Duben
ohodnotit

Muži v černém 3

Men in Black III

Další název:
Men in Black III 3D; Men in Black III; Men in Black 3D / Muži v čiernom 3 (SK)
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
31.5.2012
„Agent J cestuje v čase zpět do roku 1969, aby zachránil budoucnost.“

Komentáře k filmu Muži v černém 3

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 30
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2021
Na to, že jde už o třetí   díl je to až překvapivě   dobré (dokonce možná o   trochu lepší než dvojka).   Stále je tu dost humoru a   svěžího nadhledu a   zůstává na místě ten   základní kámen - herecká   kvalita. Akční sci-fi   komedie je ošidný žánr,   který nabízí řadu   možností jak se propadnout k   lacinosti, ale toho se tvůrci   dokázali vyvarovat. Český   divák navíc ocení i fakt   kvalitní dabing. Takže   podtrženo a sečteno je to z   mého pohledu dozajista   nadprůměr!
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2014
Opět překvapení - série   popadla druhý (či třetí)   dech a zvedla se.. Námět   snávratemdo minulosti je   poměrně zajímavý,   každopádně dobře   zpracovaný a... nenudí. A o   to hlavně v této sérii jde!   Takže za mě ano!
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2012
Já jsem na to přišla! Ká   je mimozemšťan!
Alespoň mi to tak   připadalo, když jsem se   dívala na některé záběry   Tommy Lee Jonese zblízka.   Literárně řečeno - jeho   tvář je zbrázděná lety   života. Neliterárně -   prostě je vrásčitej a v   některých záběrech je to   až hrůzostrašné.
Vzhledem k tomu, že   jedničku nekriticky miluju a   dvojka mě zklamala,   nevěděla jsem, co od trojky   čekat. A docela jsem si ji   užila:-)
Film táhne   Will Smith, to je bez diskuze   a kdo mě hodně překvapil   byl Josh Brolin, který   dokázal T.L.Jonese velmi   věrně napodobit v jeho   mladším já. Už jenom   kvůli tomuhle, stálo za to,   se na film dívat. Plus   ještě další známé a   neznámé příšerky a   mutanti. Ne - Emma   Thompson(ová) není mutant.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2012
Men in Black III
Já osobně mám pro Muže v   černém slabost, první díl   patří k mým oblíbeným,   ten druhý byl o hodně   slabší a co se týče tohoto   třetího dílu, byl to   další film o který jsem se   bála, ale nakonec překvapil.  
Dvojce Will Smith&   Tommy Lee Jones k sobě   neodmyslytelně patří a   těžko byste si tam   představili někoho jiného,   proto musíte pochopit mé   zklamání, když jsem při   shlednutí traileru narazila   na Joshe Brolina.
Ve   finále jsem ale byla mile   překvapená, Tommy Lee Jones   je můj oblíbenec, ale i   když nedostal celý film   dostal prostor, který   zasloužil a který plně   využil pak nastoupil Josh   Brolin, který mě už kdysi   svým herectvím překvapilm   ale tady šlo spíš o to jak   se zhosil role mladého agenta   K a abych byla upřímná,   líbilo se mi to. Hlavní   záporák dle mého neměl   pořádné koule na to aby   diváka zaujal, ale tak měli   jsme tam od toho sexy Willa   Smithe a drsňáka Brolina.   Celkově ten nápad vrátit se   do minulosti nebyl vůbec   špatný a tvůrci si s tím   solidně vyhráli, všechno do   sebe zapadalo jako puzzle a   tak musím jen říct, že   další dlouholeté čekání   se vyplatilo.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2014
Muži v černém 3
Při dlouhé noční cestě   autobusem mě napadlo, že   bych si mohl zkrátit čas   sledováním nějakého filmu.   A to víte, dnešní   cestování, to už je   budoucnost. Wifina je   samozřejmá, ale to že   každá sedačka je vybavena   vlastní televizí, to jsem   fakt čuměl jako na drát. V   nabídce filmů měli i   Chlápky v černym vohozu a   jelikož se mi jednička,   kterou jsem kdysi shlédl,   dost líbila, nešlo prostě   odolat.
Cestování v   čase tu už byl   nesčetněkrát. A ne   pokaždé se podařilo. A   bohužel, ani Sonnenfeld si s   tím nijak extra neporadil.   Nepřinesl nám nic   originálního, nic nového a   v porovnání s první dílem   úplně zapomněl na ten svůj   suchý humor, kterým vždycky   tak sršel (vzopmeňme na   "Wild Wild West"   nebo "Adamsovu   rodinu"). Jediným   vtípek, který si tak po   týdnu pamatuji, je s   ukradeným autem, kdy Will   Smith vysvětluje policistovi,   že ne každý černoch v   luxusním fáru je zloděj. A   to i přes to, že agent J.   právě zlodějem v oné   scéně skutečně byl.   Jenže, to je vše. Dost   slabé na to, aby mě   nalákali i na čtvrté   pokračování...
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.11.2012
Tak úplně na rovinu,čekal   jsem větší řachu a víc   srandy,první dva díly byli   myslím lepší.Technicky a   trikově není co vytknout,ale   příběh mě moc   nechytl,dlouho jsem zvažoval   zda 50 nebo 60%,ale díky   hercům a trikům nakonec   lehounce nadhodnocených 6   hvězdiček.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2014
Uběhla poměrně dlouhá doba   od uvedení druhého dílu.   Tvůrci se dnes hodně   vracejí ke starým sériím   různých titulů a   nevynechali ani Muže v   černém. A protože jsou k   dispozici nové technické   možnosti, dostalo se   třetímu dobrodružství   formát obrazu ve 3D. Will   Smith a Tommy Lee Jones jsou   přesně takový, jaké si je   pamatujeme. Ale je možné   přinést do příběhu něco   nového? Ale ano! Agent K se   dostane do ohrožení a agent   J aby mu pomohl, se musí   dostat do minulosti. A je to.   Došlo na cestování v čase.   A tak nám tu zůstane jen   Will Smith se svou   komičností, což táhne   celý snímek a díky němu to   celé drží pohromadě.   Mladého K si střihnul Josh   Brolin a po pravdě, svým   výkonem jakoby T.L.Jonesovi   vypadl z oka. Určitě snímek   dopadl lépe, než předchozí   díl.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Další pokračování je   opět dobré. Hlavně co se   týče zápletky filmu, bylo   to skvěle vymyšlené. A ten   konec byl přinejmenším   milý.
Vizuální   efekty a triky jsou od   prvního filmu perfektní a   tady platí to samé.
Samozřejmě jsou   přidány nové postavy.   Dobrá postava je záporák   Boris, kterého výborně   ztvárnil J.Clement.
Ale jedna věc mně tady   přece jen chyběla. Byl to   ten mluvící pes z druhého   dílu. Škoda, že pro něj   scénáristé nenašli místo.
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Bohužel trojka je pro mě   zklamáním už to ztratilo   vtipnou a zábavnou   šťávu.Už to dělá z filmu   průměrnou komedii místy i   nudnou.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.6.2012
Byl jsem na pochybách, jak   tento díl dopadne, když se o   něm hovořilo, že   natáčení se potýkalo s   mnoha problémy. Na konec   Barry Sonnefeld dotáhl vše   do uspokojivého konce a   uzavírá trilogii velmi   důstojně. Josh Brolin do   tohoto universa výborně   zapadl a dopomáhá tvořit   srandovní a příjemnou   atmosféru, která je u téhle   série důležitá. Je paráda   opět vidět pod delší době   na plátně Willa Smithe a   Tommy Lee Jonese, kteří mi   vyčarovali úsměv na tváři   a byl jsem rád, že je znovu   vidím pohromadě. Scénář   je na zajímavější úrovni,   než jak tomu bylo u slabé   dvojky a přichystal skvělé   místo, kde se odehrává   finální sekvence. Já jsem   byl tedy s tímto   pokračováním více, než   spokojený.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2012
Muži v černém 3 jsou   opravdu velice dobrou   komedií. Nový příběh,   pár postav, efekty a vlastně   celý film. Už si plánuju   kdy si tento film pustím   znova.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.11.2013
Muži v černém jsou   klasickým případem toho,   kdy první díl je zdaleka   nejlepší a další díly   jdou rapidně dolů. Muži v   černém, zdá se,   vystříleli všechno   nejlepší v úvodu a další   díly jsou slabší. To platí   o dvojce a o trojce   zvláště. Cestování v   čase je vynikající v   Návratu do budoucnosti, ale   to není tenhle případ -   jsem zvědavý, jací budou   Muži v černém 4, jestli   budou v trendu poklesu nebo se   zlepší.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2012
Tož šmejd z vesmíru se vrací!
Hodnocení s odřenýma   ušima. Dle mého názoru je   trojka nejslabším dílem   série, i dvojka je mnohem   lepší. Bavil jsem se,   ačkoliv jsem byl nakonec   mírně zklamán. Will Smith   se vrátil v plné síle,   Jones mohl dostat větší   prostor, ale Brolin ho   nahradil opravdu mega   důstojně. Nejlepší na   filmu jsou samozřejmě masky,   šmejd z vesmíru je   tentokrát opravdu vymakaný:D   A celé to stojí na Willovi,   což je samozřejmě skvělé.   Ačkoliv je vtipů dost,   stejně tak je i děr ve   scénáři - něco se odpustit   dá, něco ne. Mix sci - fi,   komedie a akční podívané   opět funguje maximálně na   výbornou. Záporák bez   chyby, nemám k němu   výhrady. Takže se to dalo,   film není vyloženě   špatný, spíše naopak, ale   výsledek mohl být lepší.   Čistých 70%, ani víc, ani   méně.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.11.2015
Dámy a pánové, ostatní   formy života... byl to prima   načančaný retro výlet a po   trojce nemohu než   konstatovat, že ti chlápci v   černém mají tuze   nebezpečnou práci, a tak   doufám, že i notné   výsluhy, ale patrně ne,   jelikož jsou před penzí   vyzmizíkovaní... Opakovaně   stravitelná zábava se   starými známými K a J,   novým Brolinem, obludnými   emzáky a Emmou Thompson,   která naopak pro jednou za   příšerku nebyla, no a celé   to doplnil nastrčený Andy   Warhol se svou hláškou -   přijďte později, až se to   tady uděje...
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Tato serie mě baví. Skvělé   herecké obsazení, zajímavý   děj a perfektní scénář.   Kupa vtipu a úsměvných   situací spojených s   akčností a scifi.   Doporučuji
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2018
║Rozpočet   $225miliónov║Tržby USA   $179,020,854║Tržby   Celosvetovo $624,821,154▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $26,387,553 //počet   predaných kusov 848,609║   Tržby za predaj DVD v USA   $30,352,533 //počet   predaných kusov 1,704,751║   V prvom rade ma dosť   odrádzala od vzhliadnutia   filmu samotná ukážka,   ktorá bola fakt suchá a   ničím lákavá, nuž film   som videl aj tak neskôr a to   v kine a to v dosť otrasnej   kvalite, k čomu by som sa   nerád do detailu vyjadroval   ale z toho čo bolo   pozerateľné som sa slušne   zabavil a to až nečakane   výdatne mi v tomto padla   humorná stránka,   využívajúca charaktery   postáv v plnej sile. Ako   sci-fi by som to ani moc   nehodnotil, skôr to ma veľmi   blízko ku komédii, aj keď   nehorázne drahej na to čo   všetko málo ponúkne za tie   investované peniaze,   najlepší diel zo série a   záver filmu ma skoro dojal.   /videl v kine: 70%/ (videl na   festivale Comics Salon 2012)
goranchorvat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Nepovedený restart
Čekali jsme dlouho, trojka se   rodila těžce a dle toho to   dopadlo. Co se povedlo je   cesta a samotné ztvarnění   60 let,mladá kopie Jonese.   Úplně OUT je hlavní síla   prvního dílu humor.   Zvláště v poslední   třetině filmu je to nuda,   až mi bylo tvůrců někdy   líto.MI3 trpí absolutní   absencí nápadů které by se   byť jednorázově zapsali do   filmových klipů.   Závěrečných 30 minut už   je evidentný že scénář je   slaboučký jako kurs české   koruny. Vyložený propadák   jako druhý díl to není, ale   tím bych se zrovna   neutěšoval. 50%
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2012
3 lepší než 2
Po dvojce která mě zklamala   přišla trojka která   potěšila,moc se mi do toho   nechtělo,ale zvědavost   zvítězila...Takhle si   předastavuju návrát mužů   v černém...akce a vtip od   prvních okamžiků,triky na   jedničku,houfy   mimozemštíků,a potěšilo   mě i několik nových postav   v čele s Emmou   Thompson,záporákem   Boriskem,a Josh Brolin jako   mladý K.Dobrá je i hlavní   zápletka-návrat v čase,pro   zachranu našeho agenta K.Tak   až bude mít chuť na   čokoládové mléko,víte co   to znamená?Ač se mi to   líbilo,a dávám 8,znova to   vidět už nemusím.:)
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2017
Muži v černém 3
Film, který si po dvou   předchozích filmech drží   stále jistou známku kvality.   Děj nabídne dostatek humoru   a především svižnou akci,   takže příběh krásně   odsýpá. Rovněž mě   překvapil povedený a   zároveň přirozený závěr,   který vysvětlí mnohé   otázky, jež se táhnou s   celou filmovou sérií.
Barney94
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2019
Je to o něco lepší než   dvojka a řekl bych, že i   vtipnější. Dobrá zápletka   a efekty. Boris jako záporák   se velmi povedl.
decepticon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2012
Pribeh je sice celkom dobry   ale originalny teda urcite   nie.
Podoba zaporaka   sa mi zda nasilu vymyslena a   tiez neoriginalna.
Inak efekty dobre [sak za   tie prachy... :)]
Hudba je prakticky rovnaka   ako v ostatnych dieloch co ale   nevadi.
Koniec celkom   potesil.
Postava   Griffina bola vylozene otravna   s tymi jeho kecami o moznej a   nemoznej buducnosti to proste   prehnali. Celkovo - na to, ze   je to trojka, tak je to dobry   film a stoji za pozretie.

/9.7.12/ cz dabing   LS Productions 2012
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2015
Men in Black III
Tretí diel Mužov v čiernom   dopadol veľmi dobre.Pekná   vizuálna stránka   filmu,originálny dej,skvelé   akčné sekvencie,dobré   hlášky,časové prelínanie   to sú hlavné ťaháky tohto   filmu.Navyše sú natočené   skvelo takže len smelo do   toho.
terka69
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.9.2012
Očekávání bylo velké, ale   MIB III ho ani z poloviny   nenaplnili. Postrádalo to   notnou dávku vtipu, jako jsme   byli zvyklí v předchozích   dílech, dialogy byly   "suché", kdyby to   byl němý film možná by   tvůrci udělali lépe. 2   hvězdičky a to za efekty
ponorka.bary
Hodnocení:
Přidáno: 4.6.2012
Tak dle mého názoru   jednoznačně   nejpovedenější díl.Od   úvodní scény útěku   Borise,přes skvělou   střílečku v baru,odlety   mimozemšťanů z   centrály/kde se tedy   maskéři opět náležitě   vyřádili/,vtipnou scénu z   párty A. Warhola,kde se   dozvíme kdo byl vlastně ve   skutečnosti,až po povedenou   bowlingovou scénou s hlavou   mimozemšťana,nás do tří   čtvrtin filmu nenechá Barry   a s ním čtveřice   scénáristů/kde toto   množství kupodivu není na   škodu-ba   naopak/,vydechnout.Konec filmu   už trochu ztrácí dech,ale   zato se dozvíme odkud   pochází agent J...Je   vidět,že oddechový   čas,který si B. Sonnenfeld   vybral,jako režisér byl ku   prospěchu věci.
peginka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.6.2012
Tak nevím... rozpačitost je   asi to správné slovo. A   přitom to byl tak pěkný   začátek. Občas dobrá   hláška, ale nějak mě nic   nepřekvapilo. Ke konci jsem   se i přistihla, že myslím   na něco jiného, a synátor   vedle mě dokonce pospával.   Když to shrnu, pokud budou   někdy - a doufám že ne -   Muži v černém 4, rozhodně   na ně už nepůjdu.
Nymeria
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.9.2012
celý film ťahá hlavne Will,   jeho charizma a vynikajúca   mimika :D fóriky mu idú ako   vždy, akčné scénky   samozrejme tiež...
rozvláčny a nudný   začiatok to však trocha   kazia, ale druhá polovica   filmu už šlape :) na prvý   diel to žiaľ nemá, ale na   jeden upršaný večer a pre   fanúšikov to stačí :)
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.6.2012
Konečně jsem se dočkali   důstejné pokračování   můžů v černém. Tentokrát   se tvůrci překonali.   Dokonlý příběh.. a ten   konec nejlepší.. :-)
Hombretino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2012
MvČ 3
Že by tenhle film byl   kasovní trhák to se říct   nedá ale nudit se u něj   nebudete. Josh Brolin se do   role mladšího agenta K   dobře hodí, snažil se   vychytat každý pohyb a já   měl vážně dojem že agent   K v mladí vypadal jak on. I   když sci-fi nemusíte tak se   přesto koukněte alespoň se   zasmějete. Nejvíc mě   dostala fotka kterou má agent   J nad postelí:D
Paparazzi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2013
No jo, no. Někdy je holt   méně více. V prvním díle   dokonale vybrakované nápady   na výtečnou komedii, ve   druhém posbírané drobečky,   které odpadly od jedničky a   tady bohužel pokus   přivydělat si na slávě   starších dílů.Triky super,   příjemná kamera, výborný   kostýmy. To je ta lepší   půlka, ale děj se dal   bohužel odehrát za 40 minut,   ostatní jen takové trošku   bezduché a marně sebe sama   parodující natahování   stopáže. Škoda.
ergotoxin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.7.2012
Oproti nepovedené dvojce je   toto pokračování důstojné   a na úrovni. Film se vhodně   zabývá vztahem dvou   hlavních hrdinů (tentokrát   chybí výraznější ženská   postava), což je i hlavním   zdrojem těch   nejvtipnějších (a také   nejdojemnějších) scén.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih56808minih56808Hezké vstávání (2010) 
Morning Glory n
minih37482minih37482Vesnice (2004) 
The Village n
minih4547minih4547Brácha za všechny peníze (1978) 
Brácha za všechny peníze n
minih35973minih35973Zálety koňského handlíře (1991) [TV inscenace] 
Zálety koňského handlíře n
minih24720minih24720Včera neděle byla (1938) 
Včera neděle byla n
minih157845minih157845Jsem božská (2018) 
I Feel Pretty n
minih115750minih115750Špión (2015) 
Spy n
minih85625minih85625Plán útěku (2013) 
Escape Plan n
minih21432minih21432Tři veteráni (1983) 
Tři veteráni n
minih18311minih18311Řidič slečny Daisy (1989) 
Driving Miss Daisy n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Muži v černém: Globální hrozba (2019)

 Muži v černém: Globální hrozba (2019)
Muži v černém: Globální hrozba n
Men in Black: International
Žánr: komedie / sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Muži v černém II (2002)

 Muži v černém II (2002)
Muži v černém II n
Men in Black II
Žánr: komedie / sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Barry Sonnenfeld

(pokračování)

Muži v černém (1997)

 Muži v černém (1997)
Muži v černém n
Men in Black
Žánr: sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Barry Sonnenfeld

(pokračování)

Muži v černém (1997/1) [TV seriál]

 Muži v černém (1997/1) [TV seriál]
Muži v černém n
Men in Black: The Series
Žánr: animovaný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher Berkeley, Jane Wu

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10