reklama
 
ohodnotit

Modli se za ráno

Pray for Morning

Další název:
Modli sa za ráno
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Modli se za ráno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.11.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.12.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.11.2017
vernom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.3.2010
kajka9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.2.2009
Carlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2009
FlaviaK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48631minih48631Ztracený poklad templářských rytířů III: záhada Hadí koruny (2008) [DVD kinodistribuce] 
Tempelriddernes skat III: Mysteriet om slangekronen n
minih13236minih13236Může to potkat i vás (1994) 
It Could Happen to You n
minih40484minih40484Tři králové (2001) 
Les rois mages n
minih51137minih51137Letadélko Jimbo (1986) [TV seriál] 
Jimbo and the Jet-Set n
minih84570minih84570Sama v prázdnotě (2012) 
Middle of Nowhere n
minih36079minih36079Supersvůdníci 2 (2002) 
Buying the Cow n
minih29145minih29145Poslední srážka (1992) 
Final Impact n
minih9431minih9431Jdi, řekni spartským (1977) 
Go Tell the Spartans n
minih37609minih37609Žaluji (1937) 
J'accuse! n
minih16934minih16934Prima sezóna (1994) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (7)
2   - hvezdyn
5   - satyr
1   - miroslav22
6   - vernom
9   - kajka9
5   - Carlos
7   - FlaviaK
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152312
Osobností: 636452
Fotografií: 578229
Plakátů: 275629
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.261/0.221