Duben
ohodnotit

Mstitel beze jména

Wo shi shei

Další název:
Ngo si seoi; Who Am I?; Pomstiteľ bez mena (SK); 我是誰
Žánr:
Země:
Rok:
1998
Délka:
108 minut
„Zrazený agent trpící ztrátou paměti pátrá po své totožnosti a bojuje se zabijáky, kteří mu v tom mají zabránit.“
Popis / Obsah / Info k filmu Mstitel beze jména
Na jih Afriky je vysláno přísně utajené mezinárodní komando CIA, které má unést vědecký tým pracující na meteoru, jenž je neuvěřitelně silným zdrojem energie. Celá akce probíhá hladce, až dokud se úspěšný tým nemá vrátit na základnu. Vyjde najevo, že akce nebyla tak úplně legální, a všechny stopy mají být zničeny včetně komanda, které akci provedlo. Jediný, komu se podaří přežít havárii vrtulníku, je agent Jackie, kterého s těžkým zraněním objeví domorodci. Vyléčí ho, na otázku, kdo je, však svým zachráncům odpověď dát nemůže. Ztratil paměť. Nějaký čas žije s domorodci, ale touha objevit tajemství ztracené minulosti je silnější, a tak se rozhodne pátrat po své totožnosti. Cestou zachrání automobilového závodníka uštknutého hadem a pomůže jeho spolujezdkyni dorazit vítězně do cíle. Stává se hrdinou, bohužel sláva přiláká nejen pohlednou novinářku, která chce napsat jeho příběh, ale také pozornost těch, kteří se snaží utajit nezákonnou africkou akci. A tak se Jackie záhy ocitá v ohrožení a musí využít všech schopností, o nichž ani netušil, že je má, aby si zachránil život. Pomáhají mu přitom nejen zvědavá novinářka, ale také neméně sympatická závodnice, které se s ním vypraví do nizozemského Rotterdamu, kde by mohl najít odpovědi na všechny své otázky.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Mstitel beze jména
Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu novým smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. A s těmi se nevyrovná nikdo jiný, než tvrdý bojovník Jackie.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Popis / Obsah / Info k filmu Mstitel beze jména
Ztratil paměť a neví, kdo ve skutečnosti je. Musí ale být někým důležitým, protože mu jsou v patách nelítostní zabijáci. Mistr bojových umění Jackie Chan se vrací a opět nám servíruje další dávku svých nenapodobitelných akčních krkolomností.

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

22:05 - 22:29

21 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa (2007) ...

21:50 - 22:45

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť

21:45 - 23:05

41 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

21:40 - 22:45

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190498
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376372
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10