reklama
 
ohodnotit

Na kus řeči se zvířaty [TV seriál]

Walk on the Wild Side

Rok:
2009
Délka:
28 minut, 14 dílů, 2009-2010
„Komediální seriál BBC o zvířatech, která dostala poprvé šanci promluvit.“

Celkové hodnocení filmu Na kus řeči se zvířaty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2012
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.7.2011
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.7.2011
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2011
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2011
jarapara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49702minih49702Deset Kánoí (2006) 
Ten Canoes n
minih18801minih18801Schůzka naslepo (1987) 
Blind Date n
minih34908minih34908Proud času (2003) 
Timeline n
minih48641minih48641Fresh Prince (1990) [TV seriál] 
The Fresh Prince of Bel-Air n
minih41101minih41101O zlatém pokladu (1994) [TV inscenace] 
O zlatém pokladu n
minih51908minih51908Brouk v hlavě (1968) 
Flea in Her Ear n
minih18250minih18250Rychlá rota (1989) [TV seriál] 
Chip 'n Dale Rescue Rangers n
minih14091minih14091Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela (1991) 
Don't Tell Mom the Babysitter's Dead n
minih3631minih3631Barový povaleč (1987) 
Barfly n
minih60807minih60807Pan Tau (1970) [TV seriál] 
Pan Tau n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 % (6)
6   - SvoKar
5   - Serpentina
3   - Mlapiska
7   - meduska
5   - Persefonia
6   - jarapara

TV Program

ČT1 - Letní přeháňka (1987) [TV epiz...

10:55 - 12:00

63 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem: Veneto, Fri...

11:50 - 12:20

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

93 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151241
Osobností: 635287
Fotografií: 575822
Plakátů: 273903
Obsahů a biografií: 139058

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.124/0.083