NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Most přes Labe

No importa morir

Další název:
Bitva bez návratu / Quel maledetto ponte sull'Elba / Battle of No Return
Žánr:
Rok:
1969
Délka:
100 minut
„Boj o strategický bod 2. světové války.“

Celkové hodnocení filmu Most přes Labe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.7% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2020
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2012
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2010
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.5.2010
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.4.2020
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.1.2011
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11774minih11774Madonna...skutečný příběh (1990) 
Madonna…the Real Story n
minih36307minih36307Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce (1986) [TV inscenace] 
Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce n
minih45021minih45021Poslední obrněný vlak (2003) 
Polsednij pojezd n
minih41678minih41678Angličanka (1982) [TV hra] 
Angličanka n
minih26687minih2668789 gólů v Chile (1963) 
89 gólů v Chile n
minih20248minih20248Škrtiči z Hillside (1989) [TV film] 
The Case of the Hillside Stranglers n
minih10199minih10199Kejklíři (1996) 
Snakes And Ladders n
minih47230minih47230Kouzelný puding (2000) 
The Magic Pudding n
minih164963minih164963Bez vědomí (2019) [TV minisérie] 
Bez vědomí n
minih105950minih105950Jmenuji se Redwood (2012) 
Becoming Redwood n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.7 % (11)
5   - curil
7   - cicis
6   - Erkul
8   - clara.bow
3   - řepešínský
5   - moldovan
5   - wrangler
1   - deatdavid
3   - fidelio
7   - karesm
8   - dx23

TV Program

ČT1 - Na krok od nebe (2011) [TV ser...

16:10 - 17:15

50 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká putování zvířat

16:55 - 17:45

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177652
Osobností: 678025
Fotografií: 710718
Plakátů: 337977
Obsahů a biografií: 162287

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení