reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Muž v hlavní roli

The Leading Man

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Muž v hlavní roli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.9.2010
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2011
Papaja73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.12.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2010
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.11.2010
pavolhabera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2012
jemimah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2010
max24371
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12964minih12964Vzala jsem si mrtvého muže (1996) 
Mrs. Winterbourne n
minih40083minih40083Kráska v nesnázích (2006) 
n
minih5770minih5770Ďáblova krása (1949) 
La Beauté du diable n
minih10097minih10097Kdo najde přítele, najde poklad (1981) 
Chi trova un amico, trova un tesoro n
minih56947minih56947Přenašeči (2009) 
Carriers n
minih39074minih39074Vánoce naruby (2004) 
Christmas With the Kranks n
minih57617minih57617Pro krásný okamžik (?) [TV pořad] 
n
minih59014minih59014Jsem pokojská (1991) [TV film] 
Un amour de banquier n
minih12817minih12817Moji přátelé II. (1982) 
Amici miei II. n
minih36042minih36042O Terezce a paní Madam (1976) [TV inscenace] 
O Terezce a paní Madam n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.3 %
1   - jarda53
7   - LenC2
6   - RM
4   - Papaja73
7   - dandysek
6   - Kycky
6   - rosta12
5   - KURUAZIE
9   - pavolhaber
5   - jemimah
7   - max24371

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

44 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

49 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602791
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.597/1.57