reklama
 
ohodnotit

Montana

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Montana

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2009
Byford
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2004
dumdum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4682minih4682Černý Blesk (1971) 
Black Beauty n
minih6829minih6829Dracula (1958) 
Horror of Dracula n
minih5832minih5832Náručí noci (1961) 
Les bras de la nuit n
minih47353minih47353Labyrint lží (2008) 
Body of Lies n
minih57317minih57317John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 
John Carter n
minih42537minih42537Stíny minulosti (2006) [Video] 
Shadow Man n
minih3086minih3086Nemáte ani zdání (1980) 
Vam i ně snilos n
minih71167minih71167Garde (2011) 
The Chaperone n
minih9114minih9114Indiánský bojovník (1955) 
The Indian Fighter n
minih51502minih51502Země mustangů (1976) 
Mustang Country n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - curil
8   - Agostino
5   - R.RICKIE
8   - Zimmy871
7   - Kycky
8   - rosta12
8   - Byford
8   - dumdum
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.548/0.514