reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Můj svět

American Splendor

Rok:
2003
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Můj svět

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2015
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2016
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2007
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2008
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2004
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29177minih29177Sezóna proměn (1980) 
A Change of Seasons n
minih51402minih51402Umučení (2008) [TV minisérie] 
The Passion n
minih21400minih21400Tři muži a nemluvně (1987) 
Three Men and a Baby n
minih37661minih37661Shakespeare 2000 (1988) 
Shakespeare 2000 n
minih50965minih50965Hotýlek (1991) 
Bed & Breakfast n
minih60067minih60067Díra ve zdi (1983) [TV inscenace] 
Díra ve zdi n
minih63533minih63533Kvílení (2010) 
Howl n
minih22457minih22457Vetřelec z hlubin (1990) 
n
minih6997minih6997Dům veselých duchů (1988) 
High Spirits n
minih120595minih120595Attila flagello di Dio (1982) 
Attila flagello di Dio n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
7   - curil
5   - Snura
6   - rosta12
7   - MysteryIll
7   - Myshitchka
7   - Darkman7
6   - Raptor150
6   - tvo
7   - Myšák
5   - julcas5
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253746
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.584/0.562