Fotografií: 562523
Plakátů: 266837
Obsahů a biografií: 135802

Poslední komentáře

Wrestler (2008)

Wrestler
Tak to jsem koukal.   Aronofskyho filmy nemusim, ale   tohle bylo něco. Mickey   Rourke, Mickey Rourke, Mickey   Rourke = to byl koncert.   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Na Hromnice o den více (1993)

Na Hromnice o den více
Pohoda. Jestliže se chce   člověk pobavit - tak je tato   komedie výborná volba. Andie   MacDowell je perfektní a Bill   Murray předvedl jeden ze více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Bláznivá dobrodružství Robina Ho...

Bláznivá dobrodružství Robina Hooda
Slušná parodie na Robina a   jeho partičku. Segal je sice   trochu obstarožní Robin, ale   trousí tam dobrý hlášky.   Na Morgan se tenkrát taky více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Šerif (2002)

Šerif
Dobrá kriminálka. Dobrej B.   B. Thorton, taky W. Devane, T.   H. Church a P. Arquette (a   hlavně její striptýzová   dublérka). V pohodě   strávenejch 100 minut.

Autor: p.a. | Hodnocení: 7 / 10

Gerardova dobrodružství (1970)

Gerardova dobrodružství
Film na motivy knihy   Dobrodružství brigadýra   Gerarda od A. C. Doyla. Gerard   je splašenej stejně jako v   knize, ale ve filmu je vše   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.294/0.259