reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mladí Američané

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.8.2014
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2012
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.5.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2009
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2010
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16122minih16122Pohádka o Honzíkovi a Mařence (1980) 
Pohádka o Honzíkovi a Mařence n
minih68516minih68516Krásné lži (2010) 
De vrais mensonges n
minih63895minih63895Recept na rozloučenou (1989) [TV film] 
Recept na rozloučenou n
minih99755minih99755Cena peněz (2012) 
Price Check n
minih8961minih8961Chlapec a srna (1962) 
n
minih47044minih47044Bláznivá svatba (2004) [TV film] 
I Do (But I Don't) n
minih28890minih28890Vnitřní záležitosti (1991) 
Company Business n
minih145304minih145304Krása na hřišti (2008) [TV film] 
Model Ball n
minih47582minih47582Dejte jim za mě pusu (1957) 
Kiss Them for Me n
minih130560minih130560Hlasy (2014) 
The Voices n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (12)
8   - curil
8   - clara.bow
7   - payo1555
7   - Omnibus
6   - Vig
7   - Kycky
9   - oulisna
7   - phorsky1
3   - miroslav22
7   - rosta12
7   - miras311
8   - deepend
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574558
Plakátů: 272999
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.316/0.276