reklama
 
ohodnotit

Monika a hříbě s hvězdičkou [TV film]

Rok:
1985
Délka:
65 minut
„Příběh holčičky, která si toužebně přála živého koně“

Celkové hodnocení filmu Monika a hříbě s hvězdičkou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2011
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2009
sarhod79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2013
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.8.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2009
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih5001minih5001Cena medu (1986) 
n
minih42969minih42969Dannyho parťáci 3 (2007) 
Ocean's Thirteen n
minih17141minih17141Provdám svou ženu (1941) 
Provdám svou ženu n
minih52412minih52412Šifra Karla Velikého (2008) [TV film] 
Die Jagd nach dem Schatz der Nibelungen n
minih42833minih42833Krvavý diamant (2006) 
Blood Diamond n
minih36076minih36076Druhý dech (1988) [TV seriál] 
Druhý dech n
minih52404minih52404Oni, my a Skitskoj (Dialog ve střižně) (2008) [DIGIBETA] 
Oni, my a Skitskoj (Dialog ve střižně) n
minih137940minih137940Přístav (2015) [TV seriál] 
Přístav n
minih26768minih26768Lucerna (1967) [TV inscenace] 
Lucerna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
6   - green-tea
8   - Hortensie
7   - georginaa
7   - sarhod79
10 - Miggi
6   - tvo
8   - andík
10 - Gepardice7

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

2 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Domek z karet (2013) [TV seriá...

04:55 - 05:50

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

04:25 - 06:10

67 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147457
Osobností: 624959
Fotografií: 558399
Plakátů: 265315
Obsahů a biografií: 135294

Poslední komentáře

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Film jsem souknul v rámci   snahy: od svého oblíbeného   režiséra vidět všechno.   Moc jsem od něj ale nečekal,   protože jsem věděl, že je   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Stud (1995) [TV epizoda]

Stud
V tomto dílu to emočně   docela vře. José a Lola jsou   znechuceni Lindou, která   sotva pár dnů po Helenině   dopisu začala svádět   Mikuláše, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

My ostatní (2016)

My ostatní
Snímků o životních   těžkostech jednotlivců   není nikdy dost. Hlavní   postavou příběhu je   tentokrát gay brouzdající   se životem jak jen to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Na rohu kousek od metra (1977) [...

Na rohu kousek od metra
Komedie moc nepotěší, ale   ani nenaštve. Reminiscence na   dobu vzdálenou čtyřicet let   s příjemnými herci   (Brodský, Slunéčková). V   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Únos vlaku 1 2 3 (2009)

Únos vlaku 1 2 3
Myslím, že titulek   vypovídá o mnohém.   Nečekejte víc než řešení   dramatických situací, kde   jsou solidně (byť třeba   Travoltovi ta role podle mě   nesedla) a budete spokojeni...

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.154/0.12