reklama
 
ohodnotit

Můj život jako pes

Mitt liv som hund

Další název:
My Life as a Dog
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
99 minut
„Kaleidoskop radosti i smutku chlapce, poznamenaného neklidným rodinným zázemím.“

Celkové hodnocení filmu Můj život jako pes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2008
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2016
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2016
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2016
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2013
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2016
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2011
milach
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4572minih4572Brannigan (1975) 
Brannigan n
minih44671minih44671Hrdinové a zbabělci (2007) 
Lions for Lambs n
minih27949minih27949Psí vévoda (1999) 
The Duke n
minih17903minih17903Rockeři (1994) 
Airheads n
minih21530minih21530Twin Peaks (1992) 
Twin Peaks: Fire Walk with Me n
minih28417minih28417Já, mé druhé já a Irena (2000) 
Me, Myself and Irene n
minih24787minih24787Vandiny trampoty (1938) 
Vandiny trampoty n
minih21524minih21524Tvůj bratr Abel (1970) 
Abel, twój brat n
minih21271minih21271Trenérka (1986) 
Wildcats n
minih44506minih44506Cvokař (2006) 
The Treatment n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.1 %
6   - curil
7   - green-tea
10 - hvezdyn
6   - Chrustyn
6   - mat.ilda
8   - vojtam
7   - Snura
9   - melakara
7   - Jarda.ftr
7   - Petak69
7   - rosta12
8   - MysteryIll
10 - POČÍTAČ
9   - PhyllisDie
8   - deepend
10 - milach

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov: Léčit, lyžovat, mi...

11:55 - 12:20

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

10:15 - 12:10

113 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144250
Osobností: 614892
Fotografií: 538956
Plakátů: 257938
Obsahů a biografií: 132095

Poslední komentáře

U konce s dechem (1959)

U konce s dechem
V šedesátých letech mne   tento film doslova uchvátil a   plakát s Belmondem jsem   tenkrát z kina přemístila   do své skříně.Dnes se na   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Holka jako já – příběh Gwen Arau...

Holka jako já – příběh Gwen Araujo
Pravdivý příběh dívky v   těle chlapce je o to   krutější, že se opravdu   stal a podobných je kolem   nás spousta.Nevím přesně,   co mi ve více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/5) [TV epizoda]

Labyrint
U vězněného Kováře, vyjde   na světlo, že policisty   pěkně tahá za nos, Tamara   Hrónská odhalí, že první   oběť na Slovensku,   Uhorčíková, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Vetřelec: Covenant
Tolik let jsem čekal na   nového vetřelce ... to jsem   však ještě netušil, že   tam budou lidem létat   mimozemští hajzlíci do   nosů a uší, více >

Autor: Robinson | Hodnocení: 5 / 10

PanMáma (2013) [TV seriál]

PanMáma
Jarmila Beranová (super Milan   Šteindler) je mega matrona   Kročehlav i celýho Kladna s   rozsahem až nevím kam. Nojo   v tomhle se jí nevyrovná ani   zelenooká zrzka Rysová.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.349/0.31