reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Muž se srdcem kovboje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.1% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
pigal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.12.2011
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2006
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.12.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2011
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2012
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2009
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2008
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.4.2011
fantomas1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2007
depor09
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2017
ali.alicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2009
filmy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61735minih61735Manželství s nepřítelem (1998) 
Break Up n
minih42483minih42483Už tady nežijeme (2004) 
We Don't Live Here Anymore n
minih26853minih26853Lítost (1970) [TV film] 
Lítost n
minih39739minih39739Apači (1973) 
Apachen n
minih13688minih13688Navždy spolu (1995) 
Now and Then n
minih7090minih7090Dva supernosáči (1983) 
Die Supernasen n
minih67578minih67578All That Heaven Allows (1955) 
All That Heaven Allows n
minih10416minih10416Kolotoč humoru (1953) 
n
minih4889minih4889Bytost (1981) 
The Entity n
minih15902minih15902Planeta Krull (1983) 
Krull n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.1 %
9   - curil
6   - M.A.G.
6   - Agostino
7   - Charlie35
6   - Faye
6   - R.RICKIE
4   - pigal
7   - aegis
6   - diamant
8   - Milicent
9   - oulisna
6   - kudrna6
8   - ZdenekJira
7   - Nob.r
8   - Tominko
8   - jirkami
2   - butlerka
8   - fantomas1
9   - depor09
7   - ali.alicka

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:55 - 16:45

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

3 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605788
Fotografií: 526198
Plakátů: 253744
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.617/0.591