reklama
 
ohodnotit

Muž s orlem a slepicí

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
12/1978
„S úsměvem i vážně o mladém muži, který hledá svou cestu.“

Celkové hodnocení filmu Muž s orlem a slepicí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.2.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2008
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.8.2011
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.10.2016
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2016
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.2.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.8.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.11.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2012
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.1.2014
Davido
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2017
Jennik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih142468minih142468Zhasni a zemřeš (2016) 
Lights Out n
minih49964minih49964Skalpel v rukou bílé mafie (1973) 
Bisturi, la mafia bianca n
minih50625minih506252 blbouni v Paříži (2007) 
Seuls two n
minih41022minih41022O labuti (1982) [TV inscenace] 
O labuti n
minih138554minih138554Contracted: Phase II (2015) 
Contracted: Phase II n
minih20415minih20415Tajemná záře nad Pacifikem (1980) 
The Final Countdown n
minih47097minih47097Dveře (1976) [TV hra] 
n
minih5368minih5368Cyborg (1989) 
Cyborg n
minih53391minih53391Mapa zámořských objevů (1978) [TV inscenace] 
Mapa zámořských objevů n
minih56800minih56800Blbec k večeři (2010) 
Dinner for Schmucks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.5 %
7   - jarda53
2   - Pitryx
4   - hvezdyn
7   - jmenuji.se
5   - Agostino
4   - Serpentina
3   - Misantrop
5   - Faye
7   - Nasudr
5   - R.RICKIE
1   - ponorka.ba
5   - mikee007
5   - Kycky
2   - michal33
5   - zepo
9   - oulisna
10 - dederon
4   - Xell
8   - Davido
5   - Jennik

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

32 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

12:30 - 13:15

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

13:00 - 14:15

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626350
Fotografií: 561926
Plakátů: 266500
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.132