reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mladý a nevinný

Young and Innocent

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
80 minut
„Jeden z ranných filmů mistra hororu Alfreda Hitcchocka“

Celkové hodnocení filmu Mladý a nevinný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2010
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2010
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.9.2008
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2013
LucyLiuXXL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2007
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28529minih28529Taková normální rodinka (1971) [TV seriál] 
Taková normální rodinka n
minih81570minih81570Krevní pouta (2008) 
Les liens du sang n
minih109226minih109226Věci, tak jak jsou (2012) 
Las cosas como son n
minih90265minih90265Život kočky (2010) 
Une vie du chat n
minih15077minih15077Osení (1960) 
n
minih20617minih20617Tanková brigáda (1955) 
n
minih27901minih27901Černý čtvrtek (1998) 
Thursday n
minih49350minih49350Colpo in canna (1975) 
Colpo in canna n
minih40563minih40563Godzilla (1954) 
Godžira n
minih64516minih64516Živý nebo mrtvý? (2010) 
As Good as Dead n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
8   - cicis
8   - pataamat
7   - melakara
7   - Kycky
5   - Rendys
8   - antoninses
7   - Extraktor
8   - Janinka73
6   - El_Indio
8   - vejt
7   - LucyLiuXXL
7   - thornhill

TV Program

ČT1 - DoktorKA

21:05 - 21:59

35 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Národní klenoty (2011) [TV cyk...

21:30 - 22:00

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Robinsonův ostrov (2016) [TV p...

21:35 - 22:40

5 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:40

5 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141730
Osobností: 607039
Fotografií: 527233
Plakátů: 254137
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.259/1.234