reklama
 
ohodnotit

Na břehu

On the Beach

Další název:
Das letzte Ufer
Žánr:
Rok:
1959
Délka:
128 minut
„Ještě je čas žít, ještě je čas milovat.“

Celkové hodnocení filmu Na břehu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.5% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.5.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.2.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2014
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.3.2008
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2009
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2007
saimon.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
moudnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2007
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2009
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2008
MIMO76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.4.2007
barbora11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52956minih52956Nenávidím Den Sv. Valentýna (2009) 
I Hate Valentine's Day n
minih29500minih29500Hromy a blesky (2000) 
Ready to Rumble n
minih13026minih13026Můj bratranec Vinny (1992) 
My Cousin Vinny n
minih86113minih86113Zimní příběh (2014) [2k digital] 
Winter's Tale n
minih115609minih115609Díky za Sunderland (2012) 
Hvala za Sunderland n
minih46457minih46457Vlk samotář a mládě 3: Proti vichru smrti (1972) 
Kozure Ôkami: Shinikazeni mukau ubaguruma n
minih145134minih145134Atlasova vzpoura: 2. část (2012) 
Atlas Shrugged II: The Strike n
minih19081minih19081Smaragdový les (1985) 
The Emerald Forest n
minih56486minih56486Kanadská jízdní policie (1940) 
Northwest Mounted Police n
minih122607minih122607Agent 69 Jensen i Skyttens tegn (1978) 
Agent 69 Jensen i Skyttens tegn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.5 %
8   - curil
9   - clara.bow
9   - hvezdyn
8   - Bara.40
8   - satyr
7   - kahi
8   - zepo
7   - rosta12
7   - miroslav22
3   - Area
7   - Darkman7
6   - tvo
7   - stereolab
9   - saimon.1
8   - opl
4   - mirisek
7   - moudnik
9   - aniiicka
5   - qweztr
2   - MIMO76

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145284
Osobností: 618422
Fotografií: 543861
Plakátů: 260285
Obsahů a biografií: 133216

Poslední komentáře

Apokalypsa v Hollywoodu (2013)

Apokalypsa v Hollywoodu

Apokalypsa v Hollywoodu
Je pravdou, že se jedná   dějově o dosti ulítlou   záležitost. Každopádně   několik povedených   humorných situací,   zajímavých hlášek a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Pyramida boha slunce (1964)

Pyramida boha slunce
Pokračování příběhu   předchozího snímku ´Poklad   Aztéků´ se nijak svoji   atmosférou a dobrodružstvím   neliší. A není divu. Oba   snímky více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Rytíři nebes (2006)

Že by animák?

Rytíři nebes
Asi jeden z nejhorších   filmů o letcích z první   světové války jaký kdy   vznikl. letecké scény jsou   naprosto příšerné   počítačové více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Předtucha (2007)

Předtucha
Film, který mě od počátku   nadchnul díky nesourodému   posunu v čase a vzápětí   na konci znechutil s nějakým   "božím" vysvětlením, že   vše má svůj důvod a osud   je vlastně neměnný

Autor: 151974 | Hodnocení: 7 / 10

Válka o planetu opic (2017)

Válka o planetu opic
Pro mě jednoznačně   nejslabší díl od zrození.   Především název filmu je   dost zcestnej. Válka trvá   asi 5 minut na začátku a 5   minut na více >

Autor: Karius | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.585/0.543