reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Moře, náš osud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29328minih29328Matka Tereza (2006) 
Mother Teresa n
minih113142minih113142Stalo se jedné neděle (1985) [TV film] 
Stalo se jedné neděle n
minih52626minih52626Sherlock Holmes a pekelný stroj (1992) [TV film] 
Sherlock Holmes and the Leading Lady n
minih16735minih16735Poutníci (1988) 
n
minih56420minih56420Ženy v pokušení (2010) 
Ženy v pokušení n
minih68341minih68341Namátková kontrola (1975) [TV inscenace] 
Namátková kontrola n
minih49260minih49260Sahara (1983) 
Sahara n
minih5533minih5533Černý korzár (1976) 
Il corsaro nero n
minih56396minih56396Vánoční chaloupka (2008) [Video] 
Christmas Cottage n
minih2854minih2854Amarcord (1973) 
Amarcord n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
9   - curil
9   - clara.bow
8   - pataamat
8   - melakara
8   - miratskyl
5   - tvo
7   - kejtl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.551/0.514