reklama
 
ohodnotit

Můj život jako pes

Mitt liv som hund

Další název:
My Life as a Dog
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
99 minut
„Kaleidoskop radosti i smutku chlapce, poznamenaného neklidným rodinným zázemím.“

Celkové hodnocení filmu Můj život jako pes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2008
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2016
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2016
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2016
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2013
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2016
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2011
burlad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.7.2017
milach
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24197minih24197Zvířecí instinkty 2. (1994) [Video] 
Animal Instincts II n
minih27412minih27412Nevinný výlet (1998) 
How Stella Got Her Groove Back n
minih46507minih46507REC (2007) 
[Rec] n
minih45653minih45653Let's Dance 2 (2008) 
Step Up 2: The Streets n
minih79799minih79799Láska z výtahu (2010) [TV film] 
Elevator Girl n
minih32478minih32478Zahrajte mi Misty (1971) 
Play Misty for Me n
minih60432minih60432Vzpoura gladiátorů (1958) 
La rivolta dei gladiatori n
minih34150minih34150Zahrada (1968) 
Zahrada n
minih65261minih65261Ano, šéfe! (2009) [TV pořad] 
Ano, šéfe! n
minih48701minih48701Rychlí a zběsilí (2009) 
Fast & Furious n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.8 %
6   - curil
7   - green-tea
10 - hvezdyn
6   - Chrustyn
6   - mat.ilda
8   - vojtam
7   - Snura
9   - melakara
7   - Jarda.ftr
7   - Petak69
7   - rosta12
8   - MysteryIll
10 - POČÍTAČ
9   - PhyllisDie
8   - deepend
9   - burlad
10 - milach
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146299
Osobností: 621387
Fotografií: 550702
Plakátů: 262322
Obsahů a biografií: 134151

Poslední komentáře

Nezralé maliny (1980) [TV inscen...

Nezralé maliny
Krásný film, věta "Budem   zvonit, aby jsme nemuseli   plakát" je neskutečně   silná. Film krásně ukazuje,   jak cenné je skutečné   přátelství.

Autor: Jiftach | Hodnocení: 9 / 10

David Gilmour v Pompejích (2017)

David Gilmour v Pompejích
David Gilmour vrátil se svým   sólovým projektem a před   cca 3000 fanoušky provedl dva   koncerty ze skladeb z alb   „Rattle That Lock“, „On   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 9 / 10

Krkonošské pohádky (1974) [TV se...

Krkonošské pohádky
Obsahem i jednou z   nejlevnějších výprav v   historii Československé   televize ukázková   proletářská agitka, ale   všichni to milujeme :-)

Autor: argenson | Hodnocení: 10 / 10

Následky lásky (2004)

Následky lásky
No to byla psycho   ptákovina... kdo tyhlety nudy   vymýšlí? Body jen za   vytříbený způsob, kterým   se vám tak hezky postupně   vypínají jednotlivé části   mozku.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 4 / 10

Duch meče (1977)

Duch meče
Klasické kung-fu. Má to   celkem vysoké hodnocení, ale   děj příběhu, výprava i   souboje mě nějak nenadchly.

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.619/0.575