reklama
 
ohodnotit

Muž přes palubu

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1981
„O velké vzpouře na malé lodi.“

Celkové hodnocení filmu Muž přes palubu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.3.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.11.2016
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2008
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2014
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2011
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2011
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2011
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.10.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2016
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2009
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.4.2013
raca.mr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.11.2011
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
trampnettulakfb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2018
renata.kamenska.94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2014
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2014
Davido
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.10.2017
jss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.12.2014
papen75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6731minih6731Don Quijote (1957) 
Don Kichot n
minih4945minih4945Carnosaur (1993) 
Carnosaur n
minih142468minih142468Zhasni a zemřeš (2016) 
Lights Out n
minih46291minih46291Paříž (2008) 
Paris n
minih28532minih28532Četnické humoresky (1997) [TV seriál] 
Četnické humoresky n
minih98206minih98206Dávám tomu rok (2013) 
I Give It a Year n
minih24751minih24751Trhani (1936) 
n
minih141294minih141294Unfriend (2016) 
Unfriend n
minih114680minih114680Mafie vraždí jenom v létě (2013) 
La mafia uccide solo d'estate n
minih2383minih23834% muž v akci (1994) 
Der Bewegte Mann n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 % (24)
4   - curil
2   - Pitryx
7   - green-tea
6   - hvezdyn
8   - martin.stu
6   - M.A.G.
5   - Serpentina
4   - New
6   - stanko
2   - Jarda.ftr
6   - Kycky
7   - Scifista
10 - dederon
6   - rosta12
10 - POČÍTAČ
3   - raca.mr
6   - skukum
7   - tvo
10 - trampnettu
8   - renata.kam

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

11:55 - 12:55

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

26 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:30

1 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152337
Osobností: 636481
Fotografií: 578355
Plakátů: 275649
Obsahů a biografií: 139812

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.26/0.226