Jeden svět
ohodnotit

Mizerové II

Bad Boys II

Další název:
Mizerové 2
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
146 minut
Premiéra v ČR:
2.10.2003
„Dva poldové bojují proti drogové mafii v akční jízdě, která je stejně utržená ze řetězu jako oni.“

Komentáře k filmu Mizerové II

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.12.2011
Film z trochu jiného   prostředí, ale naprosto ve   stylu jedničky, opět akce,   hlášky, rádoby drsnost,   hezká G. Union, ale opět to   nijak nevyniká z průměru.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.2.2015
Nevidím mezi prvním filmem a   tímto nějaký rozdíl mimo   absenci hezké herečky.   Opakuje se zde variace dvou   uřvaných poldů, kteří mi   akorát lezli celý film na   nervy. To plusko je za scény   na pitevně /95+/. Jinak to   celé nestojí za nic moc.   Zbytečně dlouhá stopáž.   Podívat, a zahodit.   2015021513347/13926
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2014
On má Bay něco proti   automobilům? Nebo má   nějakou smlouvu ohledně   crash testů? Není film, kde   bych jich hromadu efektivně   nerozflákal, včetně   opakování akcí - viz   Mizerové 2 a Ostrov, kde se   posílají auta z návěsu,   případně jiný náklad. Ale   když se to osvědčilo v   jednom filmu, tak proč to   nepoužít znovu, že.
Kromě efektů s auty a se   střílením, několik   solidních vtipů, za mě   vedla scéna   "zpovědi" před   kamerou, efektivní   rozstřílení Petera   Stormareho a ten jeho ruský   akcent...
Na mě však   moc dlouhé a forma vítězila   nad obsahem, tomu já moc   nefandím.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2010
Další akční smršť pod   taktovkou Willa Smithe a   Martina Lawrence. Film jasně   značí, že když si ho vzal   znovu do parády Michael Bay   nebude to žádný béčko, a   to taky nebude. Je to   pevedený akční film se   spoustou vtipů, ale stejně   podle mého na jedničku to   nemá.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.11.2011
Hodně dobré a drsnější   pokračování, ve kterém mě   ale narozdíl od 1. dílu   štvalo pitvoření se a   věčné "hlášky"   na sebe dvou hlavních   hrdinů. Viděl jsem dabovanou   verzi, ale to asi nemění nic   na tom, že v tomhle se mohlo   výrazně ubrat!! Jinak   natočeno opět velmi   slušně!
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2013
Akčnější, zábavnější,   videoklipovější než   jednička. Michael Bay a jeho   dvojka Martin Lawrence a Will   Smith jsou zpátky. A je to   jízda, která ne a ne   skončit. Fanoušek akce bude   nabuzenej na hodně dlouho   dopředu. Dynamický střih a   rychlá akce žene děj   nemilosrdně dopředu což   mnohý divák pomalu ani   nevydýchá. Vydeoklipové   záběry a nájezdy kamery   dávají výsledku nový   rozměr. Přestřelky a   honičky v ulicích se mění   ve skutečnou válku. Naše   hrdiny však nic nezaskočí a   jdou tvrdě za svým cílem. A   nezapomenou při tom neustále   hláškovat. Michael Bay tu   zdůraznil svůj osobitý   rukopis a stal se takovou   americkou verzí Johna Woo.   Akční film v jeho pojetí   dostal nový rozměr a posunul   se zase dál.
Hugin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Béčkový film zůstane   béčkem i když má vysoký   rozpočet. To buch, buch,   prásk, prásk, drrrr, buch,   prásk, jak píše Petra   Barbie, by se dalo ještě, s   velkým úsilím, vydržet,   ale užvaněná ústřední   dvojice předvádějící   trapné dialogy a ještě   trapnější scény, už   zkrátka ne. A jak je zvykem,   hlavní záporák z Kuby,   zkarikovaná ruská mafie a   samozřejmě strašně cool   američani. Ač ve filmu akce   střídá akci jedná se o   neuvěřitelně nudný film,   celé to probíhalo ve stylu   otravného kolovrátku. Být   tohle můj první viděný   akční film v životě, zcela   určitě bych se na žádný   jiný už nepodíval. Jedno   však oceňuji, režisér   Michal Bay je tak nějak ve   své kariéře konzistentní,   s žádným svým filmem se u   mě nedostal přes dvacet   procent. A dosti pochybuji,   že se někdy dostane.
M.A.G.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Je mi lito,ze se tady zahodil   M.Bay a taky,ze tu zanechal   svuj herecky talent   W.Smith.Podle me to fakt stoji   za prd,ale je to samozrejme   jenom muj nazor.
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.5.2008
To byla ale zase jednou pořádná krize!
V červenci 2004 byl tenhle   "zázrak" u nás v   (bohužel již zrušeném)   venkovském kině. Vzpomínám   si, že jsem si sedla, začal   film...najednou buch, buch,   prásk, prásk, drrrrr, buch,   prásk a kromě faktu, že tam   pořád měla probíhat   jakási akce, že tam někdo   někoho honil autama a   střílel, o tom neřeknu   vůbec nic...jestli tam byl   nějakej děj, omlouvám se   příznivcům filmu předem,   já tam ten děj prostě   nenašla, dialgy na titulkách   jsem nedokázala vnímat a   nakonec jsem to po hodině   prostě   "zabalila"....tak,   to je celé, hodnocení mluví   za vše!
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2009
V tomto filme je veľké   množstvo akčných scén,   zábavných situácii, dej je   pomerne dosť pestrý a   záživný. Tento film je   celkom dobra pohodovka.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Pokračování které je   srovnatelné , ne - li lepší   než první díl , což se moc   často nestává !! Akční   komedie jak má být se   skvělými herci
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Bay na druhý díl měl   pěkný balík asi 130mil. $ ,   když si vezmu, že na   jedničku měl rozpočet 25   mil. $ je to hodně velký   rozdíl . Hodně peněz musela   stát honička na dálnici,   která je skvěle provedená.   Mě osobně se druhý díl o   parťácích Miku a Marcusi   líbil i více než první   Mizerové .
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Dvojka opět nezklamala je   stejně dobrá jako úvodní   film,řekl bych že je ještě   víc   živější,napínavější a   humornější.Opět Lawrence a   Smith tomu dávají ten   správný drive a v režii   M.Bay určitě se mu tyto dva   kousky povedli.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2009
tato akční komedie je pecka   od začátku do konce skvělé   obsazení strhující od A do   Z PROSTĚ ŽÁDNÁ NUDA
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2008
Film, nacpanej výbuchama,   střílením, drogama...Bay   opět potvrdil své akční   umění.Hlavně filmová   sekvence s Ferrari, která se   stala v roce 2003   nejúspěšnější   honičkou.Velmi strhující a   stylově natočená akční   komedie.
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Totální akční nářez s   dokonalými akčními scénami   a ujetými policajty v hlavní   roli. Michael Bay dal Mizerům   jiný rozměr a už to není   komedie s občasnými   akčními scénami ale akční   řež s občasnými   komediálními scénami.   Nejlepší jsou na filmu   bombastické akční scény,   které Bay zvládá na   výbornou. Ve filmu si   užijete perfektní   automobilovou honičku při   které jsou na hl. hrdiny   schazovány z   pronásledovaného   náklaďáku automobily,   přestřelku při které   kamera objíždí pokoj a   vypadá to naprosto perfektně   nebo třeba závěrečnou   likvidaci padouchovy vily,   kterou nejdříve vystříli   poté odpálí a ještě při   utěku projedou blízkou   vesnicí (projedou doslova a   do písmene). Je vidět, že   Bay prostě akci umí ale aby   toho nebylo ve filmu málo   vložil do něj ještě   jakousi morbitnost takže si   užijete přejíždění   mrtvol nebo hrabání se v   nich. Bay je ďábel a já se   královsky bavil.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Dobrý - pro milovníky   popcornu, automobilových   honiček, nabubřelých   afroamerických žvástů a   M.Baye...
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.6.2019
Když jsem viděl film poprvé   tak jsem nebyl nadšen. Při   druhém shlédnutí jsem si ho   užil mnohem více. Slušná   akční jízda, nějaký ten   vtípek a hlavně ten spád,   který člověka pořád   drží v napětí. Super   akční pecka.
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Po nečekaném úspěchu   prvního dílu,který se mi   též líbil,přišel druhý   díl.A zde již mohu psát jen   o parodii prvního   dílu.Situační humor a   vzájemné doplňování obou   hrdinů úplně   zmizelo.Mizerové 2 nabízí   jen ukřičené hádající se   černé policajty a nějakou   akci.Nebýt   "sjetého"   Lawrence,nestál by film   vůbec za nic.
seagal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.3.2011
I pokračovanie úspešneho   filmu je dosť dobré v tom,   že herci sú opäť spolu ako   "BAD BOYS".
Čo sa týka akčných   scén a efektov, dosť na   vysokej úrovni dobré.
Napr. naháňačka na   dialni ma dosť nadchla.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Jednička byla super a tak sem   se moc těšil i na dvojku,ale   zároveň jsem se trochu   bál,že bude stát za prd -   ale díky Bohu jsem neměl   pravdu a tak se u dvojky   pobavíte stejně dobře jako   u jedničky.Dvojka Lawrence +   Smith opět předvádí své   kvality a ukazují, že   dokážou zahrát téměř   cokoliv.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2010
Dvojka černých poldů z   Miami, Marcus s Mikem řeší   další velkej případ –   snaží se dostat na kobylku   kubánskému drogovému králi   Johnnymu Tapiovi. V celý   nebezpečný misi se navíc   angažuje i Marcusova sestra   Syd, která je jako tajná   agentka z oddělení DEA   infiltrovaná přímo v srdci   nepřítele.
Dvojky   jsem se opravdu docela bál   – v jedničce výborně   fungovala obzvláště   záměna osob obou poldů,   jež s sebou přinášela   spoustu skvělých scén a   vtipných dialogů, který se   tady opakovat prostě   nemůžou. Bay ale kupodivu   pokračuje celkem bez   zádrhelů v tom, co minule   začal – takže začátek je   opět slabší, až nudnej,   ale potom je to fakt dlouhá   akční jízda, jež navíc   postrádá výraznější   slabiny v zábavě – teda   jo, hlášek tu moc není,   oproti jedničce je to bída,   ovšem s množstvím akce   strčí svýho předchůdce do   kapsy. A nejen kvůli tomu,   že je ještě o 30 minut   delší, ale kvůli tomu, že   mě konečně vážně bavila.   A dokonce je občas i mírně   originální – například   pronásledování dodávky   jedoucí do márnice, když se   do akce zapojili i mrtví měl   jsem o mírně morbidní   zábavu postaráno. Černý   kluci předvedli fajn akci i v   samotný márnici a   zdrogovanej Marcus byl dokonce   opravdu k smíchu.   Závěrečná konfrontace je   velmi dlouhá, ale super –   trochu mi připomněla tu co   má za sebou plukovník Matrix   v Komandu. Ten byl ale o něco   drsnější a jeho drsná   osoba má těch mrtvých na   kontě asi víc, i když byl   na všechno sám:-) Potěšila   mě a zároveň naštvala   přítomnost Petera Stormara   – proč tenhle chlápek   musí hrát vždycky tak malý   role. Dostal vůbec někde   pořádnou šanci? Prison   Break nepočítám.   Každopádně důstojný   pokračování, který sice   jedničku nevyrovná, ale   zábavou, tentokrát   zaměřenou na akci, příliš   nezaostává. Bay zkrátka ty   velkolepý akční výplachy   umí.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2007
No sakra práce, já jsem se   bavil víc než u prvního   dílu! Je to akčnější a   krvavější, je to   vtipnější, je to   úchylnější, je tam více   sexuálních narážek,   sprostých slov a různých   provokací, zkrátka to je   extrémnější a pro někoho   asi neúnosné. Samozřejmě,   nechybí ani docela trapné   momenty. Mně to ale skoro   vůbec (!) nevadilo. Místy   jsem se neuvěřitelně   řehtal (promiňte mi ten   výraz) a při závěrečné   „demolici“ Kuby jsem   téměř slintal blahem. A   jestliže byl Tchéky Karyo v   jedničce úlisný, Jordi   Molla je až neskutečný   slizoun. Tentokrát jsem   dokonce ochotný přehlédnout   typické „bayovské“   kýčovité záběry, které   mi občas pijí krev.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2009
BAD BOYS II
V prípade pokračovania u   mňa vedie tento diel,ktorý   je o chlp lepší než prvý   diel.Smith a Lawrence v režii   veľkolepého Baya sú opať   sympatický negry,trúsiaci   jednu hlášku za   druhou.Akčné scény sú   skvelé,naháňačky a k tomu   ešte dva hádajúci sa   policajti.Blaznivá akčná   komédia na vypnutie   mozku,popcornu do ruky a   pohodlného miesta na sedenie.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2012
Akce střídá akci.Humorné   hlášky a boj proti   kubánskému mafiánovi   super.I nápad pašovat bobule   v lidských vykuchaných   tělech taky dobrý.Jen mám   pocit že to u chybí napětí   a trochu vážnosti ale jinak   pěkné pokoukání.Určitě   se někdy podívám znovu .
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2011
Po skvělém prvnim filmu se   ukázal i ten druhej jako   skvělej (nebyl lepší ani   horší). Vtipný sény   (první zátah na KKK a   přestřelka u Haitanů),   spusta akce, hezký holky a   auta. Will a Martin sou   opravdu povedená dvojka.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2006
Great action by Michael Bay!
Ukázka skvělé Bayovy akce   (mimochodem takovou akci umí   jen on) , fůra hlášek ,   nádherné kamerové filtry   (což u Baye není nic   nového) a hlavně 147 minut   popcornové zábavy a nic   jiného v tom nehledejte , tak   vypnout mozek a jdeme na to ,   enjoy it!!!
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2011
Blbost na n-tou, ale tak   pěkně natočená. Michael   prostě oproti jedničce   přidal level a pere to do   diváka rychlostí kulometu.   Akce, vtípky, sehraná dvojka   policajtů. Akce jsou pěkně   nasnímány - z přestřelky s   haiťany v tom domě se   chvílem točí hlava jako z   kolotoče. Celé je to (jak   taky jinak) v krásném   obrazovém pojetí   převázaném pentličkou.   Will Smith vyzobává roli   toho cool týpka, Martin   Lawrence zase nešiky, do   kterého se parťák neustále   strefuje. Potěší rolička   Petera Stormara, stejně jako   rejžovo cameo v autíčku.:)
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2004
Bad boys
Pánové jsou zpátky a   samozřejmě, že s nimi   přišel zákon i do míst,   kam obyčejně nechodí.   Takže zase jednou dostanou   zločinci to, co si zaslouží
Naki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Tohle je neodmyslitelná   zábava se vším všudy a   bavil jsem se snad ještě   více jak u prvního dílu.   147minut, ještě více   akčních scén a více   fórů. Záporák Jordi Molla   a jeho parádní styl, vše   jak má být. Klobouk dolů   před Bayem, Smithem,   Lawrencem.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.5.2017
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád super, navíc   Marcusova sestra je taky   bezva. Spousta přestřelek,   hoiček, no prostě paráda a   nic nechybí.
Koimisto
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.9.2006
Pokračování již není tak   vtipná a svižná jako první   díl, ale i tak je to velký   film od velkého rejži BAYe s   velkými černošskými   herci.Nikdy tento neomrzí a   hlášky MIKEa a MARCUSe jsou   kultovní...
BlackElvis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Víc akce, víc zábavy!   Automobilové honičky,   mrtvoly, souložící krysy a   stálé hádky našich dvou   hrdinů. Film mohl dovést   akční žánr k dokonalosti,   nebýt toho, že káždá   další scéna v tomto filmu   je míň působivá a   zábavná.
Pauzik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Perfektní akční komedie   dát Willa Smitha a Martina   Lawrence do jednoho filmu byl   skvělý nápad.Vůbec jsem se   u tohohle filmu nenudil fakt   paráda,doufám že se   dočkáme i trojky.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.12.2008
Jednička měla všechno co   má pořádná akční komedie   mít - akci,hlavního   záporáka,perfektní   hlášky,spoustu nekdy doslova   bláznivých situací a taky   Willa Smithe a Martina   Lawrence v hlavních rolích   věčne rozhádaných ale   skvěle se doplnujících   policajtů.Tento film znich   udelal hvezdy a v roce 2003 se   k nemu vrátili aby natočili   opět skvělou a ještě   akčnější   podívanou.(Honička na   dálnici a závěrečný   výsadek na Kubu to bylo   něco).Opravdu jeden z tech   lepších filmů tohoto   druhu.Nemel bych nic proti   Mizerové 3!.)
standa.kasna
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Mizerové 2
Po sedmi letech jsme se   dočkali pokračování   akční komedie   Mizerové.Opět v hlavních   rolích s Martinem Lawrencem a   Willem Smithem.Myslím si že   režisér Michael Bay opět   natočil skvělou akční   komedii.Vřele doporučuji   všem kteří se chtěji   pobavit aby se na tento fim   podívali a udelali si   vlastní nazor.
mmartina
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.5.2004
Bad Film II
Jejda, jejda. Hosi se sice   vratili, ale trochu to   prehnali. Navic scenar   obsahuje jen slovo Move! Move!   Teda az na ty honicky v   autech, nuda.
Tarik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Pokračování původních   mizerů se nese ve stylu   nepřetržité akce, honiček   v autě, velmi dobré hudby a   povedených vtípků...
Zase jeden super film...
cira
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Výborný film k   zasmání.Pokud nevím co si   pustit,často sáhnu k tomuto   filmečku.Často se   říká,že 2 díl je o mnoho   slabší než první.U tohoto   filmu to však neplatí!!!
Zdenek88
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Co muže být lepší než   Mizerové I ?, no přece   Mizerové II. V Mizerech II.   si nenecháme ujít napínavé   bojové a humorné scény.   Myslím si že jsou docela   přehnané, ale to k dobrému   akčnímu filmu patří a   nakonec se podíváme dokonce   i na Kubu. Tento film mě   také pobavil a zaujal, ale   podle mého názoru se mi   nejvíce líbyl film Mizerové   I.
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2009
Bad boys, bad boys...
Michael Bay to na nás zkusil   znovu. A jako vždycky mu to   vyšlo ještě líp, než jsem   si myslel. Tohle je tak   nádherně zvrácený a tak   šíleně zábavný! Když   pochopíte, o co tvůrcům   šlo, nemůžete se u Bad boys   2 nudit! Opravdu extrémní   vizuální orgie a naprosto   úžasný kamerový   vylomeniny! Honička na mostě   je určitě jednou z   nejúchvatnějších v   historii. A krysí scény jsou   opravdovou třešničkou na   dortu. Kdyby potom Michael   nenatočil Transformers, byl   by to jeho nejlepší   akčňák!
pepko00
Hodnocení:
Přidáno: 10.12.2007
Perfektna zábava, nahaňačka   na autach, iba rychlý slovny   prejaáv, mal som problem   všetko pochopiť. Oplati sa   to pozrieť
TheOne
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2003
opet Bad boys??
Mizerove 2 jsou vyborna   oddechova akcni vypalovacka   :))) s velkym poctem humornym   nekdy hodne humornych scen.   Veci jako krysy, hu-sa a   prodejna televizi nemaj chybu   a budete se smat vic nez u   cistych komedii.Doporucuju
pavlicicek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2003
Mizerové 2
Moc se mi tento film líbil.   Myslím že vážně stojí za   podívání, skoro pořád sem   se u toho smál. Někdo třeba   říká že nemá rád akční   filmy,ale tohle by se mu   určitě líbilo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih74948minih74948Probudím se včera (2012) 
Probudím se včera n
minih22026minih22026Válečníci (1979) 
The Warriors n
minih40155minih40155Nesvatbovi (2005) 
The Wedding Crashers n
minih10984minih10984Kulový blesk (1978) 
Kulový blesk n
minih8869minih8869Charleston (1977) 
Charleston n
minih75543minih75543Ve jménu krále 2 (2011) 
In the Name of the King 2: Two Worlds n
minih103905minih103905Parátko (1986) [TV hra] 
Parátko n
minih49862minih49862Kaviár jen pro přátele (1969) [TV inscenace] 
Kaviár jen pro přátele n
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n
minih16860minih16860Pravdivé lži (1994) 
True Lies n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Bad Boys 4 (2024)

 Bad Boys 4 (2024)
Bad Boys 4 n
 
Žánr: akční / komedie
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Mizerové navždy (2019)

 Mizerové navždy (2019)
Mizerové navždy n
Bad Boys for Life
Žánr: akční / komedie / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Mizerové (1995)

 Mizerové (1995)
Mizerové n
Bad Boys
Žánr: komedie / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190366
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995

Poslední komentáře

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Road House (2024)

Road House
Road House z roku 1989 jsem   kdysi asi 2x viděl a tenkrát   se mi to líbilo, další   pokračování z roku 2006   neznám a novej RH jsem chtěl   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10