reklama
 
ohodnotit

Moře začíná za vsí

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1988

Celkové hodnocení filmu Moře začíná za vsí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.10.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.3.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2014
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.8.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2009
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.10.2016
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
Kapitan_Kloss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.7.2012
erast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15525minih15525Pat Garrett a Billy Kid (1973) 
Pat Garrett and Billy the Kid n
minih3690minih3690Bazén (1968) 
La piscine n
minih37858minih37858Můj svět (2003) 
American Splendor n
minih43053minih43053Mrak (2006) 
Die Wolke n
minih113817minih113817Se mnou nepočítej, miláčku! (2012) [TV film] 
Nicht mit mir, Liebling n
minih54260minih54260Reigo, monstrum z hlubin (2008) 
Shinkaijû Reigô n
minih17679minih17679Rachot v Bronxu (1995) 
Hung fan kui n
minih45746minih45746Toša a Tomek (1977) [TV seriál] 
Dziewczyna I Chłopak n
minih20554minih20554Takový je život (1929) 
Takový je život n
minih7601minih7601Favorit (1994) 
The Favour n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.9 %
4   - curil
4   - Pitryx
7   - hvezdyn
8   - martin.stu
5   - nick4
6   - Kycky
6   - rosta12
3   - zaluzar
6   - tvo
1   - Kapitan_Kl
6   - erast

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

21:00 - 21:40

12 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Miniaturní zbraně

20:55 - 21:40

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:15

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

57 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146343
Osobností: 621498
Fotografií: 550906
Plakátů: 262453
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.485