reklama
 
ohodnotit

Muž, který miloval ženy

Homme qui aimait les femmes, Ľ

Země:
Rok:
1977
Délka:
120 minut
„Zhoubná vášeň ho připravila o skutečnou lásku.“

Celkové hodnocení filmu Muž, který miloval ženy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.12.2008
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2016
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2008
ondrech
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.12.2008
Bolt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2009
Petr_B.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54740minih54740Galimatyáš (2009) 
Micmacs a tire-larigot n
minih6256minih6256Strašidelná loď (1934) 
The Live Ghost n
minih14017minih14017Neobyčejná třída (1964) 
n
minih46969minih46969Rákócziho poručík (1954) 
Rákóczi hadnagya n
minih6128minih6128Shadow of the Thin Man (1941) 
Shadow of the Thin Man n
minih41289minih41289DC Sniper - 23 dní strachu (2003) [TV film] 
D.C. Sniper: 23 Days of Fear n
minih46456minih46456Vlk samotář a mládě 2: Řeka smrti (1972) 
Kozure Ôkami: Sanzu no kawa no ubaguruma n
minih144154minih144154Po lásce (2016) 
L'économie du couple n
minih62811minih62811Hadi ve vlaku (2006) [Video] 
Snakes on a Train n
minih9453minih9453Oblomov (1979) 
Neskolko dnej iz žizni I. I. Oblomova n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 % (9)
9   - curil
8   - cicis
6   - Edward52
8   - melakara
6   - blackjack3
8   - rosta12
9   - ondrech
8   - Bolt
8   - Petr_B.

TV Program

ČT1 - Vídeňské líbánky (2016) [TV ep...

20:55 - 21:54

35 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Adoptuj si svého seniora

21:05 - 22:00

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:40

70 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Krejzovi (2018) [TV seriál]

20:15 - 21:45

75 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152311
Osobností: 636450
Fotografií: 578220
Plakátů: 275627
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.389/0.332