Duben
ohodnotit

Mr. & Mrs. Smith

Další název:
Mr. & Mrs. Smith; Pán a pani Smithovci (SK)
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
11.8.2005
„Upřímnost je nebezpečná vlastnost. Zvláště v manželství.“

Komentáře k filmu Mr. & Mrs. Smith

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 63
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2005
Výborný film na odreagovani,   kupodivu se spoustou vtipnych   replik. V celem pribehu nejsou   hlucha mista, ma spad....a   samozrejme Angelina Jolie   spolu s Bradem Pittem se   vyborne doplnuji.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2015
Příjemná akční oddechovka   nepostrádající nic, coby   neuchvátilo a nepovzbudilo.   Hlášky obojích hlavních   protagonistů příběhu se tu   ve správných chvílích   střídají kulometnou dávkou   stejně jako střeli z jejich   zbraní . Nejdříve   láskyplný romantizmus, poté   vzájemná nevraživost a pak   nucená spolupráce. Scénář   neotravuje s vedlejšími   motivy a tak máme možnost   sledovat pouze počínání   dvou lidí, které tak nějak   spojil osud. Jsou tu sice   věci, které jsme už měli   možnost vidět jinde, ale   proč si tím kazit filmový   zážitek. Příběh je   jednoduchý a hlavně   srozumitelný, což je   devízou tohoto snímku.   Angelina Jolie a Brad Pitt se   tu předvedli v celé své   kráse a všímavý divák   poodhalí i jejich vzájemné   jiskření v očích. Inu, pro   ně osudový film a pro nás   podívaná.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Velmi slušně obsazená   akční komedie  
velmi mně   to to spojení překvapilo je   to vkusné a jsem spokojen
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Skvělý film. Opravdu jsem se   moc pobavil. Pitt - Jolie je   skvělá dvojice a na filmu   jsou nejzábavnější jejich   scény z manželského   života. Navíc má film   překvapivě povedené akční   scény. Skvělá akční   komedie, která se nebere ani   trochu vážně   ("Střílíš hůř než   vaříš miláčku a to už je   co říct.")
Faye
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Jsem nadšená (možná nejsem   zcela objektivní, a je mi to   jedno) má to švih, má to   šmrnc, má to vtip, trefné   dialogy a hlavně sympatickou   dvojku Brada Pitta a Angelinu   Jolie, které to nejen   sluší, ale mezi kterou to   jiskří. Mr. & Mrs. Smith   jsou „obyčejný“ pár ,   který se seznámil ...   „před pěti nebo šesti   lety“ a na který najednou   padla ta „obrovská   prázdnota“, které se   říká manželství...   naštěstí, se do toho plete   ta práce.
Izzy8635
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2018
Skvělý film. Žádná   hluchá místa, legrace,   hezký a sympatický pár...   všechno, co má správný   film mít.
beretap
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2010
beretap
John a Jane Smithovi tvoří   obyčejný manželský pár s   obyčejným životem a   obyčejnými starostmi.   Každý z nich ale skrývá   doslova vražedné tajemství:   Oba jsou ve skutečnosti   dobře placenými a velmi   výkonnými zabijáky,   pracujícími pro   konkurenční organizace.
Oživení jejich nudného   manželského svazku přijde   až s novým úkolem od jejich   zaměstnavatelů – zabít   svého životního partnera.   Výsledkem je velkolepá   akční podívaná, během   níž oba uplatní své   výjimečné schopnosti a   jejich manželský svazek   projde rozhodující   zkouškou.
Brad Pitt a   Angelina Jolie se představí   v hlavní roli sexy akčního   filmu MR. & MRS. SMITH,   který je plný špičkové   akce, nejmodernějších   speciálních efektů a   neuvěřitelných   kaskadérských kousků.   Zároveň je také   komediálním příběhem o   neobyčejných lidech s   obyčejnými problémy.MR. AND   MRS. SMITH je příběhem o   nebezpečí, sexu a   vzájemném nepochopení,“   říká Akiva Goldsman,   producent filmu. „Na rozdíl   od většiny tradičních   romantických komedií v něm   ale máme spoustu akce a   explozí. Akce je ale až ve   druhém plánu –   nejdůležitější jsou   postavy. Film vypráví   příběh manželů, kteří   jsou tlačeni k tomu, aby se   navzájem ulovili a zabili –   to je po dlouhých letech   jediná věc, která je   donutí věnovat si navzájem   trochu pozornosti. Když se o   sobě dozví pravdu, znovu se   do sebe zamilují“, dodává   producent.„Film obsahuje   dramatické scény, které se   týkají partnerských   vztahů, ale také obří   akční a bojové sekvence,   jež posouvají hranice   kinematografie.
A v   neposlední řadě v něm   najdete spoustu humoru. Vše   je skvěle vyvážené a   působí to jako skutečný   život, respektive   manželství,“ říká   Angelina Jolie, krásnější   polovička zabijáckého   tandemu.
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Perfektní film...Hodně   dobré herecké   výkony..kvalitní   akce,spád...trocha toho   humoru...co víc si přát..:)
vratik7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Docela dobře povedená   akční komedie. Líbíli mi   jak obsazení herci, tak i   samotný, že dva nejlepší   najemní vrazi pod jednou   střechou není nic dobrého.
ja.rebel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Myslíte si, že manželství   je nuda? Možná. Ale jen do   té doby než zjistíte, že   váš protějšek dělá   stejnou práci jako vy, ale   bohužel u konkurence. Pokud   je to ještě navíc práce   zabijáka, máte o zábavu   postaráno. A protože ženy   bývají v životě   praktičtější, je to   právě Brad Pitt se kterým   "spadne" výtah, v   kapse najde ledabyle   odložený granát......   zkrátka jeho drahá Angelina   Jolie se jeho   "tréninku" věnuje   na plný úvazek. Jenže i   konkurenční firmy dokážou   dělat věci naprosto   nepředložené a nečekané.   V tomto případě se tedy na   chvíli spojí a rázem se oba   manželé opět ocitnou na   stejné straně. Pokud ještě   do této zamotané rovnice   dosadíme lásku, která na   pozadí toho všeho bezesporu   figuruje, pak nám jako   výsledek vyjde zábavná   romantická i akční   podívaná.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Dobrá kombinace akční   komedie o tajných agentech ,   kteří jsou manželé a   navzájem o svých tajných   aktivitách nevědí dokud   nedostanou stejný úkol o   likvidaci. Nakonec jsi jdou po   krku sami a tím začíná   komediální akční jízda,   která v kombinaci dobrého   obsazení působí dobře.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2008
Akční a komediální film s   porcí akčních scén, kde je   zakázáno myslet a nechat se   unášet proudem zábavy.I   když Pitta vůbec nemusím,   tak jsem to kvůli Jolie   překousl a filmem sem byl   potěšen.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2019
Tak u tohoto filmu jsem se   parádně bavil. Nejenže je   zde ještě byla Angelina   Jolie pořádná kočka, ale   mělo to i správnou akční   jiskru a k tomu i dost   třaskavého humoru.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Super akčňák s Angelinou a   Bradem. Nejlepší je, jak jim   rozstřílej barák :D   Myslím, že oba se do svých   rolí nadměrně vžili a   sedlo jim to!
vorenus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Klasická oddychovka stojí   vidět jen kvůli tomu,jak to   mezi hlavními představiteli   jiskří.Díky tomuto filmu se   rozpadl vztah Pitta a   Anistonové.
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Když sem film viděla   poprvý, byla sem z něj   nadšená a moc mě bavil.   Podruhý to ale už nebylo   ono, už mě to tak nedostalo.   Dávám ale osmičku, protože   koukat se na to dalo a nebylo   to až tak špatný...
BlackElvis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Takhle nějak si představuji   "geniální   oddychovku". Naprosto   cool akční komedie, která   nemůže nijak nepotěšit. Je   pravda, že Angelinu úplně   nesnášim, ale s Bradem jí   to jde.
AshT
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2009
MR. a Mrs. Smith byl celkem   dobrý film o příběhu o   lásce.Celkem mě natchlo   takový nesmysl aby si šli 2   manželé po krku.Ale co byla   to sranda akční a celkem i   populární fílm
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2009
Mězi Pittem a Jolie je   taková hezká jiskra, která   dává filmu něco víc.   Akční scény jsou také   hezky zahrané. A občas se i   zasmějete. Někdy mě to   připomínalo Válku   Roserových.
veronika24
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2005
Film je to vskutku kvalitní   ale kdyby skončil tak o   hodinu dřív...ten konec kdy   dva hrdinové všechny vojáky   zastřelý aniž by někdo   trefil je je trochu   mimo.Navíc úmrtím pár   vojáků se všechno rázem   vyřeší.. Ale takový je už   dneska každý hollywoodský   film a tenhle patří k těm   lepším
Michal1667
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2006
Lehká akční   komedie-pohádka přeháňka.   Nehledejte zde nic hlubšího   není to tady. Jen se bavte a   nepřemýšlejte je to jen   pěkně natočené řemeslo   bez vnitřností a nápadu jen   další tupost pro masy co   nepotřebují přemýšlet.   Pro náročného diváka by   tento film měl ohodnocení   4-5/10...
kyushi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Paradni dvojka
Tak ze začatku nic moc... no   na konci filmu zjistite jak to   všechno je. Je tu par hezkych   akci, každy z manželu děla   na sebe v agentuře. PAk se   potkaji. A film dostává   děj. A jejich dům se stává   troskou;-) Manželé   začínají vtipkovat a   střílí posobě;-) no jak se   říká, Co se škádlívá to   se rádo mívá;-) Paradní   filmeček.
romando
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Tento film napriek mnohým   odporcom podľa mňa nie je   až tak zlý. Sú tu niektoré   pekné akčné scény,   zápletka tiež nie je na   zahodenie a dá sa pri tom   veľmi dobre oddýchnuť.   Angleline a Brattovi Pittovi   to spolu svedší a je medzi   nimi ozajstná iskra- nemuseli   to ani hrať;)
kadodinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.12.2008
Jako dvě rozbušky si   počínají Brad Pitt a   Angelina Jolie ve výbušném   akčním filmu od režiséra   filmu Agent bez minulosti.Na   první pohled obyčejní   manželé John a Jane   Smithovi (Pitt a Jolie)si   pět(nebo šest)let užívají   poklidného,až trochu   nudného společného   života.Pak se ale provalí   pŕavda!!!Aniž by to o sobě   navzájem věděli,oba jsou ve   skutečnosti dobře placenými   nájemními zabijáky,kteří   ale pracují pro konkurenční   organizace.A teď   zjišťují,že se navzájem   stali svými příštími   terči.V tu chvíli se jejich   utajované životy   střetávají s   legrační,třaskavou směsí   zlomyslného   humoru,potlačovanou   vášní,nonstop akcí a   špičkovou výzbrojí a oba   tak úplně mění význam   hesla:Dokud nás smrt   nerozdělí.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Drsný snímek
s excelentně propracovaným   scénářem. Vzájemná touha   hlavních postav je   zachytitelná, inspirující a   hlavně uvěřitelná. Co na   tom, že akční scény jsou   víceméně stejně   přitažené za vlasy, jako   vždy?
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2012
Film při kterém se dal   nejslavnější pár   Hollywoodu   "Brangelina"   dohromady, docela zajímavý   námět ,dva manželé   prožívají nudné životy,   ovšem jen když jsou spolu,   samy jsou nájemní zabijáci   a jeden o druhém to nevědí
Rocky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Ale jo, je to blbost, ale   dívat se na to dá.   Ztřeštěná krimikomedie, s   Pittem a Jolie, zajimavostí   je, že při natáčení   tohoto filmu se spolu dali   dohromady. Hodnocení   uživatelů, tedy průměr 70%   odpovídá kvalitám filmu.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Netradiční komedie s Bradem   Pittem a Angelinou Jolie.Dva   manželé,kteří nevedí co v   skutečnosti delají.Sou   totiž tajný agenti,každý   pod jinou společnosti.Když   se dozvedí co delají film   nabere svižnejší tempo a   film začne být   zajimavjejší.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.9.2007
Až na ten velmi přehnaný   konec jsem se po celou dobu   velmi dobře bavil , dvojice   Pitt - Jolie se k sobě hodí   skvěle a jsou hlavním   tahákem tohoto snímku ,   který je jinak něco mezi   válkou Roseových a   Pravdivými lži. Prostě   popcorn a nic víc , ovšem   řemeslně velmi dobře   odvedený.
rosta12
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2007
Celkem slušná a nenáročná   akční komedie oddychového   charakteru.
Film se mi   líbil,pobavil jsem se   scénami,kdy se hrdina   seznamuje se svou partnerkou   netradičně - pomocí   loupeže.Po poáteční   nevraživosti se z hlavních   hrdinů stávají nerozluční   partneři,kteří se spolu   doplňují.
wawer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Zajímavý akční film, se   zajímavým namětem drží   drtivé tempo skoro po celou   dobu, dokonce se dloho drží   i originality, ale ten zavěr   to je úplná šilenost James   Bond na destou, kdy de logika,   fyzika i uvěřitelnost k   čertu a poměrně znáčně   selý film kazí
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2020
Výborná choreografie   střeleckých soubojů,   vtipné řeči u manželského   poradce a Angelina ještě   není tak vychrtlá. A taky   už to bude pomalu dvacet let   stará vykopávka.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Mr. & Mrs. Smith
Zásadní problém tohohle   filmu je, že je titulováno   komedií a především velkou   chybou diváka je se na to   jako na komedii dívat, jedná   se spíše o akční   podívanou ve které je místy   něco vtipného a to   především ve formě   hlášek, nic víc, nic míň.  
Kombinace Angeliny   Jolie a Brada Pitta byla   výborná volba, jiskra lítá   kolem hlavní dvojce a jak   víme funguje to i v reálu.   Netvrdím, že je to   mistrovské dílo, což   evidentně není, ale úplnou   ztrátou času to nepovažuji,   snímek oplývá akcí má   skvělou hudbu a že je místy   zbytečně přehnaný, který   akční film není
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Celkem zdařilý snímek plný   akce a střílení. Herci   podali skutečně dobrý   výkon. Na mě je ten film ale   až moc akční a když se tam   pořád střílí, neni to pak   už zábava
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Asi nejznámější a   nejkrásnější pár   Hollywoodu v průměrné   akční komedii.Každý z nich   nájemný zabiják pracující   pro konkureční agenturu a   když to zjistí začínají   si hrát na kočku a myš.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.9.2018
║Rozpočet   $110miliónov║Tržby USA   $186,336,279║Tržby   Celosvetovo $478,207,520║   Trošku sa to utápa v   nesúrodom príbehu ale ako   akčná neviazaná zábavka sa   to dá stráviť. /videl v   kine 2x: 65%/
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.9.2006
Lahko nadpriemerny film s   hviezdnym obsadenim nabity   akciou a vtipom.Problem je,ze   akcne sceny sa vydarili len   niektore a vtipnych situacii   je ako safranu.Hviezdy su   zarukou plnych kinosal,ale   filmu nejak chybala   iskra.Urcite som cakal   viac,ale je to otazka vkusu.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2006
Tak trochu   zklamání,zajímavý námět   s výbornými herci,dobře   natočené,tak trochu   vzpomínka na Válku   Rosseových.Avšak jelikož   nesnáším nesmrtelné   hrdiny,střílečky bez konce   a podobné   nesmyslnosti,zůstává mi   rozum stát a musím se ptát   proč kazí dobrý film,který   má jinak své   kouzlo,takovými   absurditami.Ten konec to je   taky bomba,honem rychle a   hrdinové vítězí - autor   scénáře je asi osel nebo   nevím.
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.9.2012
Tak trochu jako pejsek a   kočička, když vařili-   trochu toho, trochu onoho a   byť jsou to sebelepší   ingredience, vyleze z toho   pěknej kentus!
huron
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.5.2006
Na to, aby se film dal brát   vážně, tomu něco chybělo   - buď větší nadhled a   odlehčení, nebo naopak   "černější"   zpracování. Námět se mi   hodně líbil, pár Pitt a   Žolik jsou atraktivní.   Rozvedení scénáře už ale   bylo horší, první třetina   byla skoro nudná.
MaKy92z
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Film o manželskom pari,   ktorí aj v skutočnosti sa   stali ozajstnými manželmi,   je to trocha nezvyčajná vec.   Ale niekedy to tak chodí, a   nemožné sa stáva možným.   Obaja títo skvelý herci sa   prostredníctvom tohto filmu   bližšie spoznali, až sa do   seba zaľúbili. Zrovna   nepatrím medzi fanúšikov   týchto dvoch sympatických   hercov, ale filmy od nich si   hocikedy veľmi rád pozriem.   Táto akčná komédia mi   nejako obzvlášť do oka   nepadla, ale sledovanie som   zvládol celkom v pohode.
KatkaDiaz
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Čekala jsem, že ten film   bude lepší. Pořád na něj   dělali reklamy, a vyklubal se   z něj propadák. Docela mě   Brad A Cetrine - Zeta   zklamali.
Soused89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2008
Kam vlastně tento film   zařadit? Je to lehounce   nadprůměrný akční   snímek, který kazí hlavně   přemíra digitálních   efektů použitých ve velmi   nevhodných okamžicích nebo   naopak mimořádně hrozný   romantický film, který si   zaslouží poslat do   horoucích pekel? V případě   přece jen příznivější   možnosti A nevím, co tam   dělají oba hlavní   představitelé, kteří mi do   takových rolí vůbec   nesedí. o možnosti B se mi   nechce vůbec hovořit.   Skouknout se to dá,ale když   už, měl tento film vzniknout   jako nějaké béčko, u   kterého bývá divák obvykle   shovívavější a odpustí i   nějáké ty logické nesmysly   (firmy ,místo aby Smithům   volavku nějak podstrčili ,   si nechají postřílet půlku   svého týmu) a fyzikální   nonsensy.
kanyak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2010
Mno, ja teda nevím, jako   béčkový film by to bylo   slušné, ale s cílem dobýt   s tím filmová plátna, tedy   o té kvalitě velice   pohybuji. Klasika, všechny   tam postřílí, a ti ostatní   kolem jako střílí všichni   kam, že se jim kulky   vyhýbají?? Z takových   scén, jsem už myslel, že   jsme dávno vyrostli. No, dle   některých režiséru asi   stále ne.
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.2.2021
Tenhle manželský pětiboj je   hodně nenáročná zábava.   Technicky je to natočené   určitě dobře ale   dvouhodinová stopáž je na   ryze odpočinkovou   "vypínací" komedii   hodně přes čáru. Pár   dobrých momentů a scén se   najde a Brad Pitt odvedl svůj   standard ale to je příliš   málo na to, aby se tenhle   film dal považovat za fakt   dobrý. Angelinu Jolie   komentovat nebudu. To by se mi   jen těžko hledal nějaký   korektní spisovný výraz. Z   mého pohledu televizní   serialová verze se Scottem   Bakulou byla určitě   živočišnější.
Pardal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.11.2006
Ale musí se nechat, že je to   lepší než v dnešní době   velice populární   teenagerovské komedie... Tady   se najde občas nějaký ten   vtipný moment!
K3
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.4.2006
Občas zajímavý scény,   jinak je to ale uplná   blbost..
Papaja73
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Klasický akční snímek s   banální zápletkou,který   stojí především na   erotickém jiskření dvou   hlavních představitelů.Nic   světoborného od tohoto filmu   nečekejte.Je to jen taková   oddychovka,u které nemusíte   příliš přemýšlet.Možná   o nic jiného ani tvůrcům   nešlo.
messerschmitt
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.9.2007
Už mi začínají ty   americké patosy   splývat.Budoucí milostná   dvojice jde proti sobě.To už   tu několikrát bylo,proč   nám to pořád servírují?
PoliptheShits
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.2.2006
Když choděj agenti s agentama
Tak nám zastřelili   Ferdinanda paní   Mullerová...... Jo kdyby   nosil tu neprůstřelnou vestu   co měla madam Smithová a   její muž tak jsme měli   Rakousko-Uhersko, tatíček   císař by nám kynul z   bankovek a měli by jsme   moře. Ale protože neměl tak   jsme museli zase jednou koukat   jak ty lumpové neumí   střílet. Na to snad musí   být nějaká speciální   škola v "jů es   ej". I moje pacifistická   paní dokáže z mé devítky   na 15 metrů trefit terč a to   není žádný agent ..... I   když hned dneska ji   prozkoumám plynový sporák.   Co kdyby ......
Ramax
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.1.2006
Na film jsem se celkem   těšil. Jak ubíhal čas   strávený sledováním filmu   dostavovalo se čím dál   větší zklamání a na konci   propadák. Pro mě propadák.   Proto aby se mi film líbil,   tak nestačí jen dva dobří   herci v hlavních rolích.   Chce to i nějaký děj, film   musí člověka držet, nesmí   se u dívání nudit. A pokud   to není vyloženě fantasy,   měl by být alespoň trochu   realný. Pár vtipných   dialogů film rozhodně   nezachrání. Pokud nejste   skalními příznivci Brada   Pitta a Angeliny Jolie,   považujte film za ztrátu   času.
xxkar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.8.2005
Takova akcni komedie
Tento film jsem uz nejakou   dobu horlive ocekaval a   zpocatku me i celkem   zaujal.Ale postupne se film   menil spise v producirovani   dvou hereckych hvezd, takze   spis nez jako akcni film mi   pripadal jako komedie.Takovou   pomyslnou korunku dodala scena   na konci, kdy oba manzele byli   prakticky jako superman, kulky   se odrazely od jejich 'brneni'   a pobili asi 50 specialnich   jednotek... Velmi vtipne, ale   jeste trapnejsi...
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.8.2005
slabota
Film je postavený pouze na   popularitě dvou hvězd a ma   jakési akci. Historii   manželů Smihových neznám,   takže jsem ani z filmu   nepochopil pro jaké   organizace vlastně pracovali.   Logiku v ději jsem se ani   nesnažil hledat, protože tam   žádná není. Fyzikální   vlastnosti vůbec neplatí a   nechce se mi ani věřit   neprůstřelnosti hrdinů.   Můj osobní názor: je škoda   času i peněz na tento film   jít do kina.
Duster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Slabý scénář, který   nezachraňuje ani slušná   režie ani výborné   ústřední duo   Pitt+Jolieová. Nemůžu si   pomoct, ale film mě přijde   až přespříliš   těžkopádný, poněkud   překomplikovaný a   předvídatelný. Chvílemi   jsem se hrozně nudil a   rádobyvtipné hlášky mi   vůbec nepřipadaly vtipné a   originální. Nejlepší   pasáže z filmu člověk mohl   zahlédnout už v reklamách   nebo trailerech. Druhá půlka   filmu je o moc lepší, ale   přesto celkový dojem moc   nespravila. Nebýt Pitta a   Jolieové, šel bych v   hodnocení možná ještě   níž.
PogoJoe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Atraktivní, pro oko potěcha,   ale nuda. Toporný a uměle   namontovaný scénář, který   se snaží zdůvodnit to, co   mu je zadáno - tj. aby se   nám ti zamilovaní snažili   navzájem zabít, poté se   usmířili a společně vše   dovedli do zdárného konce -   ale nedaří se mu to, je   opravdu neodpustilenou   slabinou, kterou nezachrání   ani slušná režie a hlavně   půvabné duo Joli, Pitt. Film   má lákavý, pozlacený obal,   ale uvnitř je prázdný.   Nebaví, střed filmu je   přímo k uzoufání   zmatečný a nezáživný a   trvá to tak dlouho, že si   člověk musí říct:   podruhé už ne, díky.
Agostino
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.3.2009
Typický akčný film s veľmi   slabým dejom. Z hlbokého   podpriemeru sa ho podarilo   vytiahnuť len dvojici hercov   Angeline Jollie a Brad   Pittovi.
Pauleta
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Naženeme před kameru dvě   hollywoodský superhvězdy,   přidáme nějakou tu střelbu   a pár výbuchů a ono to   vydělá. Cože? Příběh? Na   co? ... Dobře nějaký   splácáme, hlavně hodně   jednoduchý, aby to   popcorňáci pochopili bez   více než 12 sekund   přemýšlení. Hotovo - Pan a   paní Smithovi.
Bouvard
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.11.2006
Tuctová až trapná   záležitost tvůrců, kteří   se chtějí za každou cenu   zalíbit. Takže sexy scény,   líbivé zbraně (přiblblé   skrýše na zbraně),   nepůvodní scény z   "Války Rosseových"   a třeba bondovských filmů.   Zaprodaný film, který si   nemá šanci hrát ani na   nepodařenou parodii.
Ztráta času.
xCindy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Zbytečnost
Tenhle film byl asi natočen   omylem. Brad Pitt s Angelii   Jolie asi neměli do čeho   píchnout, tak si zaplatili   film, aby v něm mohli hrát.   Promiňte, ale jinak mi to   nepřijde. Základ je z   výborného filmu "Válka   Roseových" a to se nedá   odpustit, protože to je   klasika. Prostě zbytečně   vyhozené peníze.
karlosphonic
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.3.2009
Tento film je zajímavý jen   tím,že se v soukromém   životě pak dali dohromady   Pitt s Jolii.Když autor se   snaží bez studu zkopírovat   Válku Roseových s   Pravdivými lži   dohromady,musí tomu filmu   dát alespoň něco navíc.To   se celých 120 minut   nestalo.Závěrečná   "spartakiáda"   udělala směšnou tečku za   otřesným filmem.
prvosenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.9.2012
PAN A PANÍ SMITHOVI

Moje první a   základní chyba byla ta, že   jsem si nepřečetla, že se   jedná o komedii. Když jsem   to pochopila, řekla jsem si,   že filmu s poměrně vysokým   hodnocením a dobrým   hereckým obsazením dám   přece jen šanci. Druhá moje   chyba byla, že moc dobře   vím, že mně komedie   neoslovují, a měla jsem to   tudíž předem vzdát. Ale   nevzdala jsem a tak jsem měla   možnost vidět nesmyslný   souboj mezi dvěma manžely,   se dvěma skupinami tajných   organizací. Souboj plný   zmateného jednání postav,   které nejednají jako   svéprávné osoby, nýbrž   jako roboti nebo loutky. Plní   jakési nesmyslné příkazy,   které jsou v přímém   rozporu s jejich city. Dále   jsem viděla spoustu   rozbitých a zničených   věcí, asi to měla být   sranda k popukání. Myslela   jsem si, že radost z   rozbíjení věcí se   vytrácí u dětí někdy   kolem třetího roku věku. No   zjevně jsem se mýlila. Tak   jsem ztratila kus života   tím, že jsem viděla tuto   neuvěřitelnou pitomost, za   kterou prý tvůrci dostali   dokonce i zaplaceno. Nějak   jsem tu hovadinu přetrpěla   do konce, abych se znova   ujistila, že komediím   opravdu nerozumím. Proč bych   se měla smát lidem, kteří   po sobě střílejí? Co je na   tom vtipného a směšného mi   vážně nedochází. V   závěru jsem měla   neodolatelnou chuť pořídit   si brokovnici a střelit   scénáristu i režiséra   rovnou do zadku, aby se s   chutí mohli zasmát i oni.   Nejspíš by to byla mnohem   větší legrace pro mě, ale   nejsem si jistá, jestli by se   svému krvácejícímu zadku   od srdce smáli i oni. Poté,   co jsem uviděla závěrečné   titulky jsem vstala a zmohla   jsem pouze na jediný   komentář:
Bože, jak   hluboko jsem klesla !
Llewelyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Tak strašnej film se jen tak   nevidí...filmaři spoléhali   na tváře Hollywoodu Pitta a   Jolie a jaksi v téhle   stupidní střílečce   zapomněli, že existuje neco   jako filmový děj..pro mě   naprostá ztráta času, ten   film jsem ani nedokoukal, nic   nového, záplava kulek   pleskajících do zdi vedle   dvou hrdinu, sladke usmevy a   parodie na Válku   Roseových...Navíc žádný   výkon herců, mají na konte   mnohem lepsi snímky..
jezecek123
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Tomuhle se stydím dát i   jediný bod. Už dlouho jsem   neviděla tak hrozný film!   Film, který je obsahově dost   strašný, staví jen na   Angelině Jolie a Bradu   Pittovi, kteří ovšem dle   mého názoru také nijak   neexcelovali...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih104977minih104977Návrat elitního agenta (1998) 
The Pandora Project n
minih167770minih167770Jedovatá víra (2019) 
Them That Follow n
minih39216minih39216Oktanový kult (2003) 
Octane n
minih15933minih15933Playgirls (1995) 
Playgirls n
minih62407minih62407Nesmrtelný bojovník (2007) 
Opapatika n
minih5211minih5211Stalo se (2008) 
The Happening n
minih37198minih37198Zákon gangu (2002) 
Paid in Full n
minih44139minih44139Dokonalá rasa (2006) 
Perfect Creature n
minih36349minih36349Hrdina (2002) 
Jing siung n
minih54369minih54369Kněz Léon Morin (1961) 
Léon Morin, prêtre n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Marie Antoinetta

00:10 - 01:05

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

23:40 - 00:30

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:50 - 00:50

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:45 - 00:50

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10