Na hraně (2009)

Na hraně (H2O Extreme)
50 %
 
 

H2O Extreme

    Žánr: akční
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 87 min.
„Zběsilá jízda zpěněnou stopou“
Austin Roberts (Chris Carmack, Do hlubiny 2) je nadějný hokejista. Jeho skutečnou vášní je však vodní lyžování. Proto se, když má postoupit mezi hokejové profíky, ještě jednou vrací na jezero, aby se naposledy rozletěl za lodí... Jenže tenhle akční sport, silní soupeři a příležitost zúčastnit se šampionátu H2O Extreme ho nakonec zcela pohltí. S pomocí kamaráda Grega (Rider Strong, Penthouse), nové lásky Ashlyn (Nikki Griffin,Rychle a zběsile 2) a trenéra Crashe (John Schneider, Sidney White) se Austin rozhodne sebrat veškeré své umění a předvést v soutěži mimořádně náročné prvky a splnit si tak takřka zapomenutý sen.
Ve snímku nabitém kaskadérskými kousky, které popírají zemskou přitažlivost, se objeví také profesionální vodní lyžaři a wakeboardisté Ryan Jones, Tino Santori, Andre De Villiers, Geno Yauchler, Keith St Onge nebo Hank Amos.
Distributor DVD

režie:
William Scharpf
 
 
hraje:
Chris Carmack (Austin), Nikki Griffin (Ashlyn), Rider Strong (Greg), Tad Hilgenbrink (CC), John Schneider, Dave Briscoe (Rambo), Brian Patrick Clarke (Herb Roberts), James E. Foley (Thad), Susan Gallagher (Helen Roberts), Karin Justman (Lisa), Jeffrey Knight (Ian Ricks), Cynthia Murell (Taylor), Alicia Sucher (Sydney Roberts), Victoria Vodar (Sara)
 
 
námět:
William Scharpf
 
 
scénář:
Tommy Garcia, William Scharpf
 
 
kamera:
Elie Alakji
 
 
hudba:
Marcus Wolf
 
 
kostýmy:
Beverly Safier
 
 
střih:
Monica Anderson
 
 
zvuk:
Richard Achor, Matt Tipton
 
 
výprava:
Jerry Eller
 
 
výkonný producent:
Ralph Clemente
 
 
producent:
Ryan R. Johnson, William Scharpf
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.