reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mladí Američané

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.8.2014
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2012
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.5.2011
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2010
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51511minih51511Pravěk útočí (2007) [TV seriál] 
Primeval n
minih53432minih53432Jak se Mette chtěla stát královnou (1968) [TV inscenace] 
Jak se Mette chtěla stát královnou n
minih110887minih110887Joe (2013) [2k digital] 
Joe n
minih82696minih82696Poslední zima (2011) [DVD kinodistribuce] 
L'hiver dernier n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n
minih46653minih46653Chaplin se žení (1915) 
A Jitney Elopement n
minih21426minih21426Tři Švédky v Tyrolích 2. (1978) 
Hurra, die Schwedinnen sind da n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih101450minih101450Případ pro rybáře (2012) [TV film] 
Případ pro rybáře n
minih43054minih43054Past na žraloka (2006) 
Shark Bait n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - curil
8   - clara.bow
7   - payo1555
7   - Omnibus
6   - Vig
7   - Kycky
9   - oulisna
7   - phorsky1
7   - rosta12
3   - miroslav22
7   - miras311
8   - deepend

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - kontaktní čo...

19:30 - 19:50

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Divošky

19:40 - 19:55

0 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.518/0.48