Duben
ohodnotit

Mnichov

Munich

Rok:
2005
Délka:
164 minut
Premiéra v ČR:
2.2.2006
„V roce 1972 celý svět sledoval zavraždění 11 izraelských sportovců na mnichovské olympiádě. Tohle je příběh o tom, co následovalo.“

Komentáře k filmu Mnichov

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
klasifikátor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2021
Steven Spielberg opět   osvědčil mimořádný cit   pro výběr poutavého tématu   a pro atraktivní a neotřelý   způsob jeho realizace.   Základem jsou skutečné   historické události, které   vyústily v nejtragičtější   den olympijské historie při   masakru v průběhu OH v   Mnichově 1972. Film však   líčí to, co následovalo   potom a nechybí mu ani   značný psychologický   náboj. Co všechno dokážete   sami před sebou obhájit při   konání ve jménu vlasti,   vyššího dobra,   spravedlnosti a podobných   vznešených pojmů?
Výborně trefené   obsazení, silný dost   emotivní příběh, precizní   kamera...no zkrátka skvělý   film.
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2013
Spielberg je bezesporu   vrcholný filmový   profesionál. Předložil nám   něco jako dokument a   současně i svůj pohled na   celou honbou na osobami,   které se na nesmslném   vraždění v roce 1972 v   Mnichově podíleli, zejména   na organizátory. Nejde o   jednoduchý film, ale přesto   je jako zlatá nit takřka od   poloviny filmu jasné, že   hlavní hrdina chápe, že po   likvidovaných teroristech,   příjdou další na jejich   místo. Nakonec se sám cítí   ohrožen, zejména v   okamžiku, kdy se vrátí ke   své rodině. Film sice   nepřináší žádné   řešení, a jeho smysl je   zejména v tom, že se o to   alespoň pokouší.
Hortensie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Body uděluji především za   myšlenku tento film natočit.   Reálné a tragické téma   však dle mého názoru mohlo   být natočeno zajímavěji.   Do Spielbergovy režie jsem   nikdy pořádně nepronikla,   zdá se mi, že jeho filmy   jsou příliš rozvláčné, s   mnoha hluchými místy.   Zejména začátek, ten je až   neskutečně vleklý, spád a   děj začal ve chvíli, kdy   už jsem myslela, že   sledování vzdám. Nakonec   jsem vydržela, druhá   polovina filmu je o výrazné   poznání lepší, přesto v   globálu mi z toho vychází   jen nic neříkající   průměr. Nerada dávám   nízké hodnocení filmů   inspirovanými skutečnými   událostmi, potažmo takto   tragickými, ale tentokrát   nemohu jinak...
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2009
Precizní práce jednoho z   nejlepších všestranných   amerických režisérů se   poznala i v tomto snímku. Ač   nese název Mnichov děj se   odehrává v době po   skončení olympijských her,   během nichž došlo k   tragickým událostem. Film   vypráví příběh jednoho z   agentů Mosadu, který je   nasazen v boji proti těm, o   kterých se Izraelci   domnívali, že za útok v   Mnichově nesou odpovědnost.   Dochází k dalším   vraždám. Akce agentů se   provádějí především v   Západní Evropě. Film si   pokládá otázku, zda-li jsou   skutečně likvidováni   členové organizace Černé   září, či lidé s ní   nějak spojení, a nebo lidé,   kteří s ní nemají nic   společného. Pozorný divák   si též musí položit   otázku, jaký je vlastně   mezi těmi, co drží zbraně   v rukou rozdíl? Film Mnichov   byl některými kritiky i   haněn z důvodu přílišné   náklonosti vůči arabským   příslušníkům. To je ale   problém těch kritiků. Film   Mnichov, tak jako některé   další Spielbergovy filmy, je   dosti složitý a   komplikovaný. Pro jeho   pochopení je potřebné   několikeré shlédnutí.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2012
MUNICH
Hodně slušný a zajímavý   akční/thriller se silným   politickým laděním.   Spielberg a spol. vykouzlily   opravdu atmosféru 70. let a   to se vším všudy a na to,   že je žid zůstal korektní,   což údajně obě strany   neuznaly. Události ve filmu   nejsou fikcí, odplata za   židovské sportovce   proběhla, ale jak to bylo   přesně nevím. Film nabízí   zamyšlení se nad tímto   konfliktem, nad tím, že   násilí plodí násilí a   oběti jsou na obouch   stranách. Spielberg mě   nezklamal a jeho Mnichov se   mě líbil, přesto že mohl   být kratší a v některých   souvislostech se člověk   ztrácel.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2017
Jde o několikáté filmové   zpracování známého   případu a tak v podstatě   nepřináší nic nového. Je   jen zpracován zase o něco   jinak. A mistrovský rukopis   Stevena Spielberga je   skutečně znát. Jde o   mimořádné dílo   pojednávající okolnosti   oné události, které se   emočně dostávají do srdcí   diváků a vyvolává u nich   vytvořit si svůj vlastní   úsudek. Násilí opravdu   vyvolává jen další a   zbytečné násilí a taková   je kupodivu i myšlenka   celého filmu. Snímek sice   vyznívá jako další   obyčejný zábavný akční   thriller, ale přes své   syrové konfrontační momenty   a krapet provokujícími   aspekty určitých událostí   vlastně poukazuje na reálné   nesmyslné použití násilí,   které přežívá do   dnešních dnů.
gabikazavacka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Avner zo začiatku idealista,   veselý, má peknú manželku,   dcérku. Miluje svoju vlasť.   Ked dostane úlohu od Mossadu,   aby zavraždil všetkých,   ktorých mali na svedomí   bezbranných rukojemníkov.   Ked už bol na konci s   poslaním, prichádza na to,   že jeho konanie nie je   správne. Počas tohto   poslania ohrozil svoj život   rodiny a umreli niekoľkí   jeho priatelia. Celý jeho   život je zničený. A   funcionári MOssadu, čo ho   tým poverili, žali úspechy   bez škodlivých následkov.  
Steven Spielbert chcel   podľa mňa v tom filme   poukázať, kam vedú   rozhodnutia niektorých   členov štátu. Ze na svoje   ciele sa nehanbia použiť ani   ten najšpinavší   prostriedok.

Len malú kritiku by som   malú k filmu. Konkrétne to   bola scéna, kde Avner   zavraždili holandsú   nájomnú zabíjačku. To v   poriadku. Len nemuseli   ukázovať jej nahé   rozstrielané telo.
Inak film bol realný a   dobrý.
beneva
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.9.2022
Velmi dlouhé, napínavé,   smutné. Základní   myšlenkce, že zlo plodí zlo   a pomsta vyvolá odvetu, bylo   učiněno zadost. Film je   plný smrti a příprav na   smrt. Politické pozadí je   nutno znát, jinak se divák   ztrácí.
petrusmev
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2018
Tak tohle šlo až na dřeň.   Na dřeň mysli zabijáka pro   ideály své země. Džungle   tajných služeb zůstala   neodkryta, kdoví jestli   někdo na světě má aspoň   náznak celkového přehledu.   Film napínavý od začátku   do konce a je fajn, že to   není jen pustá   vyvraždovačka, ale objevuje   se v něm dost filozofických   myšlenek, aniž by se   zbytečně nebo pateticky   kecalo. Stojí za to jej   zhlédnout.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.9.2016
Povedený thriller o   vlastenectví ke své zemi a   hlavně pomstě za své   spoluobčany v tomto   případě za Izraelské   sportovce zabité na   Olympiádě,Izraelská tajná   služba na to odpověděla   odvetou najatých agentů a   likvidaci teroristů a lidí   napojených na ně ,skvěle   zpracované jak po režijní   stránce tak docela povedeným   hereckým obsazením,trochu na   obtíž občasné psycho   scény a délka filmu.
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Dokonalý snímek. I když je   film skoro 3 hodiny utíká   poměrně rychle a nestává   se moc často, že byste se u   filmu nudili. Spielberg nás   nebombarduje zbytečnými   dialogy a většina rozhovorů   mezi hrdiny se týká jejich   "práce". Steven má   hlavně dar, díky kterému   dokáže natočit podívanou,   která vypadá až   neskutečně reálně (hlavně   se to týká různých   výbuchů a přestřelek).   Navíc si vždy dokáže   vybrat skvělé herce. A opět   mu k tomu dopomáhal klasický   tým takže se můžete   těšit na výbornou hudbu a   skvělou kameru. Další   perfektní film na který   může být Spielberg pyšný.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Bezpochyby dokonalé, v   každém filmovém okénku se   odráží profesionalita   režiséra a celého týmu,   perfektně odvedená práce   herců a šustění pěkné   hromádky dolarů. Co nechápu   je, proč se tento film vůbec   točil. Mám obdivovat   zabijáka Banu, že vlastně   dělá totéž, co jeho oběti   a snad ho litovat, jak to má   těžký, že kvůli   nesmyslné pomstě nemůže   být se svojí rodinou?   Další otázka je - pro koho   se točil? Jestli jako   poučení pro náš západní   svět, tak my tady většinou   víme, že už dva tisíce let   "later" tomu, co   neplatí starozákonní   "oko za oko,zub za   zub" a těm, kterých se   to ještě stále týká, tak   těm je to šumák.
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.8.2008
Spielberg opět ničím   nepřekvapil. Zase si vzal na   mušku, dle mého názoru,   dosti citlivé téma a   natočil ho stylem sobě   vlastním. Barbarským a   překrášleným, jen aby   scénář co nejvíc   zapůsobil.
A pro   jistotu přidal všeobecně   divácky atraktivní aspekty   – samozřejmě tedy nesmí   chybět trocha teho sexu,   hraní na city apod. To přeci   na diváky zabere vždycky.
Vznikl mi tak jenom   další obyčejný americký   blábol, navíc zbytečně   zdlouhavý, nudný se zcela   jalovými hereckými výkony,   který ještě ke všemu o   sobě říká, že je podle   skutečné události. Naprosto   směšné!
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2006
Další film o utrpení   obyvatel Izraele mě dost   zklamal. Celkem nadějný   úvod,moc stručný popis   atentátu,poté následuje   zběsilý sled komentářů a   reakcí v TV a   politiků,nudné sestavování   týmu,z počátku zajímavý   hon na   atentátníky,psychologický   rozbor chování   aktérů,teroristů i   nájemných vrahů až po   konec mise,která byla dejme   tomu úspěšná,ale nic   nevyřešila.
Suma   sumárum jedná se o umělecky   kvalitní dílo   postrádající výraznější   herce/¨více života do toho   umírání¨/,vše se   odehrává v ponuré a tmavé   atmosféře nelehké doby bez   slunce na konci chodby. Mě   chyběl i český dabing   /jinak mi titulky nevadí /.
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Jedná se o popcorn, to   samozřejmě, typickej patos   tam vždycky bude, nutno však   podoknout, že míří mezi ty   lepší kousky... Příběh   baví a oproti většině mě   nevadí ani poměrně dost   slouhá stopáž (tahle   tématika je v dnešní době   citlivá, navíc má reálný   podklady, takže to už   zabavuje samo). Výprava   samozřejmě kvalitní, na to   Spielberg love má... Prostě   oddychovka.
Tom_Hardy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.6.2008
Až nechutně akademický   Spielberg, u kterého jsem   měl permanentní pocit, že   si „božský Steven“   přečetl, co všechno leze   kritikům na nervy a pokusil   se tedy vyjít „zlým   jazykům“ vstříc. Možná   je to dáno tím, že jsem se   k tomu filmu dostal až po   Letu číslo 93, možná je to   dáno mou oblibou v   Schindlerův seznam, ale u   Mnichova jsem se většinu   času nudil. Z filmu na mě   sálal doslova chlad, přes   který jsem příběh sledoval   nejen coby fyzicky, ale   především emočně   nezúčastněný divák (což   mi u téhle látky přijde až   neuvěřitelné).   Počáteční masakr byl tak   útržkovitě podán, že   nebýt seznámen s okolnostmi   tehdejšího útoku, zřejmě   bych tak úplně nepochytil,   co se vlastně kde komu stalo.   Spielberg se za pomoci syrové   kamery a perfektní dobové   atmosféry snaží leč   může, ale na rozdíl od   Kauzy CIA Roberta De Nira jsem   nebyl zaujat samotnou   spletitostí způsobu práce   (které se tvůrci nijak   zvlášť nevěnují), díky   čemuž mi tu chyběl   protipól k té úmyslně   chladné atmosféře. V Kauze   CIA jsem to vnitřní   zničení hlavního hrdiny (i   přes Damonův herecký   minimalismus) chápal díky   všemožným ukázkám práce   tajných služeb, Bana mě   nepřesvědčil ani řevem   během soulože.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Napinavy politicko-konspicni   thriller, ktery prinasi   pomerne zajimavou zapletku na   tema Je to vubec pravda. To je   otazka, ktera se asi nejvice   vkrada do divakovy mysli. ale   je to celkem zabava a typicky   Spielberg.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2007
Steven Spielberg mluví sám   za sebe, myslím že splnil   očekávání - vytvořil   strhující, napínavý a   promyšlený film. Vše má   svů následek, proto i   náplanované vraždy, které   tvoří náplň téměř   celého snímku, mají své   opodstatnění-masakr 11   izraelských sportovců na   mnichovské olympiádě. Pro   mě byla přílišná délka   celého filmu spíše   záporem, i když je pravda,   že těch 160 minut je   vyplněno až na vyjímky   dobře.
huron
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.11.2006
Jedno obrovské mínus za   pokroucení skutečnosti.   Pokud si někdo vybere tak   důležitý okamžik nejen v   Izraelsko - Palestinských   vztazích, jako byly události   v Mnichově, zvláště někdo   s vlivem jako je Spielberg,   měl by se aspoň v kostce   držet skutečných   událostí. Kromě samotného   únosu je všechno jen fikce.   A nikdo už nikdy   nepřesvědčí   "normální" svět,   že to bylo jinak. Na druhou   stranu velké plus za to, že   se Spielberg nestaví za   každou cenu na stranu židů,   za to, že sice trochu   pateticky, ale přece jen   klade otázky o vině,   pomstě, bludném kruhu   násilí. Z filmařského   hlediska filmu není co   vytknout; jinou než prakticky   dokonalou práci jsem ani při   zkušenostech, které   režisér má, nečekal.   Vadilo mi ale trochu   monotónní tempo bez   výrazného momentu,   chybějící gradace v   závěru a občasná   nepřehlednost - přestože se   považuji za sečtělého, s   mnoha reáliemi jsem měl   problém.
sakro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2011
oko za oko, zub za zub
O letitém nepřátelství   Židů a Palestinců bylo   napsáno i natočeno hodně. A   stejně, jako to bývá   všude, něco se povedlo   méně, něco více. Spielberg   se však pochlapil a natočil   film, který vysoce   převyšuje rámec průměru.   Plný počet hvězdiček   dávám za výběr   protagonistů. To, že   nesklouzl k filmovým   hvězdám, byl v tomto   případě tah věru   mistrovský a snímek je díky   tomu mnohem věrohodnější.   Ztvárnění postupné   přeměny psychických pocitů   a vnitřních hodnot   jednotlivých členů skupiny   je tady předvedeno zcela   bravurně. Bezchybná je i   atmosféra filmu. Spielberg   dokázal přenést na filmové   plátno tajemno, kterým je a   byla vždy obestřena každá   akce izraelské tajné služby   Mossad. Je to prostě klasik,   který přesně ví co chce a   také to dokáže ztvárnit.   Super scénář (i když jej   nasal především život),   super kamera, super hudba.   Určitě film, ke kterému se   budu vracet, a veškerá   další slova chvály jsou   zbytečná. I když vím, že   se jedná o snímek z   prostředí, které mnoho   lidí nezajímá, nemohu,   než vřele doporučit.
BlackElvis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Další mistrovské dílo   mistra Spielberga. Film je   bohužel na svou délku moc   ukecaný a nezáživný.   Celkově to je ale pecka.
Amthauer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Vedle trochu zmateném   začátku a skoro   aronofovském rychlostřihém   závěru je zde tradičně   řemeslně zručně   vyprávěný příběh, který   nenudí a který, světe div   se, se dá i přes politickou   tematiku pochopit   napoprvé.

Z   vyzněním však nevím -   většina filmu vyznívá tak,   že židovské zabíjení je   čestnější, než arabské,   potažmo jakékoliv jiné.   Věřím, že Spielberg chtěl   podat realistické drama, ve   kterém si každý udělá   názor sám (a občas tady   takové   "pochybovačné"   momenty i byly), ale to   zřejmě z určitých   sympatií přece jen nakonec   nedokázal a právě jeho   filmařská zručnost, jež   nám dovolí se s izraelskými   agenty více ztotožnit, to   podtrhuje.

Jo,   a ještě - utvrdil jsem se v   přesvědčení, že Eric Bana   je výtečný herec. Hulk ani   Star Trek mu moc nesedl, ale   ať už v Tróji, v Black Hawk   Down nebo zde předvádí   výtečný výkon.
weitinger
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2007
Mi se líbil
Mi se Mnichov docela líbil.   Až na jednu maličkost,   srážející historická   fakta do hlubin čiré   fantazie, totiž týden před   tím dávali v ČT dokument o   tomhle masakru. Nejsem   příznivec Stevena   Spielberga, musím však   uznat, pokud se drží   normální látky, je mu   rozumnět. Dalo se na co   koukat. I když připouštím,   že pomsta není to pravý,   natož v režii jakéhokoliv   státu, příběh a popis   nástroje pomsty byl   přehledný, až   dokumentární.
mrejca
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.3.2020
Studie o proměně člověka.   Jinak solidní   vyvražďovačka. Povedl se   jim aspoň jeden atentát tak,   jak si to naplánovali? Mě to   připadalo až nevhodně   komické, jak jim to nešlo
Rollage
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2010
Mistrovsky chladné
Přes dvě a půl hodiny   opravdu mistrovské kvality.   Technicky opravdu nelze nic   vytknout. Stopáž by šla   určitě pokrátit,   především úvod a poslední   půlhodinka je trochu   nadsazená, ale budiž. Co   však nelze Spielbergovi   odpustit, je fakt, že po   projekci mi v hlavě zůstalo   poměrně silné   duchaprázdno. Nevím, jestli   bylo cílem zobrazit následky   zavraždění 11 izraelských   atletů s maximální   syrovostí, ale výsledek je   takový, že neuvědomovat si   podstatu děje, tak ve   výsledku jsem zkouknul   řemeslně výtečný triller   s perfekcionisticky   natočenými vraždami a   dialogy, které postupně s   celým dějem mizí někde v   oparu zapomnění. Škoda,   protože Bana hraje výborně,   Craig mě bavil, příjemná   Williamsova hudba a   především zobrazení 70.   let bylo špičkové.   Bohužel, jen za 7.
mimac13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2008
Film je to bezesporu zajimavy   a dobre natoceny ovsem jeste   lepsi by podle meho nazoru   byl, kdyby byl alespon o   ctyricet minut kratsi.
Mgb
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Film je silným zážitkem.   Ale ten závěr:-( Škoda, že   se Steven nerozhodl ukončit   film o něco dříve. Ten   závěr mi přišel příliš   roztahaný a nastavovaný.   Jinak se mi líbil výkon   Erica Bana. Film se pohybuje   mezi dvěma znepřátelenými   skupinami a snaží se   nepřiklonit ani na jednu   stranu, což se mu zdárně   daří. Na tenhle snímek se   nedá jen tak zapomenout.   Donutí vás o věcech   přemýšlet!!!
lemurek80
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Tak tohle je další film na   který jsem se opravdu hodně   těšil.Čekal jsem že se   dozvím nějaké nové   argumenty pro to co se děje v   Palestině,ale ani tenhle film   mi nijak nepomohl.   Každopádně film zaujme tím   jak popisuje proměnu povahy   hlavního hrdiny (Eric Bana),a   postupně se mu   "zabíjení pro   vlast" a vlastně taková   malá izraelská omerta   dostane pod kůži a   nedokáže z kruhu vystoupit.   Ale abych pravdu řekl čekal   jsem film o něco   svižnější a některé   úseky mohly být ve filmu   vykresleny o něco lépe než   ty méně podstatné
Ligter
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.10.2008
Lze mír vykoupit krví?   Kdekdo nebude souhlasit, ale   já ano. Tímhle snímkem se   to poněkud potvrzuje.   Výborný Eric Bana v roli   ''frajera'', kterej odkrouhne   kohokoliv na požádání   těmi ''nejlepšími''   způsoby. Pěkně natočená   atmosféra 70.let, doby, kdy   byl v trendu terorismus (viz   Frakce Rudé Armády). A   viníků ubývá jeden za   druhým. 90%

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih7127minih7127Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 
12 Angry Men n
minih52099minih52099Biblické příběhy: Šalamoun (1997) [TV film] 
Solomon n
minih27133minih27133Mumie (1999) 
The Mummy n
minih154240minih154240Nejtemnější hodina (2017) 
Darkest Hour n
minih192269minih192269Za vším hledej ženu (2022) 
Za vším hledej ženu n
minih36611minih36611Muž v šedém flanelovém obleku (1956) 
The Man in the Gray Flannel Suit n
minih62275minih62275Captain America: První Avenger (2011) 
Captain America: The First Avenger n
minih7114minih7114Dvacátý devátý (1974) 
Dvacátý devátý n
minih191019minih191019Status: Naživu (2022) 
Last Seen Alive n
minih14798minih14798Odvážná slečna (1969) 
Odvážná slečna n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sardinky, aneb život jedné rod...

14:45 - 16:00

56 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherný svět

15:20 - 16:30

21 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

11 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

6 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10