reklama
 
ohodnotit

My se vrátíme

Front bez flangov

Další název:
Фронт без флангов; Front Without Flanks
Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
170 minut
„Dramatické příběhy lidí, kteří statečně čelili nepříteli.“

Celkové hodnocení filmu My se vrátíme

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.6.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2014
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.3.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2011
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2006
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7536minih7536Fandy, ó Fandy (1983) 
n
minih4382minih4382Bob, Caroline,Ted a Alice (1968) 
Bob & Carol & Ted & Alice n
minih45124minih45124Slečna Rajka (1979) [TV inscenace] 
Slečna Rajka n
minih33030minih33030Balada o siedmich obesených (1968) [TV film] 
Balada o siedmich obesených n
minih15626minih15626Peníze nebo život (1932) 
n
minih51386minih51386Hypermarket (2007) [TV film] 
Hypermarket n
minih85833minih85833To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (2001) [TV film] 
Murder, She Wrote: The Last Free Man n
minih7653minih7653Firma (1993) 
The Firm n
minih70119minih70119Orfeus v podsvětí (1980) [TV inscenace] 
n
minih10444minih10444Komik (1960) 
The Entertainer n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

V týlu nepřítele (1982)

 V týlu nepřítele (1982)
V týlu nepřítele n
 
Žánr: válečný / historický / drama
Země: Československo / SSSR / NDR
Režie: Igor Gostěv, Viktor Kulle

(pokračování)

Fronta v týlu (1977)

 Fronta v týlu (1977)
Fronta v týlu n
Front za liniej fronta
Žánr: válečný
Země: SSSR
Režie: Igor Gostěv

(pokračování)

Hodnocení filmu

83.8 %
9   - mia
9   - melakara
9   - lejtenant
10 - dederon
9   - miroslav22
9   - soptik
5   - ZdenekJira
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Ach, ty vraždy! (2010) [TV ser...

21:00 - 22:44

72 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Provedu! Přijímač

21:55 - 22:40

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Holky pod zámkem (2011) [TV se...

21:30 - 22:30

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:40

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144264
Osobností: 614930
Fotografií: 538969
Plakátů: 257955
Obsahů a biografií: 132099

Poslední komentáře

Twin Peaks (2017) [TV seriál]

25 let

Twin Peaks
...uplynulo...obavy z pojetí   pokračování byly...ale, z   atmosféry neubylo   nic...naopak je cítit mnohem   větší temnota...po prvních   dvou dílech, sdílím   absolutní nadšení...

Autor: kmara | Hodnocení: 10 / 10

Domácí péče (2015)

Komedie, která není k zasmání

Domácí péče
Zaznamenal jsem na tento film   několikero kladných   recenzí. A jelikož mám   slabost pro českou současnou   kinematografii, stáhl jsem si   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Cena svobody (2014)

Cena svobody
Plně se přikláním k   názoru karlosphonica,   zaráží mě stejné věci a   situace. Té naivity je dost a   náhod také. Černoušci   mluví perfektní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Muži v černém II (2002)

Muži v černém II
Tam jo musím se přiznát,   že nakonec to byl docela fajn   biják. I když už to nemělo   šváby a trochu to mělo   mouchy.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Abigail Lesley Is Back in Town (...

Abigail Lesley Is Back in Town
"Abigail Lesley je zpátky ve   městě" - film je   představitelem dnes už   vyhaslého žánru   sexploitation (zásluhou   nástupu nových médií) a více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.134/0.097