reklama
 
ohodnotit

Mlýnek na maso

The Killing Box

Další název:
Ztracená brigáda; Grey Knight
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Mlýnek na maso

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.3.2009
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.7.2014
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2012
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.4.2015
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2012
Rembo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22649minih22649Vlkodlak (1941) 
The Wolf Man n
minih22192minih22192Věci života (1969) 
Les choses de la vie n
minih63692minih63692Magické stříbro (2009) 
Julenatt i Blåfjell n
minih47361minih47361Krvavá laguna (2007) 
Black Water n
minih39862minih39862Napoléon (1955) 
Napoléon n
minih30628minih30628Neporažení (1969) 
The Undefeated n
minih102351minih102351Milénium (1996) [TV seriál] 
Millennium n
minih71020minih71020Madame Sans-Gene (1971) [TV inscenace] 
Madame Sans-Géne n
minih56785minih56785Kouzelná chůva a Velký třesk (2010) 
Nanny McPhee and the Big Bang n
minih42754minih42754Frankenstein (2004/1) [TV film] 
Frankenstein n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
10 - curil
3   - hvezdyn
2   - PORTER
10 - MILAN19611
4   - red.mann
8   - MILAN1961
7   - Rembo

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

153 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:30 - 08:50

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:50 - 08:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144285
Osobností: 615021
Fotografií: 539032
Plakátů: 258006
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.504/0.466