reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.2.2017 a svátek má Patrik. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Na dosah

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2008
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26748minih26748Cézar a detektívi (1967) 
n
minih49809minih49809Slečna Marplová: Vražda na faře (2004) [TV film] 
Marple: The Murder at the Vicarage n
minih75734minih75734Únos letadla (2010) [Video] 
Airline Disaster n
minih23598minih23598Zapomeň na Paříž (1995) 
Forget Paris n
minih62230minih62230Noví nájemníci (2009) 
The New Tenants n
minih42787minih42787My dva a křen (2006) 
You, Me and Dupree n
minih29505minih29505Ultimátum (2000) 
3 Strikes n
minih43919minih43919Au Pair aneb Slečna na hlídání (1999) [TV film] 
Au Pair n
minih55923minih55923Sladká pomsta (1990) 
Sweet Revenge n
minih16227minih16227Pokus o vraždu (1973) 
Pokus o vraždu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
8   - rosta12
10 - michaela11
4   - pepa123
7   - mirisek
5   - Collie
8   - MIGELO26
6   - qweztr
9   - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141326
Osobností: 605478
Fotografií: 525916
Plakátů: 253601
Obsahů a biografií: 130121

Poslední komentáře

Na špatné straně hlavně (2016)

Na špatné straně hlavně
Steven Seagal si jako obvykle   zahrál někoho bývalého.   Tentokrát je to bývalý   federální agent, toho času   coby ochranka v obchodním   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Muž na míru (2013)

Muž na míru
Umíme se chovat pěkně   pošetile, když se snažíme   někomu imponovat...takové je   poselství tohoto snímku a je   to asi jediné, co mne   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Dr. No (1962)

Dr. No
Nejsem zarytý fanda JB, ale   občas na filmy s ním   číhnu, ačkoliv nejsem   znalec předlohy ani knihy   atd. tak úvodní film je   dobrý a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Supertornádo (2012) [TV film]

Supertornádo
Děsná slátanina. Ten kdo   napsal scénář by měl   dostat zvláštní ocenění.   Taková blbost by se měla   trestat.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Čtvrtá hvězda (2014) [TV seriál]

Čtvrtá hvězda
Pohodové koukání u kterého   se člověk velice rád   zasměje . Přišlo mi že s   přibývajícími díly   přibilo trocha nudy.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.784/0.761