reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.2.2017 a svátek má Lumír. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Můj život jako pes

Mitt liv som hund

Další název:
My Life as a Dog
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
99 minut
„Kaleidoskop radosti i smutku chlapce, poznamenaného neklidným rodinným zázemím.“

Celkové hodnocení filmu Můj život jako pes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2008
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2016
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2016
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2016
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2013
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2011
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2016
milach
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46328minih46328Policejní inspektorka (1980) 
La Femme flic n
minih19749minih19749Hrbáč na univerzitě (1989) 
Big Man on Campus n
minih145212minih145212Kojak: Vždycky je tu něco (1990) [TV film] 
Kojak: It's Always Something n
minih56173minih56173Nikdy v neděli (1960) 
Pote tin kyriaki n
minih83300minih83300Můj vysvlečenej deník (2012) [2k digital] 
Můj vysvlečenej deník n
minih44129minih44129P.S. Miluji Tě (2007) 
P.S. I Love You n
minih41124minih41124Vojtík a duchové (1997) [TV inscenace] 
Vojtík a duchové n
minih57582minih57582Ping! (2000) 
Ping! n
minih21812minih21812Útěk robotů (1984) 
Runaway n
minih37543minih37543Míša Kulička (1973) [TV seriál] 
Míša Kulička n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.1 %
6   - curil
7   - green-tea
10 - hvezdyn
6   - Chrustyn
6   - mat.ilda
8   - vojtam
7   - Snura
9   - melakara
7   - Jarda.ftr
7   - Petak69
7   - rosta12
8   - MysteryIll
10 - POČÍTAČ
8   - deepend
9   - PhyllisDie
10 - milach

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:45 - 16:40

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

16:30 - 17:25

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

35 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:25 - 16:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141688
Osobností: 606871
Fotografií: 526841
Plakátů: 254069
Obsahů a biografií: 130376

Poslední komentáře

Den sovy (1968)

Den sovy
Kriminálka průměrná, ale   sonda do fungování   italského jihu téměř   bezchybná. Sympatické je,   že se tu neřeší náklady   drog a zbraní, ale více >

Autor: argenson | Hodnocení: 9 / 10

Nenápadný půvab buržoazie (1972)

Nenápadný půvab buržoazie
Nenápadně půvabná kritika   nositelů společenského   řádu. Sled absurdních   situací, z nichž prakticky   žádná není uvěřitelná   (a netýká se více >

Autor: argenson | Hodnocení: 9 / 10

Jorinda a Joringel (2011) [TV fi...

Jorinda a Joringel
Příště bych soudruhy z   endéer poprosil o lepší   vypilování práce s   digitálními technologiemi a   postavit před kameru trochu   víc koukatelný ksichty, pak   by to možná šlo.

Autor: argenson | Hodnocení: 4 / 10

Lovec kořist (2010)

Lovec kořist
Tváří se to hodně   futuristicky, ale   výstroj/výzbroj připomíná   spíš komiks Příhody   Malého boha, co vycházel v   ábíčku tak před padesáti více >

Autor: argenson | Hodnocení: 7 / 10

Pronásledovaná (2011) [TV film]

Pronásledovaná
Tahleta kybernetická   kriminalita mi nikdy nešla na   rozum. Pánové se mi pletli,   překvapení málo, konec   hodně slabej, takže ve   výsledku nic, co je nutné   vidět.

Autor: argenson | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.478/0.456