reklama
 
ohodnotit

Na každého jednou dojde

Two Way Stretch

Další název:
Two-Way Stretch; Nothing Barred (prac. název)
Žánr:
Rok:
1960
Délka:
78 minut
„I během pobytu ve vězení lze provést velkolepou loupež.“

Celkové hodnocení filmu Na každého jednou dojde

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.9.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2011
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2010
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2012
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2010
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2016
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39675minih39675Uprostřed noci (1959) 
Middle of the Night n
minih14458minih14458Noční směna (1982) 
Night Shift n
minih86572minih86572Zabiják z dálnice I-5 (2011) [TV film] 
The Hunt for the I-5 Killer n
minih14734minih14734Od devíti do pěti (1980) 
Nine to Five n
minih43118minih43118Monty Python: To nejlepší podle Johna Cleesea (2006) 
John Cleese's Personal Best n
minih61552minih61552Zima za války (2008) 
Oorlogswinter n
minih128979minih128979Stážista (2015) 
The Intern n
minih101665minih101665Smitty - nejlepší přítel (2012) 
Smitty n
minih47346minih47346Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické (2008) 
Blood Countess n
minih28681minih28681Základní instinkt 2 (2006) 
Basic Instinct 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.7 %
10 - curil
9   - jarda53
8   - clara.bow
8   - Veronika42
8   - hvezdyn
8   - Bara.40
8   - Charlie35
7   - Jean-Paul
8   - melakara
9   - dandysek
8   - rosta12
8   - me22dec
8   - antoninses
8   - shadowdark
6   - qweztr

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše

20:00 - 20:55

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266852
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.768/0.272