reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu My dva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2008
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2008
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2008
Anjin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2016
siky25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48583minih48583Hotel pro psy (2008) 
Hotel for Dogs n
minih129389minih129389Itsi Bitsi (2014) 
Itsi Bitsi n
minih44115minih44115Akeelah (2006) 
Akeelah and the Bee n
minih11792minih11792Magnum (1980) [TV seriál] 
Magnum, P.I. n
minih13980minih13980Němý svědek (1994) 
Silent Fall n
minih35418minih35418Hlava státu (2003) 
Head of State n
minih22380minih22380Věno princezny Ralu (1970) 
Zestrea Domniţei Ralu n
minih46780minih46780Nebezpečný cíl (2007) 
Bangkok Dangerous n
minih14102minih14102Nesmiřitelní (1992) 
Unforgiven n
minih34137minih34137Ztracený svět (2001) [TV film] 
The Lost World n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (7)
8   - curil
8   - ajaajena
8   - Akana
7   - rosta12
7   - Darkman7
9   - Anjin
9   - siky25
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152312
Osobností: 636452
Fotografií: 578235
Plakátů: 275623
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.251/0.213