reklama
 
ohodnotit

Na plný pecky

Empire Records

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Na plný pecky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.9.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2009
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2009
Dzorden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.9.2013
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
misasin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2010
Clamera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.9.2013
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2009
Salám
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.9.2009
porcelain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.9.2011
petruska16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.5.2011
Sutner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2009
Radka2106
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51442minih51442Malcolm v nesnázích (2000) [TV seriál] 
Malcolm in the Middle n
minih51087minih51087Podzim (2008) 
Autumn n
minih11349minih11349Let černého anděla (1990) [TV film] 
Flight of Black Angel n
minih23050minih23050Výkupné (1996) 
Ransom n
minih41036minih41036Letní pohádka (1984) [TV inscenace] 
Letní pohádka n
minih24830minih24830Začátek dlouhého podzimu (1990) 
Začátek dlouhého podzimu n
minih13597minih13597Náš muž Flint (1966) 
Our Man Flint n
minih74729minih74729Nic proti ničemu (2011) 
Nic proti ničemu n
minih67841minih67841Jimmie (2008) [TV film] 
Jimmie n
minih16384minih16384Pomsta šprtů III - Další generace (1992) [TV film] 
Revenge of the Nerds III: The Next Generation n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.9 %
5   - curil
5   - M.A.G.
7   - rosta12
7   - pepe15
3   - Dzorden
8   - Sandruska
8   - misasin
5   - Clamera
9   - janika333
2   - Salám
5   - porcelain
1   - petruska16
7   - Sutner
9   - Radka2106

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:35 - 23:30

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Proč letadla padají: Problémy ...

22:40 - 23:25

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:35 - 23:30

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

22:25 - 23:45

33 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147967
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.39/0.356