ohodnotit

Most přes Labe

No importa morir

Další název:
Bitva bez návratu / Quel maledetto ponte sull'Elba / Battle of No Return
Žánr:
Rok:
1969
Délka:
100 minut
„Boj o strategický bod 2. světové války.“

Celkové hodnocení filmu Most přes Labe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2012
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2010
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.5.2010
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.1.2011
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27121minih27121Štěstí (1998) 
Happiness n
minih65985minih65985Az órlás (1984) 
Az órlás n
minih102347minih102347Primrose Path (1940) 
n
minih10757minih10757Kráska z New Yorku (1952) 
The Belle of New York n
minih19118minih19118Smrt černého krále (1971) 
Smrt černého krále n
minih24075minih24075Zpívání v dešti (1952) 
Singin' in the Rain n
minih26534minih26534Únos (1995) [TV film] 
Kidnapped n
minih97280minih97280Mafia - Odhalenie - Spojitosť s Kennedym - Gallo - Colombo - Bonanno (2000) [DVD] 
La Cosa Nostra - Mafia an Exposé: Kennedy Connection / Gallo / Colombo / Bonanno n
minih46334minih46334Pozor na auto (1966) 
Beregis avtomobilja n
minih5025minih5025Cesta do hlubin študákovy duše (1939) 
Cesta do hlubin študákovy duše n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 % (9)
7   - cicis
6   - Erkul
8   - clara.bow
3   - řepešínský
5   - moldovan
1   - deatdavid
3   - fidelio
7   - karesm
8   - dx23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642327
Fotografií: 594386
Plakátů: 282745
Obsahů a biografií: 142464

Poslední komentáře

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

V dosahu smrti (2015)

V dosahu smrti
Laciné béčko, které je   přehlídkou nesmyslných   přestřelek a neustálého   pobíhání z úkrytu do   úkrytu. Bakelitové   automatické zbraně z více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.165/0.133