reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Motýli jsou svobodní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.12.2016
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2009
ipjp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28392minih28392Mexičan (2001) 
The Mexican n
minih2542minih2542Addamsova rodina (1991) 
The Addams Family n
minih52940minih52940Kuře na octu (1985) 
Poulet au vinaigre n
minih118173minih118173ANDY SUMMERS - Autobiografie (2012) 
One Train Later n
minih71519minih71519Rozchod Nadera a Simin (2011) 
Jodaeiye Nader az Simin n
minih28109minih28109Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas (2000) 
Flintstones 2: Viva Rock Vegas n
minih10212minih10212Kickboxer 2 - Cesta zpět (1991) 
Kickboxer 2 n
minih63652minih63652Hitlerovi bodyguardi (2008) 
Hitler’s Bodyguard n
minih121581minih121581Ulice (1996) 
Pudding chômeur n
minih24757minih24757Tři muži ve sněhu (1936) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
5   - curil
6   - Snura
7   - Petak69
8   - oulisna
8   - MysteryIll
9   - Johnny1
8   - ipjp
6   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.489/0.454