Duben
ohodnotit

Moderní Popelka

A Cinderella Story

Další název:
Moderná Popoluška (SK)
Rok:
2004
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
14.10.2004
„Sam má macechu a nevlastní sestry, míří na velký bál a také tam něco ztratí.“

Komentáře k filmu Moderní Popelka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 40
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2018
Přesně takový film, jaký   byste pod názvem hledali.   Jednoduše klasická pohádka   převedená do současnosti v   inteligentní formě. No, sice   se občas snažili být   vtipní, až byly nakonec   směšní v horším slova   smyslu. Jinak Hillary Duff se   na roli skvěle hodí, ale   princ za nic nestojí stejně   jako jeho herecký výkon.   Ničím neurazí, možná i   nadchne.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Krásný a zdařilý snímek o   moderní Popelce. Hillary Duff   to opravdu uměla zahrát a   ten příběh je opravdu   kouzelný
jamie007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Podle mně velice zábavná   romantická komedie u které   se hlavně zasmnějete na   druhou stranu ten příběch   se my zdá ve všech   takovýchto filmech stejný   láska jsou spolu chvylku   potom strašná hádka rozchod   potom usmíření a jsou spolu   šťastně až ..... NE já   čekám až filmaři řeknou   že by to chtělo romantickou   komedii s jiným story ale   moderní popelka je celkem   dobrej film takže dávám   7/10
Georgie2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2011
Nevím jak vy, ale já je   můžu...Hilary v roli holky   se spíš klukovskou   osobností je sympatická a   Moderní popelka patří mezi   komediemi pro patnáctky k   tomu lepšímu. Jako návod,   jak přes internet najít   svého prince/-znu, bych to   ale radši nepoužila.
MiRuSeE
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2011
Nádherná romantika :-o)   můžu se na to koukat pořád   dokola a vůbec mě to   neomrzí, i když už to znám   na zpaměť ... A Hilary Duff   a Chad Michael Murray, mají   můj obdiv, záhrali to fakt   skvěle..
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Z pomyslné trojice   "romantického   mládí" - A. Bynes, M.   Moore a H. Duff - mi je Hilary   nejsympatičtější a podle   mě nejhezčí. Možná i   proto, jak romantické komedie   nemusím, tak tohle ještě   celkem můžu. Jen kdyby ty   její dvě sestry nebyly až   tak uječený. Ten její   kamarád, co stále ještě   hledá sám sebe a vlastní   image, mi trošičku   připomíná mě samotného.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2010
A Cinderella Story
Ve svém pubertálním období   jsem viděla tuto romantiku   mnohokrát, kolikrát přesně   to říct nemohu, protože to   nejde ani vyčíslit. Dnes o   něco náročnější divák   samozřejmě zařadím   Moderní Popelku mezi   průměrný, možná snad   podprůměrné filmy, které   jsou spíše pro mladší   generace. S klasickou Popelkou   to má něco málo společné,   ale opravdu málo, i když se   to dalo čekat.
Jennifer Coolidge známá   především jako Stiflerova   matka, vybočila z role a   musím říct, že se mi tady   líbila, tahle role jí sedla.   Hilary Duff patřila k mým   oblíbeným dětským   hvězdám no a co se týče   Chada Michaela Murraye,   neznám nikoho kdo by ho   nemiloval!
tomka2000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2010
Krásná popelka v podání   Hilary Duff. Taková romantika   mě vždycky dostane. Ztráta   Popelčina mobilu namísto   střevíce, opalování   macechy v solárku,....   všechno toto a mnoho další   z moderního světa   komediálně vložené do   děje.
prima.niki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Ano, jde o naivní a až   příliš idylický příběh,   ale copak se to dá pohádce   vyčítat? Všechny končí   dobře, takže je   pochopitelné, že ani tento   film není výjimkou. Na jednu   stranu v době, kdy všichni   hodnotí pouze filmy plné   zvratů a nečekaných   závěrů, příliš   nezapadá, ale kapku romantiky   a do očí bijící naivity,   kdy princ najde svoji popelku   a žijí spolu šťastně   až… no minimálně až do   teď – v dnešní době   něco podobného potřebuje   snad každý, nebo ne?
rankinfitch
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Romantická   "komedie", kterou od   úplného odpadu zachránilo   těch pár hodně slabých   chvilek, kdy to bylo alespoň   líznutý humorem. Nabo aspoň   pokusem o něj. Jinak to bylo   dementní až na půdu.   Aktuální hodnocení 73%   nechápu ani náhodou...
mocca
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Zábava...
Všichni předemnou tady   psaly, že Moderní popelka je   zábavný film... A měli   pravdu. Je to taková   stupidita, že sem se místy   musela smát tomu, jak to   mohli vůbec natočit.
Hortensie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Není to žádný velký   zázrak, ale také to není   nijak špatné. Jednoduchý   popelkovský příběh   převedený do současné doby   se docela povedl. Film je   určen zejména teenagerovské   generaci, ale svou   nenáročností a   oddychovostí může pobavit i   starší ročníky. Film na   mě působil příjemně   zejména svou vizuelní   stránkou - zřejmě v tom   hrály roli kostýmy - vše   bylo takové pestré a   veselé. Když nic jiného,   může navodit dobrou   náladu:-)
Lucka-V.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Krásný zábavný film, ale s   příběhem a dějem již   tisíckrát omívaným. Proto   každý již do předu musel   vědět jak to skončí a   také to tak dopadlo, bez   žádného překvapení.
Manuela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2009
No je fakt že jsem čekala od   Moderní Popelky asi krapítek   víc, takovou možná větší   šlehu, ale jinak se mi to   docela líbilo. Začátek byl   dost nudnej, taky ta její   moderní macecha mi přišla   dost uměla. Možná by to   mohlo být kratší. Pak se to   celkem vybralo a závěr byl   fajn.
kadodinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Tento film se mi moc   líbil....Je skvěle   romantický a má dobrý   děj...hercké výkony jsou   dobré...Nejvíc se mi ale   líbil koneeeec!:-)
mischel251
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Typická teenagerska   romanticka komedia dej je sice   trocha nudný, ale da sa to   celkom. Jej macocha a tie   sestry to je fakt des a   hrôza, ale o to krajšie sa   to skončí.
termit2007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2009
no tenhle film jsem nemel ani   moc zajem komentovat, ale po   precteni jinych komentaru mi   nedalo. Lidi tady nejde o   pribeh popelky, to je proste   film pro nactilete americany   kteri chteji do kina na tu   svoj staaar. Je to jen   remeslne kvalitna zpracovany   milostny pribe se standardnim   americkym happyendem. Nic vic   nic min.
Reunka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2008
Tento film je velice   povedený, po jeho shlédnutí   se mi vždy zvedne nálada a   mohu věřit, že i v   dnešním světě se dá žít   život a hlavně, že to má   smysl. Moderní popelka je,   dle mého názoru, film pro   krušné chvíle, neboť   člověk má poté chuť znovu   žít.
Naomi21
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Filmaři mají pořád   nutkavý pocit točit remaky   jiných remaků a   předělávky na téma:   Přeneseme to do současnosti.   Neříkám, že všechny tyhle   pokusy jsou hrozné, mnohé z   nich jsou velmi dobré, jsou   lehkým větříkem, který   oživí originál - za   všechny jmenuji třeba Velmi   nebezpečné známosti nebo   Deset důvodů proč tě   nenávidím. Dílko Moderní   Popelka k nim ale nepatří.   Příběh má hodně   jednoduchou zápletku, kterou   bych mu sice odpustila, ale   že nemá nápad, to bohužel   jen tak neodpustím.   Škraboška, pod kterou pozná   hlavní hrdinku i   krátkozraký stoletý   stařeček a hlavní hrdina   tápe následující   nekonečné minuty, to bylo   hodně velké sousto. Jsou   mladí američané skutečně   tak slepí a nepoznají, co   mají před nosem? Macecha a   dvě povedené sestřičky   nepobaví ani nenaserou, jen   jsou takové šablonovité,   říkají věty ze scénáře   a přitom je úplně jedno, o   čem to mluví. Vlastně   všechny postavy se po   plátně pohybují jakoby   nahodile. Přijdou, utrousí   poznámku, o které si   scénarista myslel, že je   nesmírně vtipná, a odejdou.   Nebudu předstírat, že jsem   tenhle film viděla až do   konce. Možná mi dokonce   unikla ta hlavní myšlenka   filmu, která byla ukryta až   v jeho závěru. Moje   představa o skutečném filmu   však nevydržela až do   závěrečných titulek,   hmátla po ovladači a celé   tohle představeníčko, za   které by se styděli i   členové ochotnického   kroužku, utnula.
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2008
je to docela fajn komedie,   přenesení popelky do   současnosti se povedlo, je to   teda sladký až na půdu, ale   vtipné situace to   vyrovnávají, takže nakonec   je to dobrá podívaná na   večer.
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
FAJN PODÍVANÁ!!!!!
Opravdu velmi povedená   předělávka hrané Popelky.   Vše zainteresované do   dnešní moderní doby. Jen ta   macecha a ty její dvě   šeredný dcerunky byly   opravdu fakt DIVNÝ!!!!
Lusinka1312
Hodnocení:
Přidáno: 5.2.2008
Nahraďte ztracený   střevíček mobilním   telefonem a předměstí LA se   může stát královstvím za   devatero horami.
Seznamte se se studentkou   Sam (Hilary Duff), která myje   podlahy v restauraci, snaží   se vyjít se svou hroznou   macechou a nevlastními   sestrami, a zároveň sní o   tom, že odejde na univerzitu   Princeton (na dokonalé   místo, kdy by se stala   princeznou a našla svého   prince). Ale možná už   svého krásného prince má.   Neznámého přítele z chatu   (Chad Michael Murray), se   kterým se má konečně   setkat na haloweenském   plese.
Sam zpanikaří,   když zjistí, že jejím   tajemným ctitelem je   nejoblíbenější kluk na   škole. Může se někdo   takový zamilovat do holky,   která není právě   "in"? Je možné,   aby se pohádky staly   skutečností? Určitě ano,   ovšem jen pokud si Sam bude   stát za svým, změní se   její sen v realitu.
romando
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Pre milovníkov romantiky je   toto určite to pravé. Je to   ako názov hovorí taká   moderná prerábka popolušky,   nájde sa aj nejaký ten   humor. Príjemné pozeranie   napr.večer s priateľkou.
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Tak tento film se s českou   popelkou vůbec nedá srovnat.   Příběh skoro stejný až na   pár moderních detailů.   Prostě ta moderna se k tomuto   filmu nehodí.
stepankas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Skvělé obsazení, ikdyž Hil   jinde zase tak nemusím, tady   opravdu vynikla, navíc   každá holka dá hlas i   kvůli Austinovi, ikdyž se   jako herec jinde zase tak moc   nejeví, tady se mu to opravdu   povedlo.
Jandice
Hodnocení:
Přidáno: 26.11.2007
Je to docela dobrej film..   zasmala jsem se i tam byli   velice emocionalni sceny...   Stoji za podivani
AcidBurn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Ztráta času
tahle teenagerovská komedie   stojí za kulový - pitomá   zápletka, ubohé herecké   výkony (amatér dokáže   zahrát líp), logika ve filmu   zmizela kamsi do Faerielandu,   vtipné scény, kterým se   zasmějete jen po 4-hodinové   chlastačce...opravdu, tento   brak je urážkou příběhu o   Popelce - Tři Oříšky jsou   ve všech směrech brutálně   lepší (9/10) a tohoto   amerického trpaslíka drtí   svými jehlovými podpatky.
Ivett
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Vydržela jsem se koukat asi   půl hodiny. Hilary Duff   možná není nijak   příšerná. Na roli moderní   popelky se celkem i hodí. Ale   celý ten nápad, natočit   Popelku jako romanci z   americké střední pro   čtrnáctileté princezničky   mi příjde trapný. Je   zbytečné se na to dívat.   Když se podíváte na   kteroukoli Popelku - pravou   pohádku, budete se bavit   mnohem víc, než u téhle   uhozené frašky.
jaromir.sasinka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Tak tohle se vubec   nepovedlo,original je o tridu   lepsi. Cekal jsem mnohem   vice,protoze pohadky miluji.
LUCIE171
Hodnocení:
Přidáno: 3.11.2007
dobrá romantická komedie   hlavně ty dvě nevlastní   sestry jsou fakt na   pěst.Měli by jste to   zkouknout určitě
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Čekala jsem další nablblou   teenagerovskou romantickou   komedii. Možná proto mě   však výsledek celkem   překvapil. Je to docela milý   a hezký. Jsou prostě někdy   chvíle, kdy se člověk   potřebuje jenom tak zasnít a   hlavně moc nepřemýšlet. K   těmto chvílím je Moderní   popelka přímo jako   stvořená.
lenca1
Hodnocení:
Přidáno: 29.5.2007
Moc hezký film dobrá variace   Popelky u takového filmu se   odreagujete od běžných   starostí a alespon na chvilku   se zasníte než se zase   vrátíte do reality pokud   máte rádi pohádky a   romantiku tak bych tento film   doporučila všem opravdu moc   pěkné
pavca35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2007
I když nejsem -náctiletá,   tak se mi tato romantická   komedie velice líbila.   Nepostrádá vtip, má   sympatické herecké obsazení   a nádhernou hudbu. Vůbec mi   nevadila sentimentalita, ta   přece k romantickým filmům   patří, a skoukla jsem ho   ještě jednou. Co je   špatného na tom, když na   chvíli zapomenete na běžné   starosti a na chvíli se   zasníte. Vůbec nic.
petulla
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Překrásný romantický film   v hlavní roli s Hilary Duff,   která tady úplně zářila.   Nádherná hudba a   překrásné motivy z pohádky   Popelka... Tento film musí   znát každý, kdo je   zastáncem romantických,   nenáročných filmů... film   obohatili o vtipné scény a   převedení do moderního   podání filmu bylo skutečně   skvělé.
Kitties
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2007
pohádka
Musím říct, že mě tento   film docela zaujal. Je pravda,   že některé pasáže jsou   dost přehnané (třeba ta v   myčce aut), ale naopak jsou   zde části, které nemají   chybu, např. když se Sam   ukáže na plese nahoře na   schodech a k tomu hraje   krásná a výstižná   písnička. Je to film, při   kterém se odreagujete a   pobavíte. Ale nějaké   hluboké myšlenky od něj   nečekejte..
Serpentina
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2007
Pohodová, romantická komedie   s nadějnými mladými herci,   u které každý ví a tuší,   jak to dopadne, ale stojí za   shlédnutí, pokud se   potřebujete odreagovat a   zasnít. Byla jsem mile   překvapena zpracováním a   ztvárněním staré dobré   klasiky mezi pohádkami.
Katullinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Tento fiml příjemně   překvapil. Moderní variace   notoricky známé pohádky.   kdo je romanticky zaměřen,   směle do toho.
kuckas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2006
Když mi moje sestra oznámila   jestli se s ní budu koukat na   tento film, řekl jsem si že   to bude zase jeden z   Amerických romantických   slátanin. Ale sám jsem byl   překvapen že tento film je   jiný než ostatní. Skvěle   kopíruje originální popelku   ale v jiné podobě a stejně   lákavé.
Obsazení   tohoto filmu dodává jen na   kvalitě. Oba hlavní   hrdinové jsou skvělý. A   tento film můžu plně   doporučit. A na první dojem   u filmu nikdy nedávejte!!!
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2005
moderni variace na popelku   funguje překvapive dobre, je   natocena moderne, presto   zachovava klasicky pribeh.   herci v hlavnich rolich jsou   primerene uverietelni a hudba   podporuje moderni   romanci....OK
zeliezko
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.2.2005
Pred pozretim tohot filmu som   si najprv myslel ze to bude   dasli z tych typickych   americkych komedii. Ale   prijemne ma pekvapil svojim   prevedenim. Ide vlastne o   popolusku v dneskej dobe a   myslim ze sa bue lubit kazdej   slepici

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28956minih28956Příšerky, s.r.o. (2001) 
Monsters Inc. n
minih36784minih36784Úžasňákovi (2004) 
The Incredibles n
minih62724minih62724Spletenec (2009) 
Splice n
minih30748minih30748Rytíři ze Šanghaje (2003) 
Shanghai Knights n
minih156515minih156515Nepřemožitelný Samson (2018) 
Samson n
minih45732minih45732Toxický mstitel 4: Masakr ve městě (2000) 
Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV n
minih41634minih41634Zástupce velitele (2006) 
Second in Command n
minih46386minih46386Hranice smrti (2007) 
Frontière(s) n
minih58170minih58170Záložní plán (2010) 
The Back-Up Plan n
minih40501minih40501Saw 2 (2005) 
Saw II n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Popelka: Vánoční přání (2019) [Video]

 Popelka: Vánoční přání (2019) [Video]
Popelka: Vánoční přání n
A Cinderella Story: Christmas Wish
Žánr: romantický / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Michelle Johnston

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Vinorodé břehy Rýna

14:15 - 14:45

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoké světy

13:45 - 14:30

40 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:30

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

60 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190565
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376592
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10